Mr. Greshen Публикувано на Ноември 1 Report Share Публикувано на Ноември 1 (редактирано) Анелия представя с концерт албума “Феноменална” на 29 ноември Анелия ще изнесе грандиозен концерт, с който ще представи официално песните от предстоящия си албум “Феноменална”. Събитието ще е факт на 29 ноември, а мястото е Sofia Event Center /Mall Paradise/. На сцената Анелия ще бъде съпроводена от Дани Милев Бенд, с когото ще предложат нови аранжименти на утвърдените й хитове. Анелия и екипът й подготвят мултимедийно шоу, с което искат да изненадат публиката. “За мен този концерт е изключително емоционален. Албумът “Феноменална” заслужава именно такова представяне”, споделя изпълнителката. Тя ще представи за първи път в България концерт, съпроводен с виртуална проекция, което ще потопи зрителите в една изключително красива визия. “Музиката е моят живот и с нея искам да докосна душите на хората, които вече 12 години ми дават огромна любов и подкрепа”, допълва още изпълнителката. Тя е благодарна и на партньорите, които застават зад албума и концерта, а именно фирма “Аякс” - 100% прясно охладено месо “От Фермата до Вас! “Радвам се, че спечелих доверието на екипа на “Аякс”, който подкрепя хубавата българска музика и помага за това да предлагаме качествени проекти за нашата публика”, категорична е Анелия. Редактирано Ноември 4 от Ivanhoe Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Там сме! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Там сме! +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Пълна трагедия ще е този албум. Тая година няма хитове, излишен е албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Пълна трагедия ще е този албум. Тая година няма хитове, излишен е албума. Божеее, стига си ходила по темите да злобееш.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Попринцип като се прави концерт се пускат билети, хората купуват - тука няма една дума за билет, за вход и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Браво на Анелия - колкото повече концерти, толкова по-добре. А и то си е практика при световните звезди да си представят новите албуми на по-публични и ежедневни места, ще има и от последните й хитове, и от големите й хитове в кариерата, аз бих го посетил, ако бях от София. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Нямаше нужда чак да правиш тема за това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Нямаше нужда чак да правиш тема за това. Защо? Самостоятелен концерт в поп-фолка не е ли достатъчно значима новина за тема? Наистина е хубаво, че Анелия ще направи втори концерт - дано чуем на него някои песни, които пропусна тогава. И мен ме интересува входа обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Тя е благодарна и на партньорите, които застават зад албума и концерта, а именно фирма “Аякс” - 100% прясно охладено месо “От Фермата до Вас! Анелия тотално е изкукала ... Цех за свинско месо - спонсор на "Феноменална". :roll1: Никак не й е розово положението, ама никак ... ... след като Лято 2014 беше най-слабото за нея и ни "зарадва" само с малоумния дует с известния в Гърция само на родата си Дъ Йоргос, беше крайно време да издаде и албум, който ще си слуша само тя. Мила ми Георгиева, никой вече не купува албуми. И по-добре си стой без такъв, ако вътре ще ми слагаш "Предадох те" и "Изведнъж" ... с подкрепата на 100% автентичен суджук "Аякс". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Участие в мол - концерт? Интересно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Супер. Страхотна е Анелия - наистина й се работи. Дано да го заснемат целия. Интересно ми е на колко песни ще видим дъ ТАНЦ :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Там съм.Супер яко ще е!"Изведнъж" е мега яката песен, какво толкова я плюете. :1000 (24): Браво на Анелия, че все пак прави нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 И най-слабата година на Анелия си е всъщност доста силна. И е смешно да се принизява концерта, защото бил във зала във мол. Факт е, че събира 2000 човека, което си е 2/3 от капацитета на нафталинената Зала 1, така че тихичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tedi_9108 Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Предпочитам концерт в тази зала, от колкото в смрадливата зала 1 на НДК. В Sofia Event Center стават едни от най-яките партита в София. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Предпочитам концерт в тази зала, от колкото в смрадливата зала 1 на НДК. В Sofia Event Center стават едни от най-яките партита в София. Изглежда страхотно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 И най-слабата година на Анелия си е всъщност доста силна. И е смешно да се принизява концерта, защото бил във зала във мол. Факт е, че събира 2000 човека, което си е 2/3 от капацитета на нафталинената Зала 1, така че тихичко. Така е. Като пусне новата песен и новия албум определено ще компенсира. Пък и "Феноменална" и "Изведнъж" си бяха стабилни хитове. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Залата изглежда прекрасно. Модерна и атрактивна, и нещо ново, то събитието ти е важно да е на ниво, а не дали е в Зала 1, последното е някак нафталинено мислене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Предпочитам концерт в тази зала, от колкото в смрадливата зала 1 на НДК. В Sofia Event Center стават едни от най-яките партита в София. Това не са ли на Галена ресните от зала Фестивална? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Предпочитам концерт в тази зала, от колкото в смрадливата зала 1 на НДК. В Sofia Event Center стават едни от най-яките партита в София. Разбира се, че ще предпочиташ 15 маси, пред 3000 места. И Анелия така предпочита. Това лично предпочитание. Остапа е прав, в тоя жанр всичките обедняха от състезаването с бековете на Галена, Преслава, Мария, Пеевска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Остапа е прав, в тоя жанр всичките обедняха от състезаването с бековете на Галена, Преслава, Мария, Пеевска. Но нито една от тези богаташки няма смелост да направи концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Това не са ли на Галена ресните от зала Фестивална? :1000 (29): Тогава не бяха ли кристали от пластмасовите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Разбира се, че ще предпочиташ 15 маси, пред 3000 места. И Анелия така предпочита. Това лично предпочитание. Остапа е прав, в тоя жанр всичките обедняха от състезаването с бековете на Галена, Преслава, Мария, Пеевска. 1400 седящи/2000+ правостоящи. И не дава асоциации със соц-а. Мисля, че тази зала си има достойнствата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 1400 седящи/2000+ правостоящи. И не дава асоциации със соц-а. Мисля, че тази зала си има достойнствата. Залата - ок, ама когато Анелия я напълни така да ми се обадиш. А зала 1 не дава абсолютно никакви асоциации със соц-а, сграда може като цяло да напомня, но залите са си зали. Пък и да дава какво, да не би да се срамуваме от историята си? Ами да го бутаме НДК-то тогава, както всичко правено с пари на народа се бутна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Залата - ок, ама когато Анелия я напълни така да ми се обадиш. На всички ви е ясно, че НЯМА да я напълни... :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.