Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Бързо, бързо влезе в Топ 40 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Бързо, бързо влезе в Топ 40 Айде, кажи си мнението за песента, то е ясно, че ще предизвика първоначален фурор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Айде, кажи си мнението за песента, то е ясно, че ще предизвика първоначален фурор. Е, кво да кажа, още съм в ауфория Фразата "да си №1 престани" ще стане нещо като лаф според мен :1000 (29): п.с. айде вече не е скрит, а изтрит Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Е, кво да кажа, още съм в ауфория Фразата "да си №1 престани" ще стане нещо като лаф според мен :1000 (29): Според мен Преслава я е посветила на Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Според мен Преслава я е посветила на Галена. Според мен я е посветила на себе си Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Миии много е зле песента, една такава неритмична, нищо общо между куплет и припев, клишираният ритъм на Пашев отдолу и това странно ниско пеене на Преслава в припева. Ще стане хит, ама само заради имената им. Даже "Жълтата клюка" е по-силна песен от това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Поtres.Кулминацията ми бие на една друга песен,но не мога да се сетя на коя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Кой знае каква боза е след като започнаха първо онанистките коменгари как една измършавяла дрогираща се мома е.... красива. Да ви кажа на вас "преслинцетата" нещо, което вече няма да ви спестявам. Пичове, комплексите от Галена вече докарват до лудост не само Преслава, а и вас. С такава стръвнишка жажда за хит заприличахте на загубили се жадни същества в пустинята. Не ви е лесно, знам. Просто не вярвахте, че и този момент ще дойде, а ви предупреждавам от години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Преслава изглежда невероятно в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Много слаба и безлична песен на първо слушане, никаква тръпка няма в пеенето им, текстът и звученето са банални до болка. А 4K камерите на Планета са безсилни при Преслава, това си е ТВ версия. "Моето слабо място" е истината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Много заряд има тази песен особено в припева.Много добър текст,има доста оригинални фрази.Музиката също е страхотна,въпреки приликите с други мелодии.Според мен този дует ще е един от най-големите хитове на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 и що го изтриха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Песента много ми харесва, в типичния за Пашев стил е, клипа е колкото да има нещо. Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Уникални "професионалисти" работят в тая фирма. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Песента е страхотна много ми харесва,начинът на пеене е убийствен. ПРЕСЛАВА В ЧЕРВЕНАТА РОКЛЯ Е ТОЛКОВА КРАСИВА,ЧЕ ДУМИ НЯМАМ ЗАКЛЕВАМ СЕ БИХ УБИЛ КОНЯ СИ ЗА НЕЯ! :* :* Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 този 'Стораров дует' ми харесва много повече от другия (новия) Това ще надмине "КОЙ" ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Уникални "професионалисти" работят в тая фирма. :1000 (10): Бързат да качат един клип и после го изтриват. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Не ме грабна особено, да видим нататък. Иначе Преслава с червената рокля е прекрасна, толкова хубава не само, че не е била, a като цяло колежките й не са докарвали скоро толкова сполучлива визия. WOW! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Графики и от мен. ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Преслава е много хубава. Песента не е лоша,но не съм много впечатлен.Аз харесвам по-модерни песни, така че тази няма как да ме грабне,но мен и "Кой" не ме кефи. Сигурно ще е хит,но не е моята песен. Моето слабо място е хита Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Супер бързо ми се наби в главата. Още графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Прекалено чалгарска ми идва песента, не ми харесва, не бих я слушал в свободното си време. Сигурно ще е хит де, все пак всичко, което Стораро пусне, става популярно по дискотеките. Преслава е уникално яка, по-красива никога не е била. Клипът е като ТВ версия от Коледната програма на Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Най-харесвания коментар под клипа беше "ИЗТРИЙТЕ ГО, НЕ МИ ХАРЕСВА". Сигурно са решили да послушат момичето. :roll1: Продължава да не ме грабва, а и все още не ми се е избистрил припевът. И вие не ми помагате, м/у др. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Галена съботира пак ;ддд За първият куплет и припев ми трябваха субтитри. Много красива, но и много фалшива Преслава. Клипа си е стабилно глупав и песента не ми харесва. Преслава има два дуета - "Бързо ли говоря" и "Пия за тебе". Да си го набие в тъпата глава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Сполучлива песен, харесва ми ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.