Mr. Greshen Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Николас, как да те наричам нагалено? Разкажи малко за себе си, кво дириш тука?? Искаш ли да спечелиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Много са, нямам чак супер изявен фаворит, защото голяма част от тях са в една стилистика и всичките са добри. Най-въздействаща май е "White horse" все пак, ако трябва да избирам. "I knew you were trouble" и "22" също съм ги слушал много. Знаеш ли кога излиза новият албум? Или е излязъл? :1000 (29): 27.10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 После аз съм се подмазвал ...... кой е тоз неизвестен Джони ..... много добре знаем и двамата, че не го познаваш, откъде знаеш, че е нормален? Виждал съм го из форума, приятно момче е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Виждал съм го из форума, приятно момче е.Виждал си ти, к*р си виждал.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Николас, как да те наричам нагалено? Разкажи малко за себе си, кво дириш тука?? Искаш ли да спечелиш? Ами.. Николас ми викай. :1000 (29): Диряя запълване на времето, че не ми се излиза тия дни, голям студ. Не ме бърка. Иначе за себе си съм разказвал тук-таме, нищо ли не знаеш за мен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 к*р Не издавай какво искаш де! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Ами.. Николас ми викай. :1000 (29): Диряя запълване на времето, че не ми се излиза тия дни, голям студ. Не ме бърка. Иначе за себе си съм разказвал тук-таме, нищо ли не знаеш за мен? Поне ти виждам снимката, да знаем г/д на кво мясаш ;д Евтимов отсега до следващата седмица /когато те гоним/ НЕ МИ ГОВОРИ. Искам още съквартиранти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Вие обаче само глупости говорите.. Затова ще изляза от къщата временно, стига съм стоял за тая вечер. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Поне ти виждам снимката, да знаем г/д на кво мясаш ;д Евтимов отсега до следващата седмица /когато те гоним/ НЕ МИ ГОВОРИ. Искам още съквартиранти. Аз съм много по-голяма звезда от теб, единственото което трябва да правиш, е да ми лъскаш обувките! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Искате ли още съквартиранти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Вие обаче само глупости говорите.. Затова ще изляза от къщата временно, стига съм стоял за тая вечер. :1000 (29): Аз се спирам, няма да има повече скандали за тая вечер. Искаме нови съквартиранти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Една муха изгони Николасчето ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Една муха изгони Николасчето ... Мери си думите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Мухите могат ли да говорят? Причули ми сеееее? /Че идваш със мен разбрах те добрее,бейбе, бейбе: Мими обичам теее!/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Мухите могат ли да говорят? Причули ми сеееее? /Че идваш със мен разбрах те добрее,бейбе, бейбе: Мими обичам теее!/ Еми ти можеш, така, че май могат да говорят. П.С. Къде е Николас, искам да си говоря нормално с някой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Къща N2: Интересно кои съквартиранти ще населяват тази царствена обстановка,нека видим! "Той е скандален,не знае значението на думата "скука".Той е просто той!" Съквартирант N6 - Sylar Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Съквартирант N6 - Sylar Още един човек с който може да се говори, супер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Vip Brother иска да припомни на съквартирантите,че такива от къща N1 не могат да комуникират с тези от къща N2! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Vip Brother иска да припомни на съквартирантите,че такива от къща N1 не могат да комуникират с тези от къща N2! Кой в коя къща е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Кой в коя къща е? Досега влезлите са в къща N1,а тези от Sylar нататък плюс него в къща N2. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Кой в коя къща е?Тъп да си не е лесно ;дддддддддд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Тъп да си не е лесно ;дддддддддд Момченце, аз взимам максималната стипендия от МОН за постижения, тъп ми вика. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Истинските звезди ще са в къща номер 2, очаквам Николас там, за да направим тройна коалиция. Лицемерието е много далеч от мен, ако не ви харесвам - определено не може да си говорите с мен. Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 "Той е красив,той е умен,той е уверен!" Съквартирант N7 - Гальо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Айде, продължаваме с никому известните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари