Alexandrov Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Биг брадър, довечера ще има ли лайф? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Биг брадър, довечера ще има ли лайф? Дано да има игра и после номинации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Това тема за душевно болни ли е ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Аз съм с тежък махморлук. Снощи посегнах към сливовата ракия с изтекъл рок на годност. Отказвам да се подчиня на мисията - ходи ги режи ти тия трънки и глогинки с тая ножичка. Условията са изключително потресаващи, Биг Бро вземи мерки. Александров нямам идея дали с теб съм в една къща, но кой си ти, че да ми казваш на какво да правя ремикс?!? Хонорара ти ли ще ми изплатиш накрая? Тук ришаа Брадърчето, сещингс??? ПП: Верно може да направя нещо на "Два през нощта", ако дадеш линк за доунлоад ;ддд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Аз съм с тежък махморлук. Снощи посегнах към сливовата ракия с изтекъл рок на годност. Отказвам да се подчиня на мисията - ходи ги режи ти тия трънки и глогинки с тая ножичка. Условията са изключително потресаващи, Биг Бро вземи мерки. Александров нямам идея дали с теб съм в една къща, но кой си ти, че да ми казваш на какво да правя ремикс?!? Хонорара ти ли ще ми изплатиш накрая? Тук ришаа Брадърчето, сещингс??? ПП: Верно може да направя нещо на "Два през нощта" ;ддд Александров, аз, грешния, джоуи и николас сме в къща номер 1. Ти, сайлър, фък офф и Гальо сте в къща номер 2. Хората от различни къщи не могат да си контактуват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Говори Vip Brother.Поради неподчинението на ANGEL,къща N2 остава без храна,вода и ток неопределено дълго време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Говори Vip Brother.Поради неподчинението на ANGEL,къща N2 остава без храна,вода и ток неопределено дълго време.Говори Vip Brother.Поради неподчинението на ANGEL,къща N2 остава без храна,вода и ток неопределено дълго време. Те досега имаха ли ток, храна и вода? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Александров, аз, грешния, джоуи и николас сме в къща номер 1. Ти, сайлър, фък офф и Гальо сте в къща номер 2. Хората от различни къщи не могат да си контактуват. И аз (Сенуж). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 И аз (Сенуж). Ти си специален гост, щото си едновременно съквартирант и вип брадъра. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Гальо и Грешния мислех, че са един и същи човек, заклевам се ;ддддд :roll1: Съкварчиранчичи ми дайте да са опознаим бие... ;дд Фък Офчето не го броя, че той нали в депресия и е строго агресивен и ме е страх да общувам с такива хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Гальо и Грешния мислех, че са един и същи човек, заклевам се ;ддддд :roll1: Съкварчиранчичи ми дайте да са опознаим бие... ;дд Фък Офчето не го броя, че той нали в депресия и е строго агресивен и ме е страх да общувам с такива хора. Откъде си, на колко си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Откъде си, на колко си? Оф, ти не си при него, мълчи да не ни накажат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Оф, ти не си при него, мълчи да не ни накажат. Вярно. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Говори Vip Brother.Поради неподчинението на ANGEL,къща N2 остава без храна,вода и ток неопределено дълго време. Предлагам да си остане сам в къщата, а ние да отидем при другите. Нека гласуваме, аз съм ЗА. Гальо и Грешния мислех, че са един и същи човек, заклевам се ;ддддд Съкварчиранчичи ми дайте да са опознаим бие... ;дд Фък Офчето не го броя, че той нали в депресия и е строго агресивен и ме е страх да общувам с такива хора. Биг, дай усмирителна риза, че едвам се сдържам да не го пребия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Александров, аз, грешния, джоуи и николас сме в къща номер 1. Ти, сайлър, фък офф и Гальо сте в къща номер 2. Хората от различни къщи не могат да си контактуват. Джоуи и Гальо никви ги няма. Аз и Сайлър си комуникираме телепатично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Предлагам да си остане сам в къщата, а ние да отидем при другите. Нека гласуваме, аз съм ЗА. Биг, дай усмирителна риза, че едвам се сдържам да не го пребия. Положението с Грешния и Евтимов май през нощта ескалира и е много по-зле от нашето. През нощта като си джасах сливовата ракиица ги чух как викат в двора. За тях ще да са умирителните ризи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Гал снощи беше тук. Джи го няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Положението с Грешния и Евтимов май през нощта ескалира и е много по-зле от нашето. През нощта като си джасах сливовата ракиица ги чух как викат в двора. За тях ще да са умирителните ризи. "Положението" беше мисия. :1000 (29): Тия викове не знам от кой са, ама днеска видях, че два презерватива липсват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Стига с тези презервативи, правете го без.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Стига с тези презервативи, правете го без.. Ти ли ги взе? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Ти ли ги взе? :1000 (29): Камерите ще покажат .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 "Положението" беше мисия. :1000 (29): Тия викове не знам от кой са, ама днеска видях, че два презерватива липсват. Пак ми отговаряш на мен. Александров и той снощи ми поставя някакви условия. Брадъре, я ни размени къщите малко да се научат децата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Разни диджей от 2-рата къщата да не си помислят за къща 1! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Пак ми отговаряш на мен. Александров и той снощи ми поставя някакви условия. Брадъре, я ни размени къщите малко да се научат децата! Подкрепям, а и всички виждат, че елита сме тук умишлено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Тук пък идва въпросът кой е правил разпределението, щом не Смит .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари