Denis Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Където е намазана с бялото по лицето прилича на Преслава във ваната в "Разкрий ме" :1000 (29): "Неблагодарен" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Като за Немската е добре! Никога не ми е харесвала "Правена съм за ръцете ти", така че тази е единствената нейна песен, която ми допада в близките години. Изпяването е потрес, все едно слушам някакво детенце да си мрънка под носа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Чудя се отсвира откъде ми е познат, а то от Liar на Sandra N.. Иначе приятна песен и хубав клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 В това видео Соня ми напомня изумително много на Чарлийз Терон от Снежанка и ловецът, едва ли приликата е случайна. https://shyfyy.files.wordpress.com/2012/04/snowwhite.jpg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Аз откачих, сигурно я слушам за 20 път, уникална песен. Оцко тъкмо го отписах, но последните 2 парчета са му убиец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Опитала е да направи нещо различно, но песента не струва. Клипът бива. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Като стъкло ме чупи МИЕН. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Като се има предвид, че съзнателно не слушам Соня Немска, този проект ми харесва- и песен и клип. Всъщност, доста ми харесва, жалко, че не е на някоя по- предпочитана от мен изпълнителка. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 И това не ме грабна. Много слаба есен за чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Песента на първо слушане не ме грабна, може би самото изпяване не ме кефи достатъчно. Ще видим след повечко слушания как ще ми звучи. Клипа ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Харесва ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Не ми харесва, Соня вече да се отказва, и без това никой не я бръсне. То не бяха пеперуди, ръце, простотии...поне хората да я запомнят със старите и хубави песни както Вероника примерно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Не ми харесва, Соня вече да се отказва, и без това никой не я бръсне. То не бяха пеперуди, ръце, простотии...поне хората да я запомнят със старите и хубави песни както Вероника примерно. Е, защо да се отказва, напоследък сравнително добре й се получават нещата ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 И песента и клипът страшно много ми харесват.Постарала се е ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 След толкова години, все още не може да седи адекватно пред камера. Песента не е лоша и можеше да има голям потенциал, но само ако беше попаднала в правилните ръце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Соня се завърна!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Много е хубава песента, а видеото е жестоко, не съм очаквал от Соня. Много добър проект, браво! Само на моменти ми напомня на Katy Perry от "Dark Horse", но може би си въобразявам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Страшна е тази песен,най-добрата песен на Соня,клипът е един път! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Така ме е яд че тази песен остана незабелязана. Толкова е яка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Така ме е яд че тази песен остана незабелязана. Толкова е яка! +1. Брутална е,музиката е 1 път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Toва приглушеното пеене след 2:39 е любимата ми част в песента, уникално е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 не може да пее и това е иначе музиката и клипа са хубави 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Много стойностна песен ! Браво Сонче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Оня ден си я пуснах ей така и сега не я спирам. Не мога да разбера как не стана хит! Супер, супер. Шептенето е невероятно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари