newyearsday Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 1989 вече е продал 7 милиона за половин година... According to the International Federation of the Phonographic Industry in February 2015, 1989 had sold over 8.6 million copies worldwide Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 According to the International Federation of the Phonographic Industry in February 2015, 1989 had sold over 8.6 million copies worldwide На IFPI цифрите им винаги са с няколко милиона отгоре... Не знам чий отчет е по-точен- техния или на Mediatraffic, но попринцип май втория се зачита за реален. 7 или 8 милиона... никакво значение. Тейлър мина всички и за момента само Адел може да мине нея... Феноменално! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Нормално е да има такива продажби, защото албума тръгна с два мегахита, а и не може да бъде прослушан от никъде, трябва да бъде купен. Да не говорим и за "въдичките", които пуска относно личния си живот - определено вдигат интереса към нея. Хитруша си е Тейлър, определено има нюх за бизнес. Жалко, че има толкова противно излъчване, можеше да я харесвам. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Трябваше да заложи на AYHTDWS/ New Romantics според мен. Bad Blood е готина, дано направят убийствен ремикс. В него вероятно ще участват Кани Уест и Калвин Харис. Нито един от двамата е - Taylor Swift Feat. Kendrick Lamar - Bad Blood (Remix) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 Нито един от двамата е - Taylor Swift Feat. Kendrick Lamar - Bad Blood (Remix) Ем, дано да стане нещо наистина готино, тогава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Пръснала ги е снощи!!! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Пак ще мачкаме с дарк видео... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Всичко й идва наготово- родена с богати родители- глезла, как няма да е номер 1, с връзки всеки може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Всичко й идва наготово- родена с богати родители- глезла, как няма да е номер 1, с връзки всеки може. Защо да са богати родителите й? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Всичко й идва наготово- родена с богати родители- глезла, как няма да е номер 1, с връзки всеки може. Пълни глупости, Таня, пак се изказваш неподготвена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Пълни глупости, Таня, пак се изказваш неподготвена. Напротив, четох, знам. Пише го в Блясък, кои са деца на богати родители. Тя е в списъка. Значи още по-противна е за мен. Всичко с пари постига, защото е дъщеря на еди си кой,а не с талант и много труд. Такива не са за възхищение. Е Рики си е постигнал всичко сам, за разлика от тая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Напротив, четох, знам. Пише го в Блясък, кои са деца на богати родители. Тя е в списъка. Значи още по-противна е за мен. Всичко с пари постига, защото е дъщеря на еди си кой,а не с талант и много труд. Такива не са за възхищение. Е Рики си е постигнал всичко сам, за разлика от тая. Жълти клюки, както винаги. Родителите на Тейлър са обикновени фермери от Нашвил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Жълти клюки, както винаги. Родителите на Тейлър са обикновени фермери от Нашвил. Едва ли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 (редактирано) Всъщност преди много време гледах едно шоу където поясниха, че баща й е бизнесмен, наследник на три поколения банкови президенти! Тейлър е отраснала в доста благоприятна средa. Местят се в Нашвил когато е на 14! Редактирано Май 9 от Christian Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-x...amp;oe=55DBAA58 Видяхме досега 5 обявени герои за видеото, Карли обаче още не е обявена официално, и ми е любопитно какъв герой ще бъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-x...amp;oe=55DBAA58 Видяхме досега 5 обявени герои за видеото, Карли обаче още не е обявена официално, и ми е любопитно какъв герой ще бъде. Представяш ли си Тейлър да си признае, че е хомо с този клип. Ще е скандално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Представяш ли си Тейлър да си признае, че е хомо с този клип. Ще е скандално. От твоята уста - в Божиите уши! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Няма ли да вземе да изтече тоя клип вече? :1000 (29): Не ми се чака до утре сутрин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Няма ли да вземе да изтече тоя клип вече? :1000 (29): Не ми се чака до утре сутрин. И на мен, дано го пуснат премиерно във канала й. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 И на мен, дано го пуснат премиерно във канала й. :1000 (29): Никакъв шанс преди наградите да го пуснат официално според мен Te по кое време са? Че не съм се интересувал. Ако са вечерта в САЩ значи да го чакаме утре сутринта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Taylor Swift обра наградите на Billboard 2015 http://www.thevoice.bg/novini/taylor-swift...-billboard-2015 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Присъединявам се и аз към феновете на Тейлър, но с вметката, че не ме кефи особено прехода й от кънтри към комерс/поп. Разбира се, зарибяват ме сладникавите песнички и клипове, но предпочитам по-сериозна музика като цяло. пс; За всички, които твърдят, че не е талантлива: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 Според мен трябва да издаде нов албум. "Изцоца" максимума от 1989, може да изненада с нещо ново. На мен ми се искаше обаче Red да беше с този успех, много по-качествена музика има в него. Абсолютно, любимият ми албум е това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Абсолютно, любимият ми албум е това. Много искам песен с Кание между другото. Ако и сложат някакво закачливо заглавие (Best of all times? ) или фразичка, може да смачка. Искам и по-хубав дует с Ед, че Everything has changed е една от най-слабите песни, в които той се е изявявал, поне според мен. (да се препиша на правилното място) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 И аз да препиша. Ако Тейлър пусне дует с Кание, това само по себе си ще е закачка с E.T. На мен Everything Has Changed ми е една от любимите песни на Тейлър от предния албум, който действително можеше да бъде още по-добре развит. Но и това му стига, макар и вече да е тотално засенчен от актуалния. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.