Jump to content

RAMA VIP Brother 2014

Препоръчани коментари

Честит Рожден ден на нашия съквартирант Галъо.Пожелаваме му много здраве,много успех,много сбъднати мечти.В негова чест тази вечер 2-те къщи ще се обединят в къща N1 и ще вдигнат купон до небесата.
Сподели в други сайтове

• Отговори 586
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Говори Vip Brother.Тази вечер ще се проведат първите елиминации в къщата.Моля да аргументирате номинациите си точно и ясно и без глупости.Моля първи да се изправи Фак Офф и да съобщи кои трима съквартиранти номинира.
Сподели в други сайтове

Имам имонитет, нека другите не се хабят да ме гонят. Евтимов има автоматична номинация.

И понеже имам право да номинирам 3-ма, това са:

1. грешника, дразни ме, не искам да деля един въздух с него. Много е наблагодарен и съм разочарован от него.

2. Гальо

3. Джоуй

Не знам защо изобщо са се записали в играта, не съм общувал с тях, така че и да са тук и да не са е все тая за мен.

Сподели в други сайтове

Vip Brother ти благодари Фак Офф,моля,Мр. Грешен да се изправи да посочи номинираните от него участници.
Сподели в други сайтове

Фаааак оооооф, но има имунитет..

Затова:

1. Джоуи - Никакъв го няма и ми опротивя вече, най мразя такива неотговорни хора.

2. Сенуж - Много, ама мноооого преиграва, а иначе той знае, че ми е от любимите форумци. Обаче тук не е просто себе си, да беше си останал само с воденето на играта.

Тоеа е от мен.

Сподели в други сайтове

Vip Brother ти благодари Мр. Грешен,моля,Евтимов да се изправи да посочи номинираните от него участници.
Сподели в други сайтове

Vip Brother ти благодари Евтимов,моля,Сенуж да се изправи да посочи номинираните от него участници.
Сподели в други сайтове

Добър вечер,драги съквартиранти.Дълго мислих кого да номинирам.На първо място аз мисля,че ANGEL няма място в къщата,според мен той не се държи възпитано и постоянно обижда Вип Брадър и се отнася лошо със съквартирантите.На второ място номинирам Alexandrov,защото смятам,че аргументът му да вземе ANGEL в резиденцията издишаше,плюс това има много по-големи звезди от съответния в къща 2,които заслужават да живеят в охолство.
Сподели в други сайтове

Vip Brother ти благодари Сенуж.Първите номинации за сезона приключиха,след малко Vip Brother ще обяви кои съквартиранти ще се борят за оставането си в къщата.
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...