DIDO Публикувано на Октомври 21 Report Share Публикувано на Октомври 21 Здравейте! Имам проблем с Гугъл магазина на телефона ми! Телефона ми е Samsung S 2 + ! Няколко дни имах проблем като опитвах да сваля нещо ми излизаше някаква грешка "rpc s7 aec 0"! Гледах едно клипче в ЮТюб как да го оправя и сега не ми излиза такава грешка а направо когато искам да вляза в магазина ми го отваря но ми пише че Няма мрежа! А телефона е свързан към Wi-Fi мрежа! Интернета ми отваря страниците! Моля ако някой може да ми помогне! Благодаря предварително! Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 пробвай да обновиш Chrome Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 https://www.google.bg/search?hl=bg&sour...873.ZPyHG2M5DKk Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 Някой знае ли как? Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Някой знае ли как? Обнови си Услуги за Google Play https://play.google.com/store/apps/details?...gle.android.gms Описание Услугите за Google Play се използват за актуализиране на нашите приложения и на тези от Google Play. Компонентът предоставя основни функционалности, като удостоверяване в използваните от вас услуги на Google, синхронизирани контакти, достъп до най-новите потребителски настройки за поверителност, както и услуги въз основа на местоположението, които са с по-високо качество и по-нисък разход на енергия. Услугите за Google Play също така подобряват практическата ви работа с приложенията и игрите. Те ускоряват търсенето офлайн и предоставят по-всеобхватни карти. Приложенията може да не работят, ако деинсталирате съответните услуги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 Влизам от нета в магазина но като искам да го сваля ми пише "Не сте осъществявали достъп до приложението Google Play Магазин (иконата на бялата пазарска чанта) на устройството си с този имейл профил" Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Влизам от нета в магазина но като искам да го сваля ми пише "Не сте осъществявали достъп до приложението Google Play Магазин (иконата на бялата пазарска чанта) на устройството си с този имейл профил" Деинсталирай актуализациите & данните за Google Play Store (Магазин) и Google Play Services (Услуги за Google Play) Инсталирай това GPLS+GPLS.rar http://dox.bg/files/dw?a=1ba081bcc1 Google Play Services (Услуги за Google Play) v6.1.74 (1511752-036) Google Play Store (Магазин) v4.9.13 ако не се получи Volume Up+Home+Power Wipe Data>>Factory reset Turn the phone off. Press and hold VOLUME UP and Home(center) button Press Power until the phone vibrate Wait until you see the Android logo then release all the buttons. Select Wipe data/Factory reset with VOLUME DOWN, press Power (right hand-side) Select YES -- delete all user data with VOLUME DOWN and then press Power After format, press Power again to reboot phone. (select reboot system now) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 Деинсталирай актуализациите & данните за Google Play Store (Магазин) и Google Play Services (Услуги за Google Play) Инсталирай това GPLS+GPLS.rar http://dox.bg/files/dw?a=1ba081bcc1 Google Play Services (Услуги за Google Play) v6.1.74 (1511752-036) Google Play Store (Магазин) v4.9.13 ако не се получи Volume Up+Home+Power Wipe Data>>Factory reset Turn the phone off. Press and hold VOLUME UP and Home(center) button Press Power until the phone vibrate Wait until you see the Android logo then release all the buttons. Select Wipe data/Factory reset with VOLUME DOWN, press Power (right hand-side) Select YES -- delete all user data with VOLUME DOWN and then press Power After format, press Power again to reboot phone. (select reboot system now) А снимките от телефона ми ще се изтрият ли? Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 А снимките от телефона ми ще се изтрият ли? Ако ги преместиш във външна карта памет няма! но преди това пробвай за всеки случай това Проблем с Маркета (Google Play) http://www.androidbg.com/forum/topic5349-p...oogle-play.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Октомври 26 Author Report Share Публикувано Октомври 26 Опитах и да сваля от нета новата версия и да я инсталирам на телефона, но пак не става! Продължава да ми пише че няма връзка! Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Опитах и да сваля от нета новата версия и да я инсталирам на телефона, но пак не става! Продължава да ми пише че няма връзка! Ти български разбираш ли? Деинсталирай актуализациите & данните за Google Play Store (Магазин) ...само актуализациите!!! Инсталирай това Google Play Store v5.0.31-80300031-minAPI9 http://dox.bg/files/dw?a=cd3222594e или това Google Play Store 5.0.32 [com.android.vending-5.0.32-80300032-minAPI9] http://dox.bg/files/dw?a=3beaaa48af Лично пробвах да деинсталирам всички актуализации на магазина и остана с фабричната версия. на Sprint Samsung Galaxy SIII SCH-S960L Дава ми същата грешка "rpc s7 aec 0" Оправи се след инсталация на нова версия!!! Успех. Ако ти се забавлява "Factory Reset"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Човек разбирам те! С тази грешка rpc s7 aec 0. се справих преди няколко дни! Оттогава когато отворя магазина ми изписва че няма връзка! И не мога да го подкарам! Дори сега с новата версия! Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 След като изпробвах всичко друго и нищо не помогна, единственият начин да се справя с проблема беше да нулирам настройките и да върна телефона към заводските настройки! Сега вече проблема е решен! Ако нямай има подобен проблем това е решението! Благодаря! Мисля че темата е изчерпана и мога да я затворя! Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари