Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 И нашата къща ли трябва да има капитан?? Не разбрах .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Аз предлагам от нашата къща Фък Офф-чето. Той е изследвал психиката на всеки един и познава добре кой какви може да ги напише във форума. Не, че бягам от отговорност, просто това е мисия за Фък Офф и той най-добре би ни представил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 След дълги и мъчителни 6 часа и половина Сенуж и Фак офф най-после приключиха с окосяването на къщата,затова те получават привилегии - да спят в кралската стая,която е зад синята врата в изповедалнята на къща N2,други участници нямат право да влизат там.Там има чисти дрехи за двамата,много храна-трюфели,черен хайвер и прочие,както и топла вода и ток. Супер. Предлагам аз да съм капитан на нашата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 От нашата предлагам да дадем шанс на Евтимов, ако е на линия .. пак не разбрах дали и от нас трябва да има капитан, но .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 И от 2-те къщи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Еми в такъв случай или Евтимката или ако той не се появи, аз ... хайде да почваме .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Еми в такъв случай или Евтимката или ако той не се появи, аз ... хайде да почваме .. Тук съъъм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Капитан къща 1 - evtimow Капитан къща 2 - Fuck off Капитана на загубилия отбор,автоматично получава номинация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Да почваме :р Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Мисия за капитан на къща 1: Чия реплика принадлежи на кой съквартирант от къща2? 1.Ako ima sukvartirant, koito ne e pisal nito vednuj v temata za brothera otkakto e zapochnal = toi. ne znaq koi sa vse oshte sry Ako vsichki sa pisali, znam li.. moje bi ewtimov, zashtoto e potrebitel ot skoro i nikoi spored men ne go poznava. 2.Гальо заслужава най-малко, защото не е интересен. 3.Гальо, не го знам изобщо какъв е дори. Не заслужава да участва! 4.Според мен всеки съквартирант е интересен сам по себе си и трябва да остане,за да оцвети пейзажа на Vip Brother. Имате избор м/у следните имена:Сайлър,Ангел,Сенуж,Фак Оф. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Мисия за капитан на къща 1: Чия реплика принадлежи на кой съквартирант от къща2? 1.Ako ima sukvartirant, koito ne e pisal nito vednuj v temata za brothera otkakto e zapochnal = toi. ne znaq koi sa vse oshte sry Ako vsichki sa pisali, znam li.. moje bi ewtimov, zashtoto e potrebitel ot skoro i nikoi spored men ne go poznava. 2.Гальо заслужава най-малко, защото не е интересен. 3.Гальо, не го знам изобщо какъв е дори. Не заслужава да участва! 4.Според мен всеки съквартирант е интересен сам по себе си и трябва да остане,за да оцвети пейзажа на Vip Brother. Имате избор м/у следните имена:Сайлър,Ангел,Сенуж,Фак Оф. 1.Ангел 2.Фак Оф 3.Сайлър 4.Сенуж Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 И аз точно така мисляяя .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 И аз точно така мисляяя .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 За мен има друга задача нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 1.Ангел 2.Фак Оф 3.Сайлър 4.Сенуж Евтимов,има 2 от 4 познати в тази задача.Съответно номер 2 и номер 3 са съответно на Сайлър и Фак оф. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Евтимов,има 2 от 4 познати в тази задача.Съответно номер 2 и номер 3 са съответно на Сайлър и Фак оф. Фаааааааак, точно за тях се колебаех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Фаааааааак, точно за тях се колебаех. Олелелелелл, точно за тях бях сигурен ...... жалко, дано Фъки да няма нито едно вярно хаххаа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Олелелелелл, точно за тях бях сигурен ...... жалко, дано Фъки да няма нито едно вярно хаххаа Фъки вика хахахахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Мисия за капитан от къща 2: Чия реплика принадлежи на кой участник от къща 1? 1.Джоуи. Много е пасивен, изобщо не се появява, само лежи и си търка очите, все едно е на някакво лечение. 2.Аз най-малко трябва да участвам. Твърде стар съм за такива работи. 3.Jouey shtoto ne.e nikakuv za foruma 4.Най-малко заслужава да участва Гальо, според мен той е най-малко познатото и най-малко активното лице. След него е Джоуи, но той поне пише в "Скандалите" и е активен в графичния раздел. Гласувам за Гальо, но ако нямам право да го избирам, защото е в другата къща, тогава да е Джоуи. Имате избор м/у следните имена: Николас,Мр. Грешен,Евтимов и Александров. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Тва е по-лесничко като че ли, но не знам, може да има изненади ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Тва е по-лесничко като че ли, но не знам, може да има изненади ... много по-лесно е, но ще видим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Тва е по-лесничко като че ли, но не знам, може да има изненади ... Vip Brother държи да подчертае,че той не е виновен,че вие сте се отнесли несериозно към поставената ви задача. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 1.Грешния 2.Александров 3.Евтимов 4. Николас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Нищо лошо не съм казал, Брадъре. И Фъки има грешки ... не знам колко точно .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 1.Грешния 2.Александров 3.Евтимов 4. Николас Имаш 2 от 4 познати,а именно 1 и 3 са съответно на Евтимов и Грешния,сега какво да ви правя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари