DeanWinchester Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 На мен взе да ми харесва, но наистина не е хита, който се очакваше да бъде, не направи впечатление, слуша се само защото е на Прераро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Най - яката песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Най - яката песен+1. Все повече ме зарибява това парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Все повече ме зарибява това парче. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 С всеки ден по-любима ми става тази песен,като я слушам направо настръхвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 С всеки ден по-любима ми става тази песен,като я слушам направо настръхвам. Аз не настръхвам, но и на мен ми е много любима. Жалко, че нищо не стана от нея. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 и така тази песен не ставна хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 и така тази песен не ставна хит Стига си ръсел злоба! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Стига си ръсел злоба! да се чете "стига повтаря истината" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Въобще не ми хареса. Не, че е лоша, но е на светлинни години от това, което очкавах от Преслава и Стораро. Посредствено Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Мина и замина тая песен. Ни помен от нея. Предвидимо. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Мина и замина тая песен. Ни помен от нея. Предвидимо. +1 Не мисля, че някой помни за съществуването на такава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Много е готина песента даже. Да не говорим че текста е един път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Мина и замина тая песен. Ни помен от нея. Предвидимо. Дай боже всички минали и заминали песни да се пеят от публиката по концерти,както тази! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 +1 Не мисля, че някой помни за съществуването на такава песен. На мен ми е една от трите най-любими песни за миналата година, почти всеки ден я слушам. На концерта видяхте, че много добре се прие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 "Боже, прости" не се помнила, но "Повече не питай" - да. Абе, Сенуж.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 И на мен ми е една от любимите песни, и разбира се - помни се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.