newyearsday Публикувано Ноември 6 Author Report Share Публикувано Ноември 6 Смачкала е Бионсе? :1000 (29): Ще ме прощавате, ама Бионсе и Лейди Гага и 10 години да нямат хит, с 2 изречения ще са по-аплодирани и обичани от тази девойка. Бионсе няма хит от колко? 3 години? На Гага кариерата в момента е тотален флоп. А и не че нещо, но Тейлър за една седмица продаде повече, отколкото Гага за 1 година. За какво говорим? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Тейлър Суифн ако е локална звезда, Бионсе пък не знам какво е. Някаква изкуствена напомпена кариера, защото овцете в САЩ им стига да им повториш едно нещо сто пъти и до го приемат за истина, ама извън САЩ даже сериозен хит няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Замълчете пред таланта на Бионсе. Тя е Дива с главно Д! Пее и прави шоу, та се къса жената, не ми я сравнявайте с измислени фльорци като Тейлър Суифт и Кейти Пери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Ноември 7 Author Report Share Публикувано Ноември 7 Замълчете пред таланта на Бионсе. Тя е Дива с главно Д! Пее и прави шоу, та се къса жената, не ми я сравнявайте с измислени фльорци като Тейлър Суифт и Кейти Пери. Талант - има. Друго? Не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Моля? Рики да го слуша 60-годишна бабка?! Я, стига! Еми, Зайке, ти не си мерило за това кой е успешен и кой не. Сама каза, че не слушаш Тейлър, нормално е да не й знаеш песните. На концертите на Рики- идват от малки до големи- от деца до 20, 30 годишни и 50-60 годишни-схващаш ли. Неговите фенове са цели семейства с децата си, чиито деца също са фенове. А неговите фенове са му фенове още от групата "Менудо" досега и са вече големи хора-ето това е фен. А тая твоята само лапетата ще я харесват и никога няма да има по-зряла публика. Ей това е разликата. На концертите му ходят и доста известни личности, докато при твоята само лапета, а при Рики от малки до 20,30, 40, 50 и нагоре, защото неговата музика е харесвана от всякакви възрасти не като при нас да ограничавате изпълнителите до определена възраст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 1989 продаде 1.316 МИЛИОНА в САЩ за първата си седмица. За съвсем малко не счупва рекорда на Бритни с Oops, I Did It Again... но нека все пак почакаме и финалните цифри от Билборд, те понякога са малко по-различни. 1.3 милиона през 2014... Моля хейтърите да замълчат... ПП: Благодаря за линковете! Уви, по магазините все още го нямаме, а е такъв световен хит... Като купувате още от магазините, дето са ментета дисковете у нас, ще си чакате. Досега 100 пъти да бяха ви го пратили оригинален от kupicd.com. Ей ви го албума за 36 лв. с доставка 3 лв.- 39 лв. общо- за 2-3 седмици е при вас: http://kupicd.com/product_info.php?idarticles=4038612 Друг е въпроса дали ви се дават пари. Албумите на латино изпълнителите са по-скъпи от тая. Фенове, пък го нямат албума. Какви фенове сте. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Да не кажете, че съм хейтър, ще кажа и нещо положително. Тейлър е много красива в последното си видео, напомня малко на Кайли Миноуг. Песента, разбира се, не струва 2 стотинки. :1000 (29): Ще чуя и другата, която ще е втори сингъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Ноември 7 Author Report Share Публикувано Ноември 7 Като купувате още от магазините, дето са ментета дисковете у нас, ще си чакате. Досега 100 пъти да бяха ви го пратили оригинален от kupicd.com. Ей ви го албума за 36 лв. с доставка 3 лв.- 39 лв. общо- за 2-3 седмици е при вас: http://kupicd.com/product_info.php?idarticles=4038612 Друг е въпроса дали ви се дават пари. Албумите на латино изпълнителите са по-скъпи от тая. Фенове, пък го нямат албума. Какви фенове сте. Зайчице, поръчах си албума от ebay, и то делукс варианта, в които са 13 песни + 3 делукс песни + 3 Voice Memos + Полароид снимките. Покривам ли изискванията за истински фен? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Новият сингъл с клип ли ще излезе? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Ноември 8 Author Report Share Публикувано Ноември 8 Новият сингъл с клип ли ще излезе? Май да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Новият сингъл с клип ли ще излезе? Дано да, само така би го вкарала отново в топ 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Новия и албум нещо не ме грабна. :/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 На мен от първо слушане не ме впечатли много, но на следващите много ми хареса и има много песни от него, които много ми харесват! Напред, Тейлър! А искам да попитам за рекорда ѝ за най-много продажби на албум в първата една седмица - че за първи път от 2002 - така прочетох - се случва - това само за Щатите ли е и само за изпълнителКА ли е, или като цяло? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 На мен от първо слушане не ме впечатли много, но на следващите много ми хареса и има много песни от него, които много ми харесват! Напред, Тейлър! А искам да попитам за рекорда ѝ за най-много продажби на албум в първата една седмица - че за първи път от 2002 - така прочетох - се случва - това само за Щатите ли е и само за изпълнителКА ли е, или като цяло? Като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 На мен от първо слушане не ме впечатли много, но на следващите много ми хареса и има много песни от него, които много ми харесват! Напред, Тейлър! А искам да попитам за рекорда ѝ за най-много продажби на албум в първата една седмица - че за първи път от 2002 - така прочетох - се случва - това само за Щатите ли е и само за изпълнителКА ли е, или като цяло? В световен мащаб са продадени 1,681 млн. копия, което е най-голямата бройка от Born This Way на Lady Gaga насам (1,921 млн. копия за първата си седмица). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 В световен мащаб са продадени 1,681 млн. копия, което е най-голямата бройка от Born This Way на Lady Gaga насам (1,921 млн. копия за първата си седмица). 1,1 милиона са били продажбите на Born This Way. Shake it off на 1-во място в Billboard Hot 100, а утре Тейлър пуска новия сингъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 1,1 милиона са били продажбите на Born This Way. Shake it off на 1-во място в Billboard Hot 100, а утре Тейлър пуска новия сингъл. Говорим в световен мащаб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 Говорим в световен мащаб. Сега видях. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Говорим в световен мащаб. Ама ако говорим за Щатите, Тейлър е с повече, а? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Ама ако говорим за Щатите, Тейлър е с повече, а? :1000 (29): Да, там много харесват такива като нея, Макдоналдс и Кока-Кола Зиро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Да, там много харесват такива като нея, Макдоналдс и Кока-Кола Зиро. И Бионсе не забравяй. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 И Бионсе не забравяй. И Бръкни с пръст a.k.a. Бритни Спиърс! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 Да, там много харесват такива като нея, Макдоналдс и Кока-Кола Зиро. И все пак остава най-актуалната изпълнителка в световен мащаб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Излезе клипа на Blank Space!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Излезе клипа на Blank Space!!!!!!! Къде го? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.