newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Тук пък идва въпросът кой е правил разпределението, щом не Смит .. Наистина, кой ни е разпределил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Ъъъ, чак сега разбрах, че не е нужно да общувам с всички. Мерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Кой толкова ми завижда, че ме е пратил в къща 2? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Човекът, който ни е разпределил, да се чувства харесван от мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Според мен е Грешния или Фък Офф. Не може целия фен клуб на Галин да е в Къща Н1. Сакън! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Според мен е Грешния или Фък Офф. Не може целия фен клуб на Галин да е в Къща Н1. Сакън! Надали бих се потопил в тая мизерия сам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Надали бих се потопил в тая мизерия сам. Ти си толкова извратен и луд, че си способен на всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Точно пък аз нямам общо...може да е най-голямата звезда тук, а именно Александров. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 "Фен клубът" на Галин сме двама души, сега го разбирам. :1000 (6): Може пък и диджея да ни е разпределил и сега се прави, че не знае нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Ти си толкова извратен и луд, че си способен на всичко. Ти пък щото ме познаваш, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Какво ще има тази вечер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Какво ще има тази вечер? Не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Много скоро ще разберете.Дали няма да си промените мнението за хората,които ви поставиха в къща 2? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Какво ще има тази вечер? Преразпределение на къщите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Говори Vip Brother,моля всички да се съберат в хола и в двете къщи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Събрахме се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Искам всеки съквартирант да ми прати отговор на въпроса "Кой съквартирант,според вас,най-малко заслужава да участва във формата?" заедно с обосновката си.Мерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Искам всеки съквартирант да ми прати отговор на въпроса "Кой съквартирант,според вас,най-малко заслужава да участва във формата?" заедно с обосновката си.Мерси. Почваме да се гоним ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Почваме да се гоним ли? Довечера ще разберете/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Довечера ще разберете/ Или се гоним, или някой ще бъде прехвърлен от едната в другата къща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Щеше да е хубаво да е очи в очи, но и за този момент ще дойде време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 В колко почва лайфа?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 19.00 h. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 19.00 h. Не става. Аз ще излизам в 19:00 h. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Къпе ми се. Айде да влизам в новата къща, че не се издържа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари