ANGEL Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Йессссссссссс. Благодаря Александров ! Вече можеш да дадеш линк за "2 през нощта" и след като се изкъпя го почвам!!! Сипи ми и шампанско! Време е разбивацията да започне! Евтимор, драго ми е да се запознаем БСП-ар долен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Евтимор, драго ми е да се запознаем БСП-ар долен. Ахлейлейлейлейлейлей Ще се размазваме ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Ангел си намери мястото с неговите чалги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Ангел си намери мястото с неговите чалги. Толкова ли силно викам, та се чувам в твоите придвори. ;д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Толкова ли силно викам, та се чувам в твоите придвори. ;д Да. Рекламация на шумоизолацията!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Сенуж, видя ли през прозореца как наднича Хитлер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Сенуж, видя ли през прозореца как наднича Хитлер? За мой ужас,да,изкара ми акъла с изцъклените му очи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Ужаааааааассссссссс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Ужаааааааассссссссс Здравей. ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Говори Vip Brother.Здравейте съквартиранти от къща 1,вече можете да намерите определената от вас храна за тази седмица,а именно-5 кг. марули,10 кг. домати,2 кг. сирене,10 кг. краставици.Както ви обеща вчера Vip Brother,Галин също е в склада или поне картонения му образ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Те досега имаха ли ток, храна и вода? :1000 (29): Не,само първата вечер - малко храна и алкохол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Здравей. ) Не ми вилай здравей, писна ми тъпатата ти игра.. Всеки ден си сменяме местата бахти тъпотиите..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Не ми вилай здравей, писна ми тъпатата ти игра.. Всеки ден си сменяме местата бахти тъпотиите..... Това беше грубо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Това беше грубо. Грубо, не грубо това е ... Защо пък аз ще живея тука сред буболечките и мухите /Факчето/, защото лицето Х така е казал????????????? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 След този коментар Сенуж е в депресия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 И Мр. Грешен също .. аз не можа да търпя толкова задкулисие в тая игра ... ДНЕС НЯМА ДА СТАВАМ ОТ ЛЕГЛОТО, НЯМА ДА СПЯ И ЯМ ИЗОБЩО, С НОРМАЛНИТЕ НЯМАМ ОБЩО! ОК? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Въх, сега ще се съвкуплявам с макета на Галин, а не с истинския. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Грешникът да не ми чука на вратата за трюфели казах! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Грешникът да не ми чука на вратата за трюфели казах!Млъкни, не ми говори.. Но все пак искам да изясним две нещо: 1 - Защо ми се сърдиш, заради Татяна ли? 2 - Откъде толкова си сигурен, че Наско Месечков още спи с мъже, да не сте го правили?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Аз ще даря хонорара си от шоуто за.пострадалите от наводненията в Мизия,Добрич и Варна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Аз ще даря хонорара си от шоуто за.пострадалите от наводненията в Мизия,Добрич и Варна. 5 лв. за нищо няма да им стигнат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 5 лв. за нищо няма да им стигнат. Това беше отвратително грубо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Това беше отвратително грубо. Нежна душа си. От сутринта само това повтаряш.. много лицемерно, за да изглеждаш добричък пред другите го правиш, супер ясно ми е .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Нежна душа си. От сутринта само това повтаряш.. много лицемерно, за да изглеждаш добричък пред другите го правиш, супер ясно ми е .. Под нивото ми е да отговарям на такива нискокачествени провокации! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Под нивото ми е да отговарям на такива нискокачествени провокации! ОК, тихо ми пази тогава. Евтимов, къде си, браааат?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари