SG Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Не съм бил кой знае колко активен, но нека уточня, че аз съм по тези места още от 2006-2007- форумът на Планета. Регистрацията ми тук от 2011 е втората ми, на първата си затрих паролата. Към темата- съжалявам, но няма как да ме убедиш, че Гага не е сериозно застъпена в негативните ти изказвания по отношения на изпълнители като Кейти и Тейлър. Личи си, че я поставяш на много високо място и оттам нататък е трудно някой да я надмине, дори и когато ясно се вижда, че действително някой го прави, и то с много. А и не става въпрос само за това кой надминава Гага и кой не- тя дори и да си беше останала номер 1, нима това щеше да значи, че останалите не струват? Ами и Кейти, и Тейлър си градяха силни кариери още докато Гага беше на върха. Сега тя не е на върха, а те са, макар и техният връх да не е чаааакк толкова висок. Не мисля, че заради някаква бонбоненост на дадени етапи от кариерите им, те трябва да бъдат отписвани с лека ръка, особено когато оставят големи следи зад себе си (не само номер 1 синглите и албумите). Не са като Гага, ок- трябва ли да бъдат? Нека престанем с тези постоянни спорове и да се съсредоточим върху музиката. Албумът на Тейлър е наистина забележителен. Колкото повече го слушам- толкова повече не знам кои песни искам да са сингли. . Парчетата са просто уникални, има толкова много потенциални хитове... И все пак, ето моят бърз вариант как да протече ерата: 1.Shake It Off- лято-есен 2014 2.Blank Spice - есен-зима 2014-2015 3.Wildest Dreams/This Love - пролет 2015 4.Style/Wellcome to New York - лято 2015 5.Wildest Dreams/This Love (което е останало )- есен-зима 2015-2016 И след няколко месеца- нов албум. Знаем, че Тейлър ги издава на 2 години и даже е обяснила защо. Разбира се, мнението ми може да се промени при следващите слушания и да си имам нови фаворити. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 По-точно, не е сладка и бонбонена,а прехвалена лигла.Какво толкова й харесвате??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Не съм бил кой знае колко активен, но нека уточня, че аз съм по тези места още от 2006-2007- форумът на Планета. Регистрацията ми тук от 2011 е втората ми, на първата си затрих паролата. Към темата- съжалявам, но няма как да ме убедиш, че Гага не е сериозно застъпена в негативните ти изказвания по отношения на изпълнители като Кейти и Тейлър. Личи си, че я поставяш на много високо място и оттам нататък е трудно някой да я надмине, дори и когато ясно се вижда, че действително някой го прави, и то с много. А и не става въпрос само за това кой надминава Гага и кой не- тя дори и да си беше останала номер 1, нима това щеше да значи, че останалите не струват? Ами и Кейти, и Тейлър си градяха силни кариери още докато Гага беше на върха. Сега тя не е на върха, а те са, макар и техният връх да не е чаааакк толкова висок. Не мисля, че заради някаква бонбоненост на дадени етапи от кариерите им, те трябва да бъдат отписвани с лека ръка, особено когато оставят големи следи зад себе си (не само номер 1 синглите и албумите). Не са като Гага, ок- трябва ли да бъдат? Нека престанем с тези постоянни спорове и да се съсредоточим върху музиката. Албумът на Тейлър е наистина забележителен. Колкото повече го слушам- толкова повече не знам кои песни искам да са сингли. . Парчетата са просто уникални, има толкова много потенциални хитове... И все пак, ето моят бърз вариант как да протече ерата: 1.Shake It Off- лято-есен 2014 2.Blank Spice - есен-зима 2014-2015 3.Wildest Dreams/This Love - пролет 2015 4.Style/Wellcome to New York - лято 2015 5.Wildest Dreams/This Love (което е останало )- есен-зима 2015-2016 И след няколко месеца- нов албум. Знаем, че Тейлър ги издава на 2 години и даже е обяснила защо. Разбира се, мнението ми може да се промени при следващите слушания и да си имам нови фаворити. Не смяташ ли, че "All You Had To Do Was Stay" и "I Know Places" са по-готини? :1000 (29): И с по-голяма възможност за популярност? "Wildest Dreams" също де, "Out of the Woods". "Style" също ме кефи, но първата, която казах, според мен е най. Те всичките са хубави, на която ще да заложи. По-точно, не е сладка и бонбонена,а прехвалена лигла.Какво толкова й харесвате??? Точно Тейлър прехвалена няма как да е. От някъде 12 години да няма друг албум, който да е с толкова големи продажби за първата си седмица в Щатите, си е сериозен успех, много сериозен даже. И "лигавост" не е критерий, престанете. Важно е каква част от публиката те слуша и харесва - при Тейлър е много голяма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 1.Shake It Off- лято-есен 2014 2.Blank Spice - есен-зима 2014-2015 3.Wildest Dreams/This Love - пролет 2015 4.Style/Wellcome to New York - лято 2015 5.Wildest Dreams/This Love (което е останало )- есен-зима 2015-2016 Как може да изпуснеш "Clean"? Тази песен е невероятна. Много ми се иска да реализира поне една от делукс песните, защото и трите са уникални. Не знам какво толкова й харесвате на "Wildest Dreams". Добра е, но само толкова. Моят вариант за ерата е този: 1. Shake It Off 2. Blank Space 3. Clean 4. Style 5. Out Of The Woods (!!!) 6. I Know Places 7. All You Had To Do Was Stay (с видеото от турнето, както направи с Red) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Както казах- не знам кои песни бих искал да са сингли, прекалено голям избор на добри парчета има. Ако пробвам да направя нова класация, като нищо ще сложа още... Според мен със сигурност ще заложат на поне още 2 от по-комерсиалните- може би Welcome to New York и Style, те ми се струват най-големите фаворити. И поне една балада- ето тук вече изборът ще е почти невъзможен, всичко е с потенциала да стане велика класика... Тейлър просто прави едни от най-добрите балади в музикалната индустрия и не знам как може някой, който ги е слушал, да я нарече 'бонбонена и лигава'- такъв тип мнения звучат толкова повърхностно, когато са дадени за изпълнител с такива песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 "Shake it Off" с номинации за "Record of the year" и "Song of the year" на Грамитата. Дано спечели поне едно от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Не я виждам, честно казано. Но виж пък, ако Beyawnce я беше изпяла, щеше да вземе поне 6 грами-та с нея. Иначе ги виждам по следния начин наградите: Record и Song ще бъдат разпределени между Chandelier и Stay With Me. Album е за Beyonce, естествено. Best New Artist - Sam Smith. На Тейлър може да й дадат Best Pop Solo Performance. Силно се надявам Best Pop Duo/Group Performance да е Say Something. Best Pop Vocal Album е доста оспорвано - предполагам ще е за Ед Шийрън или за Сам Смит. В R&B категориите всички (максимум една ще прежалят за друг) ще е за Бионсе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 Не я виждам, честно казано. Но виж пък, ако Beyawnce я беше изпяла, щеше да вземе поне 6 грами-та с нея. Ох, дано да не я прецакат като миналата година с албума или пък по-миналата с "We are never ever getting back together". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Явно "Style" ще е следващият сингъл, но мисля, че ще клипира поне още един и един с подбрани концертни моменти, както преди е правила. Но би трябвало повече песни да получат видеореализация, защото има много потенциал в тоя албум, нека го използва докрай. Аз съм за "All you had to do was stay", "I wish you would", "Out of the woods" или "I know places", но и другите всичките са приятни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 31 Author Report Share Публикувано Декември 31 Явно "Style" ще е следващият сингъл, но мисля, че ще клипира поне още един и един с подбрани концертни моменти, както преди е правила. Но би трябвало повече песни да получат видеореализация, защото има много потенциал в тоя албум, нека го използва докрай. Аз съм за "All you had to do was stay", "I wish you would", "Out of the woods" или "I know places", но и другите всичките са приятни! Албумът ще има най-малко 5 официални видеа и все още неизвестен брой tour видеа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Тейлър ще представи на Грами-тата "Style" на 8.02, а премиерата на клипа е на 9.02. Официално потвърдено е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Тейлър ще представи на Грами-тата "Style" на 8.02, а премиерата на клипа е на 9.02. Официално потвърдено е. Тейлър ги пръсна просто! Shake It Off, Blank Space и сега Style .. определено чакам с нетърпение както изпълнението й на Грами-тата, така и клипа на следващия ден! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Тейлър ги пръсна просто! Shake It Off, Blank Space и сега Style .. определено чакам с нетърпение както изпълнението й на Грами-тата, така и клипа на следващия ден! 3-ти пореден номер 1 сингъл.. дали ще бие рекорда на Кейти за най-много поредни номер 1 сингли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Оо, нямам търпение! Много ме кефи тая мацка. :1000 (29): Има супер индивидуалност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Тейлър е отказала да пее на Грамитата, но премиерата на видеоклипа към Style си остава на 9.02. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Защо е отказала?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Защо е отказала?! За да се подготвя за турнето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Защо е отказала?! Защото не ѝ е мястото там. Всяка жаба да си знае гьола. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Защото не ѝ е мястото там. Всяка жаба да си знае гьола. Така е. Под нивото са й прости церемонийки, бутащи онази позьорка Бионсе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Така е. Под нивото са й прости церемонийки, бутащи онази позьорка Бионсе. Тя няма ниво. :1000 (29): По-индиферентен популярен артист не е имало. Поне Кейти Пери е абсолютна лигла и има собствен почерк, тази Тейлър е никоя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Тя няма ниво. :1000 (29): По-индиферентен популярен артист не е имало. Поне Кейти Пери е абсолютна лигла и има собствен почерк, тази Тейлър е никоя. [/quote Напротив, точно Тейлър има собствен стил. Просто защото не ти е интересна, ти се струва, че няма такъв. :1000 (29): На много хора обаче им е интересна и ги кефи, смятай щом е продала 6 милиона вече от албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Напротив, точно Тейлър има собствен стил. Просто защото не ти е интересна, ти се струва, че няма такъв. :1000 (29): На много хора обаче им е интересна и ги кефи, смятай щом е продала 6 милиона вече от албума. 6 милиона копия, смятай. Средно 1 копие е $10, в Германия е 10 евро. Умножаваме по 6 000 000 и получаваме, че продуцентите са въшлясали само и единствено от продажбата на албуми. Отделно ще довъшлясат с предстоящото турне и просто да ги оплачеш когато реват колко загуби имат от пиратството. Сигурно не могат да си платят тока хората Бтв понеделник ли излиза клипът? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 Бтв понеделник ли излиза клипът? Да. След "Style" ще бъде пусната като сингъл някоя от баладите. Дано е "Clean". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Да. След "Style" ще бъде пусната като сингъл някоя от баладите. Дано е "Clean". При баладите направо я съжалявам, че ще трябва да избира... Clean, Wildest Dreams, This Love... Леле, леле... Направо да ги слага всичките в един микс, както Гага направи в G.U.Y. :1000 (29): Чудно ми е обаче защо е решила да пуска бавна песен като за пролетта-лятото, а не сега, за зимата. Дали пък баладата няма да е чак есента, като финал на ерата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 При баладите направо я съжалявам, че ще трябва да избира... Clean, Wildest Dreams, This Love... Леле, леле... Направо да ги слага всичките в един микс, както Гага направи в G.U.Y. :1000 (29): Чудно ми е обаче защо е решила да пуска бавна песен като за пролетта-лятото, а не сега, за зимата. Дали пък баладата няма да е чак есента, като финал на ерата? Всъщност, от баладите Clean и You R In Love са страхотни, другите две не ми харесват толкова. Ами, тя беше направила и с миналата ера така - бърза песен за зимата и балада за лятото, което не е лошо де. Но вариантът All You Had To Do Was Stay да бъде пусната лятото, а Clean - есента повече ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.