Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Преди да говорите с.мен се подмиите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Преди да говорите с.мен се подмиите! Яж ми го! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 И Александров, който много уважавах ми падна от очите .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Млъкни, не ми говори.. Но все пак искам да изясним две нещо: 1 - Защо ми се сърдиш, заради Татяна ли? 2 - Откъде толкова си сигурен, че Наско Месечков още спи с мъже, да не сте го правили?? 1. Не ти се сърдя. 2. Не, никога не бих спал с такъв, той е грозен на всичкото отгоре, дори чаровен не е, тва че го дават по ТВ не значи, че е нещо кой знае какво. И като е толкова добър танцьор, защо не си изкарва парите като работи с деца, ами ми обикаля по предавания? (защото не е компетентен). Нежна душа си. От сутринта само това повтаряш.. много лицемерно, за да изглеждаш добричък пред другите го правиш, супер ясно ми е .. Не всеки се вълнува като теб от мнението на зрителите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не всеки се вълнува като теб от мнението на зрителите. Нямах предвид зрителите, а съквартирантите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Нямах предвид зрителите, а съквартирантите. Ние си имаме мнение за Смит и то положително, аз не се влияе от изблиците на агресия на Хитлер и онова ф нещо си, дори ника му не значи нищо, много безлично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Ние си имаме мнение за Смит и то положително, аз не се влияе от изблиците на агресия на Хитлер и онова ф нещо си, дори ника му не значи нищо, много безлично. Да не говорим за хора, които не заслужават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Да не говорим за хора, които не заслужават. Да, прав си, но нека се знае, че Смит е свестен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Да, прав си, но нека се знае, че Смит е свестен. По принцип да, но днес ми лази по нервите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Днес е един от най-ужасните дни, които съм имал от много време насам. Какво се случи с АНГЕЛ тази сутрин и какво сподели той с БИГ БРАДЪР - неминуемо тази вечер в 20:17 минути. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Сенуж:Има ли кукли в къщата ни? Няма, куклата не взлезна, щото нямахте толкова пари да и платите хонорара. :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Хубаво е да се прибереш от училище в къщата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Ще изляза извънредно от къщата, в 21:00 когато се прибера, всички ще разберат защо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Да не говорим за хора, които не заслужават. Моля?Ти си един лицемер,достоен само да говори на обувките ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Знам, че искате да ме види гол - ето ме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Знам, че искате да ме види гол - ето ме! Това е бъдещото ми гадже, а не ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Биг Брадър, той не трябва да комуникира с мен, не съм в една къща с него - накажи го, и той да дойде при нас .... или най-накрая слей тея къщи вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Бях на родителска среща, за това ме нямаше. Предния път говорех пред 100 човека, сега пред около 15 само. Искам да споделя и една случка, която ме травмира, вървейки по главната в Пловдив, видях една не много приятна персона на форума и сега съм стресиран. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Бях на родителска среща, за това ме нямаше. Предния път говорех пред 100 човека, сега пред около 15 само. Искам да споделя и една случка, която ме травмира, вървейки по главната в Пловдив, видях една не много приятна персона на форума и сега съм стресиран. Кой, бае?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Ей нещастници прости,не ща да комуникирам с вас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Нека фък оф от другата къща сподели кой е видял и по какво учителства, стана ми интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Кой, бае?? Ще издам, че е фен на Глория, с който не се разбираме. Ей нещастници прости,не ща да комуникирам с вас! В първия момент помислих, че това е пост на Хитлер. Какво има? П.п. Не мога да общувам с другата къща, не ми се крещи през прозореца, като вляза ще споделя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Знам, че искате да ме види гол - ето ме! Пак ли тоя грозен идиот.' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Галин е секси и никой няма право да оспори това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Говори Vip Brother,моля съквартиранти съберете се в хола в двете къщи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари