Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Преса колко мъничка изглежда до нея :1000 (29): http://signal.bg/view_photo_topic.php?phot...o_id=56232& Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Май са танцували на "Искам те,полудявам": Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Анелия наистина изглежда завидно добре, и 3-те (?) тоалета ми дападат много, за разлика от доста грозните от миналия й концерт. Чакам да чуя разкази, ако някой е ходил, де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Анелия трябваше да облече и друг цвят тоалет,не е на погребение все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Анелия трябваше да облече и друг цвят тоалет,не е на погребение все пак. Черно й отива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Анелия трябваше да облече и друг цвят тоалет,не е на погребение все пак. То всички са в черно, не само тя... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Черно й отива. То всички са в черно, не само тя... Да,сигурно такъв е бил дрескодът.Преслава изглежда страхотно,Ана,Цвети,Галя също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Единият тоалет е добър, но роклята е зле. Хубаво е, че залата е пълна. Надявам се е пяла изцяло на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Нелина също е била на концерта. Nelina Току-що · Тази вечер бях на уникално събитие! Концерта на Анелия! Перфектно пеене само на живо,страхотен спестакъл с модерна анимация,балет,хубави песни,екзалтирана публика... Нищо повече не мога да искам от подобен концерт! Удоволствие беше за мен!Поздравления за целия екип! Голямо Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Нелина също е била на концерта. А "Лед и огън".......вместо бозата с Преслава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 А "Лед и огън".......вместо бозата с Преслава "Няма да съм друга" е невероятна песен,ка можеш да я наречеш боза? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 След като от години не спира да гледа Бионсе ми е чудно защо се е облякла така ?! Ивана се обличаше с такива рокли преди години.. p.p.Дано поне се е представила добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 100 % live .. . Браво Анелия ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ryan Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Аз бях на концерта .. Напълно на живо всички песни. Пя около час и половина, песните от албума + обичай ме, ден без теб, дуета с Миро, Продължавам, Само мене нямаш, Погледни ме в очите, проба-грешка... Май само това беше ... Всичко беше стилно... Но публиката ... Според мен не повече от 200-300 човека бяхме с билети .... Без цигани, без реклама .. Толкова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Аз бях на концерта .. Напълно на живо всички песни. Пя около час и половина, песните от албума + обичай ме, ден без теб, дуета с Миро, Продължавам, Само мене нямаш, Погледни ме в очите, проба-грешка... Май само това беше ... Всичко беше стилно... Но публиката ... Според мен не повече от 200-300 човека бяхме с билети .... Без цигани, без реклама .. Толкова Никой не й е виновен за слабата реклама. Хората пускат реклама за такова събитие 4-5 месеца по-рано, а не 4-5 дни. Като гледам клипчето пак само говори и подканва. Не се научиха, че големия концерт не е клубна сцена. Не може докато не пееш само да подвикваш и да говориш. Изглежда супер непрофесионално и махленско после като се гледа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Харесва ми с какво самочувствие стои Анелия на сцената.Браво! Дано се появят повече клипове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Звучи брутално аранжимента. Хайде да правим петеция за жива музика по концерти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Току що се прибирам от концерта! Беше нещо ЖЕСТОКО! Нищо, ама нищо общо с предния..... 100% на живо бяха всички песни. Уникално шоу беше подготвила, особено на "Твоя съм"... страшно беше! Накрая излязоха Галена, Нелина, Ивана, Ц.Янева, Крум, Борис Дали, Есил Дюран и май пропускам някого... в залата освен тях и дуетните и половинки бяха още и Емануела, Джордан, Андреа, Теди Александрова, Кали. Накрая Ивана тегли много яка реч, а Галена ни агитираше да викаме и да аплодираме Анелия... УНИКАЛНО БЕШЕ ВСИЧКО ! Имам клипчета от тези най-интересни моменти, но ще ги кача утре, че след малко съм на работа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Значи повече колеги е имало, но е хубаво, че е била 100 % жива музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 сега се сетих още нещо...... лично мене много ме изненада присъствието на Галена на концерта.... приятно изненадан бях, докато не се качиха всички на сцената да дават букетите на Анелия... и единствено Галена не и го даде лично, а го хвърли на земята при останалите... дано това го няма на ДВД-то, малко гадно беше.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 сега се сетих още нещо...... лично мене много ме изненада присъствието на Галена на концерта.... приятно изненадан бях, докато не се качиха всички на сцената да дават букетите на Анелия... и единствено Галена не и го даде лично, а го хвърли на земята при останалите... дано това го няма на ДВД-то, малко гадно беше.. Според мен не го е направила с умисъл, Галена не е от най-умните, просто така е преценила, че е правилно. Похвално е, че е присъствала, аз също съм изненадан! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Страхотна е Анелия, браво, така се прави. Дано Преса се сети, че и нейните фенове отдавна чакаме такъв концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 100 % live .. . Браво Анелия ! Евала й правя тогава,дано по-скоро го излъчат.по Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Значи, опитът ме е научил да търся първо коментари на хора, които не са от тесният кръг на дадено популярно лице, не са му колеги в една фирма, не са полегнали журналисти и не са зависими по някакъв начин от вътрешно фирмената и браншова лоялност. Още са ми пред очите чупките в кръста и най-вече на езика при Глория и Камелия, след концерта на Цура Янева, който бе едно помпозно нищо. Тогава интервюиращите журналя на ТВ Планета, които бяха почти единствените отразили концертчето на Цура не задаваха въпроси, а направо отговори на Глото и Кама. Затова, по-добре колегите на Анелия да не се изхвърлят предварително, та по стар тертип да формират обществено мнение и да изпреварят гледката от екрана на Планета, понеже после ще са по-леки от перца като коментатори. Щото и за турнето сипеха суперлативи, а резултатът бе преправени в студио миксове и подпис от страна на Пайнер с всичко куцо и сакато, което е свободно във и около чалгата на принципът "проба-грешка". Панорамни кадри някакви от тази зала няма ли, та да видим какво представлява този концерт? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.