Nikolay Публикувано на Септември 23 Report Share Публикувано на Септември 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 УНИКАЛНА!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 23 Author Report Share Публикувано Септември 23 Страхотна е песента, браво!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Правена е за хит и ще бъде такъв... Но не ме докосна толкова, колкото примерно "Кой" миналата година Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Със смесени чувства съм .. хем ми харесва, хем не ми харесва . Може би минуса на дуета е, че е от Пашев, който очевидно се е изчерпал на макс Другото, което е кофти е клипа. Не мога да разбера при толкова средства, които имат и двамата, защо не са направили един качествен клип .. иначе текста и изпяването са много добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Много познато звучи за съжаление и доста безлично като мелодия, Пашев леко ме разочарова. Прилича ми на "Аз съм аз". Текста е клише, както винаги при Преслава, но има някои доста оригинални и силни фрази! Преслава е умопомрачително красива с червената рокля, напараво ми останаха очите. Това са най-интересните кадри, клипът е скучен. Ще е хит песента, ясно е, но очаквах, много, много, ама много повече. Предполагам, че ще ми хареса в последствие заради Преслава, но дотам. "Да си номер 1 престани", това към Галена ли е отправено? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Да си номер 1, престани Текста е страхотен! Пак ще си имаме хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Т.: .. До Южния полюс ходих, пак навсякъде виждах те. Децата на теб си кръстих. Друго повече не питай. П: .. На колко добри мъже съсипах животите, докато забравям те. Още съм с теб ... Удари ме, лъжи ме, греши, да е измамно, да боли, да мога от теб да си тръгна. Да си №1 престани, хайде, веднъж ме отмъсти, да няма любов нещо направи. П: .. Когато целувам други, не отварям очите си. Ще видят, че ти си вътре. Друго повече не питай. Т.: .. Не питай за нощите с телата на другите. Когато дококваш ме. Още съм с теб ... Удари ме, лъжи ме, греши, да е измамно, да боли, да мога от теб да си тръгна. Да си №1 престани, хайде, веднъж ме отмъсти, да няма любов нещо направи. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Правена е за хит и ще бъде такъв... Но не ме докосна толкова, колкото примерно "Кой" миналата година +1 Куплетите ме кефят, но припевът не особено. Плюс това аз, както винаги, не разбирам добре на места какво се пее. :1000 (29): Клипът е бая тъп, но Преслава изглежда по-красива от всякога. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Да, Преслава не е била по-красива до този момент, но песента на мен ми е скучна, клипа също, жалко ... малко ми е като отбиване на номер . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Айде замина клипа .. АМАН ОТ ИДИОТИ Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Айде замина клипа .. АМАН ОТ ИДИОТИ Режем ли вени? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
jivko31 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 е за кво го изтриха глупаците егати Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 НАЙ-КРАСИВАТААААААА :Vishenka_05: :Vishenka_05: Песента сигурно ще ме зариби в последствие, сега просто ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Т.: .. До Южния полюс ходих, пак навсякъде виждах те. Децата на теб си кръстих. Друго повече не питай. П: .. На колко добри мъже съсипах животите, докато забравям те. Още съм с теб ... Удари ме, лъжи ме, кажи, дума една, но да боли, да мога от теб да си тръгна. Да си №1 престани, хайде, веднъж ме отмъсти, да няма любов нещо направи. П: .. Когато целувам други, не отварям очите си. Ще видят, че ти си вътре. Друго повече не питай. Т.: .. Не питай за нощите с телата на другите. Когато дококваш ме. Още съм с теб ... Удари ме, лъжи ме, кажи, дума една, но да боли, да мога от теб да си тръгна. Да си №1 престани, хайде, веднъж ме отмъсти, да няма любов нещо направи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Приятна песен.Ще е хит, но Преслава за пореден път минава метъра.Същата мелодия, същия клип, същите движения. И все пак не може да се отрече, че вокално и двамата са се справили много добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Чух я няколко пъти.Страхотна песен!Изпълнението е перфектно.Отдавна не бях чувал Стораро да пее нормално. :1000 (29): Преслава е много красива в клипа. Явно са го изтрили заради това насичане преди 2-ия припев.Тъпаци! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Явно са го изтрили заради това насичане преди 2-ия припев.Тъпаци! :1000 (29): По-скоро ще заменят клипа, би трябвало да имат такъв достъп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Т.: .. До Южния полюс ходих, пак навсякъде виждах те. Децата на теб си кръстих. Друго повече не питай. П: .. На колко добри мъже съсипах животите, докато забравям те. Още съм с теб ... Удари ме, лъжи ме, кажи дума една, но да боли, да мога от теб да си тръгна. Да си №1 престани, хайде, веднъж ме отблъсни, да няма любов нещо направи. П: .. Когато целувам други, не отварям очите си. Ще видят, че ти си вътре. Друго повече не питай. Т.: .. Не питай за нощите с телата на другите. Когато докосваш ме. Още съм с теб ... Удари ме, лъжи ме, кажи дума една, но да боли, да мога от теб да си тръгна. Да си №1 престани, хайде, веднъж ме отблъсни, да няма любов нещо направи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Изтриха си и публикацията от Фейсбука .. :gun_bandana: Пълни малоумници, един клип на Преслава не качиха като хората, все ги трият и убиват първоначалния рейтинг. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Изтриха си и публикацията от Фейсбука .. Пълни малоумници, един клип на Преслава не качиха като хората, все ги трият и убиват първоначалния рейтинг. Най-харесвания коментар под клипа беше "ИЗТРИЙТЕ ГО, НЕ МИ ХАРЕСВА". Сигурно са решили да послушат момичето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Не е изтрит, дишайте, скрит е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Най-харесвания коментар под клипа беше "ИЗТРИЙТЕ ГО, НЕ МИ ХАРЕСВА". Сигурно са решили да послушат момичето. Иначе песента не е лоша, но очаквах повече. Клипът както винаги е скучен, харесват ми само кадрите на стълбите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Преслава става все по-красива и по-красива, изглежда перфектно и Тони се вписва доста добре. Клипът е приятен, най-вече към края с червената рокля, това е най-приятното видео на Тони, а на Преслава по-слабо от предното, но пак ми допада, има голяма харизма тая жена. Песента, честно казано това е най-хубавата мелодия за Преслава от Пашев, принципно "Лудата дойде", "Ти да видиш" и "Кажи здравей" не ми допадаха така, "Няма да съм друга" е с доста по-слаба мелодия, но там например текста е много по-силен и припева, ако трябва да ги сравнявам и в двата дуета ще намеря по нещо любимо. Удари, псувай, чупи .... това сме го чували, трябваше да е нещо по-различно първото изречение на припева. Иначе куплетите са добри, това "да си номер 1 престани" е доста запомняща фраза. Със сигурност ще е от най-големите хитове на есента, а може би и Най. Очаквам това да е дуета на годината, защото и двете имена са достатъчно силни, както и песента им. Харесва ми и все пак не повече от "Режима" и "Неуспешното", но от другите 2-3 песни на Преслава е доста по-силна. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gott Mit Uns Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Впоследствие сигурно ще ми хареса повече. Сега на първо слушане ми се струва безлична. Преслава обаче е ослепителна в клипа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.