Ivanhoe Публикувано на Ноември 18 Report Share Публикувано на Ноември 18 Някога в повечето ни села, освен всичко друго, си имаше и дискотеки. Обикновено се провеждаха под звуците на светещ касетофон в столовата на местното училище или в някой бивш, преустроен краварник, но пък си беше луда забава. За шок и ужас на бабичките и старците, всяка петък вечер в нея се стичаха младежи не само от нашето, но и от съседни селца, че дори и градове. Мястото на събитието се познаваше отдалече – аромат на пот и мента, сръбска музика и чат пат гърлени провиквания на микрофона: „Ииии специален поздрав за Гинчето от таен обожател от Руска Бяла!" Даа, едни луди години, в които на почит бяха ризите от пясъчна коприна, тупираните перчеми и Тони Дачева. Тогава все още не знаехме, че под тежката походка на селския тарикат, се ражда нещо голямо за света – плетените обувки! Да се върнем мислено за миг в зората на тези легендарни селски забави и модата тогава. Култовата комбинация - анцуг с токчета Целта на комбинацията беше да се постигне ефект на небрежна русалка – някак лежерена, непринудена, но все пак русалка. Затова бяха и токчетата. Тъмен молив за устни, излизащ далеч над контурите В опити устните да изглеждат по-сочни и големи, моливът често следваше правилото „Лице на три морета." (Ех, Симеоне, да ти се не види и грандоманията!) Цветът на молива пък беше поне няколко тона по-тъмен от червилото, а ако случайно кафявият се окажеше изчерпан, някои без притеснения го заместваха с черен. Иначе кафяв молив, светло бежово червило – е, това си беше класика! Тупиран бретон, фиксиран със захарна вода и опашка – притурка Като цяло, важното беше да има от всичко по много - пищен грим, пищен перчем. Лаковете за коса в селата не се срещаха особено често, затова повечето пъти се прибягваше до изпитаната рецепта захар и вода. Не беше зле... стига на де валеше. Гаранция за вървежност бяха и двата вида притурки – къдрава и права. Прическа ала Сашо Роман Ейй колко бяха хитови мъжките опашчици! Леко спластени от потта по врата, кичурите, спускащи се небрежно по раменете, си бяха абсолютна гаранция за мъжество и неизчерпаемо количество тестостерон. Плетените обувки, задължително съчетани с бели чорапи Те сега са хит в Америка, но ние топлата вода сме я открили ехееее, дори още преди кака Тони да прозре, че „всииииииииички сме хооора на този свяяяяяАААААт. Ииии носииим чувства свяяяяяяАААтии..."! webstage.bg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Хахах, много яка тема. Със сигурност може да се сетим и за още неща. Помните ли и цветните спрейове за коса? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 (редактирано) 1 година имах и аз ошашчица, като на Сашо Роман, а няколко подред носих плетени обувки - как си ги харесвах. :1000 (29): Помня, че ни тъпчеха тениските и потниците в гащите. Редактирано Ноември 20 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 1 година имах и аз ошашчица, като на Сашо Роман, а няколко подред носих плетени обувки - как си ги харесвах. :1000 (29): Помня, че ни тъпчеха тениските и потниците в гащите. Хахаха да загащването беше отврат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Помня, че ни тъпчеха тениските и потниците в гащите. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Помня, че ни тъпчеха тениските и потниците в гащите. Кой? И аз съм носил плетени Но на такива пошли мероприятия не съм присъствал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Кой? Родители, баби, лелките в детската градина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 ...лелките в детската градина. Още го правят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 1 година имах и аз ошашчица, като на Сашо Роман, а няколко подред носих плетени обувки - как си ги харесвах. :1000 (29): Помня, че ни тъпчеха тениските и потниците в гащите. Слави също имаше опашка по това време и ходеше с едни шалвари... То кой ли не, всъщност... Носеха се едни костюми от пясъчна коприна (до днес не ми е ясно) и едни рисувани вратовръзки. Момичетата се качвахме на едни дебели токове, закръгляхме едни бретони и носехме някви каишки на врата - стил плетено от силикон, което аз предпочитах за гривна. Опашките бяха високи, ластика задължително дебел, роклите лепнати... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 липсва ми това време ! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.