Andrew Cunanan. Публикувано Септември 30 Author Report Share Публикувано Септември 30 Честит Рожден ден на нашия съквартирант Галъо.Пожелаваме му много здраве,много успех,много сбъднати мечти.В негова чест тази вечер 2-те къщи ще се обединят в къща N1 и ще вдигнат купон до небесата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Айдеееееееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Ще има ли номинации днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Да, номинирам теб! ;дддддддд Обединени сме вече нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Да, номинирам теб! ;дддддддд Обединени сме вече нали? Аз имам имонитет, ако не помниш, но това ти изигра лоша шега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 При мен имунитети не минават .. Аз съм най-голямата звезда и който кажа той ще е номиниран, а ако повторя - изгонен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Здравейте всичкиии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Биг брадър, моля за усмирителна риза, грешния има халюцинации, не знам какво може да последва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Преядох със спагети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Преядох със спагети. Питахме ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Питахме ли? Не ми знай много бе, лапе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Не ми знай много бе, лапе. Сори, дедушка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Не ми знай много бе, лапе. Не се отнасяй така с някой, когото изобщо не познаваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 Искате ли да има номинации днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Ами нали са днес по принцип. Или директно грешника да си ходи, аз съм ЗА, евтимов е в друга къща, да не общува с мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Искате ли да има номинации днес? даааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 Говори Vip Brother.Тази вечер ще се проведат първите елиминации в къщата.Моля да аргументирате номинациите си точно и ясно и без глупости.Моля първи да се изправи Фак Офф и да съобщи кои трима съквартиранти номинира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Имам имонитет, нека другите не се хабят да ме гонят. Евтимов има автоматична номинация. И понеже имам право да номинирам 3-ма, това са: 1. грешника, дразни ме, не искам да деля един въздух с него. Много е наблагодарен и съм разочарован от него. 2. Гальо 3. Джоуй Не знам защо изобщо са се записали в играта, не съм общувал с тях, така че и да са тук и да не са е все тая за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 Vip Brother ти благодари Фак Офф,моля,Мр. Грешен да се изправи да посочи номинираните от него участници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Фаааак оооооф, но има имунитет.. Затова: 1. Джоуи - Никакъв го няма и ми опротивя вече, най мразя такива неотговорни хора. 2. Сенуж - Много, ама мноооого преиграва, а иначе той знае, че ми е от любимите форумци. Обаче тук не е просто себе си, да беше си останал само с воденето на играта. Тоеа е от мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 Vip Brother ти благодари Мр. Грешен,моля,Евтимов да се изправи да посочи номинираните от него участници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 1.Джоуи, няма го никакъв 2.Гальо, написа 2-3 съобщения и се махна 3.Сенуж, да си беше останал само с воденето на играта, излишен персонаж е в къщата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 Vip Brother ти благодари Евтимов,моля,Сенуж да се изправи да посочи номинираните от него участници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 Добър вечер,драги съквартиранти.Дълго мислих кого да номинирам.На първо място аз мисля,че ANGEL няма място в къщата,според мен той не се държи възпитано и постоянно обижда Вип Брадър и се отнася лошо със съквартирантите.На второ място номинирам Alexandrov,защото смятам,че аргументът му да вземе ANGEL в резиденцията издишаше,плюс това има много по-големи звезди от съответния в къща 2,които заслужават да живеят в охолство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 Vip Brother ти благодари Сенуж.Първите номинации за сезона приключиха,след малко Vip Brother ще обяви кои съквартиранти ще се борят за оставането си в къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари