Jump to content

Online: Соня Немска - Като стъкло

Препоръчани коментари

• Отговори 48
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Като за Немската е добре!

Никога не ми е харесвала "Правена съм за ръцете ти", така че тази е единствената нейна песен, която ми допада в близките години.

Изпяването е потрес, все едно слушам някакво детенце да си мрънка под носа.

Сподели в други сайтове

Като се има предвид, че съзнателно не слушам Соня Немска, този проект ми харесва- и песен и клип. Всъщност, доста ми харесва, жалко, че не е на някоя по- предпочитана от мен изпълнителка. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Не ми харесва, Соня вече да се отказва, и без това никой не я бръсне. То не бяха пеперуди, ръце, простотии...поне хората да я запомнят със старите и хубави песни както Вероника примерно.
image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Не ми харесва, Соня вече да се отказва, и без това никой не я бръсне. То не бяха пеперуди, ръце, простотии...поне хората да я запомнят със старите и хубави песни както Вероника примерно.

Е, защо да се отказва, напоследък сравнително добре й се получават нещата ...

Сподели в други сайтове

След толкова години, все още не може да седи адекватно пред камера. Песента не е лоша и можеше да има голям потенциал, но само ако беше попаднала в правилните ръце.

Сподели в други сайтове

Много е хубава песента, а видеото е жестоко, не съм очаквал от Соня. Много добър проект, браво! Само на моменти ми напомня на Katy Perry от "Dark Horse", но може би си въобразявам.

Сподели в други сайтове

Така ме е яд че тази песен остана незабелязана. Толкова е яка!

+1.

Брутална е,музиката е 1 път.

Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...
  • 10 months later...
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...