Jump to content

Taylor Swift - Общи приказки

Препоръчани коментари

Red можеше да има повече от един номер 1 хит, ама като реализираш бозички като "22", вместо сигурните ти тотални хитове, е така.

Дано се реваншира с преиздаденият 1989 и да включи All too well (поне) вътре.

Сподели в други сайтове

• Отговори 318
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Според мен в RED песни като State of Grace, Sad Beautiful Tragic и Treacherous можеха да са големи хитове при правилната реализация. Но се забеляза, че още там Тейлър беше насочена към по-комерсиалното и затова бяха реализирани IKYWT и 22. Аз и двете ги харесвам де... :P

Сподели в други сайтове

Trouble e страхотна, тя става за сингъл, и стабилен хит стана, но да реализираш най-тъпата песен в албума /22/ при наличието на State of grace/Treacherous/All too well/Holy ground е просто...
Сподели в други сайтове

Най-тъжното в тази ера е, че Style е най-добрият продукт и най-неуспешният от 4-те сингъла. :girl_cry2:

Е, има си успех, "Blank space" също е страхотен проект..Според мен успехът на "Bad Blood" се дължи първо на това, че песента е представена в нов вариант и второ-клипът, в който участват много любимци на публиката..Ако и при "Style" ги имаше тези неща можеше да настигне "Shake it off" и "Blank Space" по гледания и интерес.

Сподели в други сайтове

Най-тъжното в тази ера е, че Style е най-добрият продукт и най-неуспешният от 4-те сингъла. :girl_cry2:

Абсолютно!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Ами май е. В началото си мислех, че наистина си е сърцеразбивачка, ходи с мъж след мъж и пее песни за тях, после почетох доста и се убедих, че някои от връзките й са 100% фалшиви (Хари Стайлс, Джейк Гиленхол и сега - Калвин Харис). Първоначално смятах, че нещата са правени като взаимен договор за публичност, от който и двете страни печелят повече внимание, но в крайна сметка съм сигурна, че се прикрива нещо доста по-голямо, например сексуалността и на двамата, както е случая със Стайлс. Иначе би имала и истинска връзка, а почти всичките са 100% фалшиви. До ден днешен не съм сигурна само за Джон Мейър... в смисъл, че при него 100% не е прикриване на хомосексуалност, не е и някаква кой знае каква публичност, защото доста го очерниха в крайна сметка, а той няма нужда от скандален имидж.

Според някои източници Тейлър е би и някои от връзките й са били реални, според други от 17-18 годишна не е била наистина с мъж. За това вече не взимам отношение, но по-вероятно ми се струва първото.

Отделно от това Тейлър не веднъж и два пъти е демонстрирала доста странни взаимоотношения с приятелките си, разрови се повече за отношенията й с Карли Клос, на един концерт на The 1975's ги бяха изловили да се целуват, оттогава нататък е едно страшно замазване на положението, но понякога много се издънват, както например с Калвин Харис на наградите на Билборд. Той и той милия е на отсрещния бряг и му е трудно да се прави, 99% съм сигурна в това.

Сподели в други сайтове

Много адекватно обяснение защо Тейлър не би се аутнала в близките 6-7 години от бг-мамма:

Основната и публика на Тайчето все още идва от кънтрито. Сега диверсифицира с новия албум, но още не е достатъчно. Бионсе и Риана примерно продават повече от Тай извън Щатите, но в Щатите Тай ги води.

Та купувачите и са тийн-хлапета, основно девойчета от библейския пояс. На тези хлапета родителите им дават пари за албумите, за концертите, за ти-шъртките и т.н.

Как мислиш тези родители, wasp-ове, които ходят на църква всяка неделя, ще дават ли пари за продуктите на гей-бранд?

Преди 6-7-8 години за първи път се аутна кънтри-звезда, Чели Райт, имаща няколко топ хита в кънтри-класациите вкл.и #1.

След аутването тя повече не е имала участие в Нешвил и за Нешвилски брандове. Няма и повече хитове.

Скандалчето с кънтри-радиостанциите, които не искали да пускат Girl crush беше преди 3 месеца.

п.п. много е странно, че в бг-мамма има гей тема, а тук - не :roll1:

Тая мама да вземе да се самоизчезне. Изпитах сериозни затруднения в четенето и разбирането на шльокавицата й. "ти-шърт"? Какво означава да се "аутнеш"? Може би е превод тип да излезеш от клозет-а, ако ползваме граматиката на въпросната хамериканска дама. :mf_surrender:

Голяма работа, че е гей (ако изобщо е). Троши класации и рекорди и я боли банковата сметка.

Сподели в други сайтове

Не е такъв проблем на ежедневна тема да пишеш с жаргон. Освен това голяма част от нещата са четени от английски и е нормално инстинктивно човек да напише чуждицата, а не българската дума.

И съм съгласна, че не е хич голяма работа с кой спи Тейлър, стига да не е престъпно разбира се :D. Просто е интересно, понеже както сам каза, тя е на върха и троши всякакви рекорди. Според мен е добре да си признае в един момент, ако няма да има наистина сериозни загуби, защото самата тя ще се чувства по-добре и би повлияло позитивно на творчеството й. Освен това мисля, че в 21 век трябва съвсем да се изкоренят подобни деления според сексуалност, раса и религия. Щом не е нещо, което да можеш да промениш, значи трябва обществото да е ок с това и да те приема.

Сподели в други сайтове

Докато не си признае официално е само хипотеза, но да - всичко сочи натам. На мен са ми много интересни действията на публицистите й, замазват яко положението и пак, някои неща не могат да ги скрият.

Сподели в други сайтове

Докато не си признае официално е само хипотеза, но да - всичко сочи натам. На мен са ми много интересни действията на публицистите й, замазват яко положението и пак, някои неща не могат да ги скрият.

Супер, радвам се за нея.."Bad blood" сигурно ще е клипът, най-бързо натрупал 100 милиона.

Сподели в други сайтове

За по-малко от 2 седмици Тейлър помете рекорда на Вево и дебютира на първо място в хот 100 и по трите критерия продажби, стрийминг и радио ефир. :Vishenka_05:

http://www.billboard.com/articles/columns/...od-tops-hot-100

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
Ами май е. В началото си мислех, че наистина си е сърцеразбивачка, ходи с мъж след мъж и пее песни за тях, после почетох доста и се убедих, че някои от връзките й са 100% фалшиви (Хари Стайлс, Джейк Гиленхол и сега - Калвин Харис). Първоначално смятах, че нещата са правени като взаимен договор за публичност, от който и двете страни печелят повече внимание, но в крайна сметка съм сигурна, че се прикрива нещо доста по-голямо, например сексуалността и на двамата, както е случая със Стайлс.

Хари Стайлс много го свързват с Луи Томлинсън.

Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...

"Shake it off" е с доста сериозни успехи за комерсиална весела песен. В момента от всички, присъстващи в чарта, е песента, която най-отдавна е в класацията Billboard Hot 100, а още е в първите 50, тази седмица Тейлър Суифт все още е с 4 песни в първите 50.

Сподели в други сайтове

"Shake it off" е с доста сериозни успехи за комерсиална весела песен. В момента от всички, присъстващи в чарта, е песента, която най-отдавна е в класацията Billboard Hot 100, а още е в първите 50, тази седмица Тейлър Суифт все още е с 4 песни в първите 50.

И SIO е над Blank Space и Style. :3fdb8960598fa63e:

Много е възможно песента да мине рекорда на Imagine Dragons за най-дълъг престой в Hot 100.

Сподели в други сайтове

Taylor Nation пуснаха слуха, че следващият сингъл е How You Get The Girl.

Дано не е вярно. :1000 (29):

Аз пък много я харесвам, сигурна съм, че с един готин клип и ти ще я възприемеш. :)

Сподели в други сайтове

Аз пък много я харесвам, сигурна съм, че с един готин клип и ти ще я възприемеш. :)

Песента е хубава, наистина, често я слушам, но някак си Wildest Dreams/AYHTDWS/New Romantics са по-добър избор за сингли.

В интерес на истината, всяка песен от 1989 е single material.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...