Senhor Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Е, не е чак толкова сконфузно. Вижте, че става след като Анелия каза: "Цвети, ела да те целуна". Предполагам Анелия е няламо да каже същото на Галена и заради това, за да пропуснат един неудобен момент, направо е оставила букета при другите. Но по принцип и самият факт, че е присъствала, е достатъчно уважителен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Клипчета от концерта http://vbox7.com/play:d263d566d3 http://vbox7.com/play:9a0de80d68 http://vbox7.com/play:8a2d6d60fd http://vbox7.com/play:01965eb537 Не са мои. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Е, не е чак толкова сконфузно. Вижте, че става след като Анелия каза: "Цвети, ела да те целуна". Предполагам Анелия е няламо да каже същото на Галена и заради това, за да пропуснат един неудобен момент, направо е оставила букета при другите. Но по принцип и самият факт, че е присъствала, е достатъчно уважителен. Много се преекспонира това. И аз на сватба предпочитам да си оставя подаръка сред другите, пред това един по един като в керван да се наредим по протокол... Отнема време и става досадно. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 "Българите сме големи, продължаваме напред ..Обичам ви, продължаваме напред ..продължаваме напред, обичам ви ..никога не се предаваме, обичам ви ..продължаваме напред" :1000 (29): Ако това е финала ..абсолютен дизастър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Изключително скучен концерт.Преди концерта - гробна тишина.Излиза Анелия и почва да подвиква изтъркани фрази.И така малко повече от 1 час. По никакъв начин не се беше възползвала от екстрите на залата.Не знам как беше напред, но на последния ред, където бяхме ние (там се беше скрила и дегизираната Камелия), беше пълна скука.Аз отидох с много настроение, но дори и алкохола не помогна да го запазя. И все пак Анелия беше много красива и пя много добре.Това, че Венко беше на барабаните се отрази много добре на звученето на песните.Аз лично се надявах да изпее повече стари неща, но нищо. Поздравления за това, че се е решила на това, но я съветвам да го прави като хората, а не през пръсти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 А някой да ме светне каква е драмата между Анелия и Галена, че чак сте толкова изумени, че едната е присъствала на концерта, пък не била оставила букета и т.н Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 (там се беше скрила и дегизираната Камелия) Камелия е била на концерта? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 А някой да ме светне каква е драмата между Анелия и Галена, че чак сте толкова изумени, че едната е присъствала на концерта, пък не била оставила букета и т.н Анелия беше говорила някакви глупости за Галена в едно интервю за "Блясък" преди около година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Камелия с билет или с покана е била, хаха. Как се беше дегизирала? :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 "Аз и ти" я е пяла на сингбек,май и не само нея,та тогава за какво е повикала бенд? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Няма как с такива еднодневни песновки хората да изпитват емоцианални оргазми и кеф! За това е било тъпо на концерта, както казва Гош! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Камелия с билет или с покана е била, хаха. Как се беше дегизирала? С билет, разбира се Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Камелия с билет или с покана е била, хаха. Как се беше дегизирала? :D С билет, разбира се :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Други непознати песни, освен "Не мога да губя", изпълни ли? Браво, че е пяла 100% на живо! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Други непознати песни, освен "Не мога да губя", изпълни ли? Браво, че е пяла 100% на живо! :1000 (33): Мисля,че не е - пяла е песните от албума и няколко златни хита/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Изключително скучен концерт.Преди концерта - гробна тишина.Излиза Анелия и почва да подвиква изтъркани фрази.И така малко повече от 1 час. По никакъв начин не се беше възползвала от екстрите на залата.Не знам как беше напред, но на последния ред, където бяхме ние (там се беше скрила и дегизираната Камелия), беше пълна скука.Аз отидох с много настроение, но дори и алкохола не помогна да го запазя. И все пак Анелия беше много красива и пя много добре.Това, че Венко беше на барабаните се отрази много добре на звученето на песните.Аз лично се надявах да изпее повече стари неща, но нищо. Поздравления за това, че се е решила на това, но я съветвам да го прави като хората, а не през пръсти. Ясно, значи бях прав. Анелия прави същото като 2 години и го прави за награди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Вижте я колко е долна Камелия - даже не е отишла при Анелия да я поздрави и да й поднесе букет, заедно с другите колеги. Ама да се прави на много важна като иска де, факт е че Анелия за 12 години прави трети концерт, а при Камелия след 17 години кариера и един не сме видяли. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Камелия с билет или с покана е била, хаха. Как се беше дегизирала? :D Просто беше ежедневно облечена с шапка и без грим.И пак слагаше в малкия си джоб целия обем и фон дьо тен, на който се нагледахме. Вижте я колко е долна Камелия - даже не е отишла при Анелия да я поздрави и да й поднесе букет, заедно с другите колеги. Ама да се прави на много важна като иска де, факт е че Анелия за 12 години прави трети концерт, а при Камелия след 17 години кариера и един не сме видяли. Не мисля, че това я прави долна.Просто е дошла да я уважи като зрител.Мен лично повече ме подразни влизането на Галена и Цветелина Янвева( и двете бяха много красиви) на забавен каданс с целия им персонал.Явно всички трябваше да припаднем.Влизат като мега звезди,а на тръгване чакат на асансьора и ескалатора с останалите хора. И все пак Преслава също не се появи за финала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Вижте я колко е долна Камелия - даже не е отишла при Анелия да я поздрави и да й поднесе букет, заедно с другите колеги. Ама да се прави на много важна като иска де, факт е че Анелия за 12 години прави трети концерт, а при Камелия след 17 години кариера и един не сме видяли. Ама как ти го заби Гошето точно след твоя пост с Преса. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ама как ти го заби Гошето точно след твоя пост с Преса. :1000 (29): Никой не ми го е забил с нищо. Не само Преса, но и други дуетни половинки на Анелия са били зад кулисите, а не пред сцената. Вероятно там са я поздравили. Забележи, че нито Миро, нито Гъмзата са били на сцената да дават букети. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Никой не ми го е забил с нищо. Не само Преса, но и други дуетни половинки на Анелия са били зад кулисите, а не пред сцената. Вероятно там са я поздравили. Забележи, че нито Миро, нито Гъмзата са били на сцената да дават букети. Обясняваш се като ученичка. А Гошето наистина ти секна вълнението. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Даяна, Ави, Александрова също бяха, но явно не са били включени в това с букетите. :1000 (29): Организация на концерта - кръгла нула! Всеки можеше да се вмъкне и без билет или покана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Еми ако Анелия не я е поканила, за какво да се натрапва. Недейте да нападате веднага, първо преценете хубаво ситуацията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Анелия е най-хубавото нещо което се е случвало някога на чалгата. Толкова е яка жената, че другите пачаври могат само да и завиждат за всичко. Тва е то 12 години на сцената и всяка година да си сред най-добрите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.