ice_hot_sm Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 До 1-2 години ще е оут от фирмата помнете ми думата. И да е аут, по-долу от сегашното й положение няма да падне. И ми е много смешно като някои я сравняват със случая с Бони, която имаше силни години в "Сънни", но никога не е била топ, докато Десислава си има твърдата фенска маса и значително добър брой участия през всичките тези години, макар и без медийна подкрепа. Така че, оставайки пак сама след време, ще си запълни сегашната ниша, която си е заела. Пак Камелия! В тема за Деса половината постове за Камелия. Верно ви има нещо. А какво по-точно ще уточним, като тръгне следващия клип на Кама. Щото темата за прекратените отношения на Камелия и "Пайнер" хич не е пълна с постове, свързани с името на Десислава... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 И да е аут, по-долу от сегашното й положение няма да падне. И ми е много смешно като някои я сравняват със случая с Бони, която имаше силни години в "Сънни", но никога не е била топ, докато Десислава си има твърдата фенска маса и значително добър брой участия през всичките тези години, макар и без медийна подкрепа. Така че, оставайки пак сама след време, ще си запълни сегашната ниша, която си е заела. Щото темата за прекратените отношения на Камелия и "Пайнер" хич не е пълна с постове, свързани с името на Десислава... Настанаха хубави времена. Сега ще видим как рухват един по един всички митове за Деси Слава, създадени и добре акуширани от Пайнер и лизачи. Ще и видим и твърдата фенска маса, която не знам как ще различат хората в морето от 30-35 изпълнители на РД. Щото всяка чалгарка ще казва, че това са нейни фенове, а на Деса ще и се наложи да обяснява кои точно са нейните. Идването в Пайнер прави Деса част от фауната и в никакъв случай не може да я изтъкне като индивидуалност, без тя да се потруди за това сама. А дали ще и се получи ще зависи и от редица фактори, които не зависят от нея. Само споменаването на примера с Малина от миналогодишният РД, когато бе на хубаво място и и се получи, за разлика от наградите през февруари, когато бе изтеглена напред е показателен как могат да наковат Десито с лекота и да я осмеят след това чрез многобройните си маши в медиите, които чакат парите на същите кобри с нетърпение. В тази връзка, вас "десовите" ви искам по-тихи от тревата до РД поне. Защото тя сега се връща с подвита опашка след 10 години плюене по Пайнер и колегите там. И е време да приключваме с темата "Камелия" навсякъде. Няма Кама да ви е алиби за всичко в тези форуми. Сега гледаме Деса, ама право в очите и под лупа, за да видим аджеба, какво толкова мрънкахте 10 години, че не била оценена. Сега идва времето, да сравняваме сценичните изяви на Деса с тези на Камелия, които до една си стоят у нета. Само гледайте да и се получи още на РД. Защото в момента кобрите в Пайнер си мълчат и още пируват след края на договора на Кама с Пайнер. Но не блесне ли веднага Деса, направо ще я изядат с парцалите. За това мислете, а не ми говорете за Кама. Приятелски съвет..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Браво, успех на ДесиСлава! Очаквам завръщането й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 DesiSlava (official) преди 7 мин. · Здравейте приятели, не знам дали е съвпадение, че се върнах в музикална компания "Пайнер" точно в деня на християнското семейство, но ми се иска да е добър знак. Искам да благодаря на всички вас за подкрепата, критиките, надеждите, съмненията и въобще за това, че имате мнение за случващото се с мен.... Благодаря от сърце и се надявам да сте до мен....както се казва и в добро, и в лошо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Настанаха хубави времена. Сега ще видим как рухват един по един всички митове за Деси Слава, създадени и добре акуширани от Пайнер и лизачи. Ще и видим и твърдата фенска маса, която не знам как ще различат хората в морето от 30-35 изпълнители на РД. Щото всяка чалгарка ще казва, че това са нейни фенове, а на Деса ще и се наложи да обяснява кои точно са нейните. Идването в Пайнер прави Деса част от фауната и в никакъв случай не може да я изтъкне като индивидуалност, без тя да се потруди за това сама. А дали ще и се получи ще зависи и от редица фактори, които не зависят от нея. Само споменаването на примера с Малина от миналогодишният РД, когато бе на хубаво място и и се получи, за разлика от наградите през февруари, когато бе изтеглена напред е показателен как могат да наковат Десито с лекота и да я осмеят след това чрез многобройните си маши в медиите, които чакат парите на същите кобри с нетърпение. В тази връзка, вас "десовите" ви искам по-тихи от тревата до РД поне. Защото тя сега се връща с подвита опашка след 10 години плюене по Пайнер и колегите там. И е време да приключваме с темата "Камелия" навсякъде. Няма Кама да ви е алиби за всичко в тези форуми. Сега гледаме Деса, ама право в очите и под лупа, за да видим аджеба, какво толкова мрънкахте 10 години, че не била оценена. Сега идва времето, да сравняваме сценичните изяви на Деса с тези на Камелия, които до една си стоят у нета. Само гледайте да и се получи още на РД. Защото в момента кобрите в Пайнер си мълчат и още пируват след края на договора на Кама с Пайнер. Но не блесне ли веднага Деса, направо ще я изядат с парцалите. За това мислете, а не ми говорете за Кама. Приятелски съвет..... В нито едно интервю не е плюла нито една колежка, нито Пайнер. Винаги е казвала, че уважава доста колежки от Пайнер, че мястото й е там при големите и че раздялата им с Пайнер е била доста емоционална и за двете страни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Фокси е много нервен май. Споко де, нали Деса не струва, значи няма да успее и в Юнивърсал да я вземат даже. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Фокси е много нервен май. Споко де, нали Деса не струва, значи няма да успее и в Юнивърсал да я вземат даже. :1000 (29): Нито съм нервен, нито нищо. Само на вас ви се иска да е така. Аз бързам да напиша какво очаквам от Деса, за да не ми се пъне някой след това, че го е казал преди мен. Между другото, всичко написано за Деса в горния пост се отнася и за любимото ти Гло. Ама ти си го знаеш де, нема смисъл да измислям топлата вода наново. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Какво се отнася, след като се изредихме куп хора да кажем, че не ни се нрави откриването на концерт, защото на абсолютно никого не му се е получавало! А при нея няма какво да рухва вече, каквото е рухвало сме го виждали - нивото й не е това, което ни предлага Пайнер, а ние и не искаме да е такова. Важно е творчестовото, а тя го има. Всичко друго и странично е просто в нейн плюс, ако го прави както трябва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Защо всички се държим така, все едно вече не знаем какво ще е представянето на Деса- пускат "Две сърца", тя излиза, поклаща се и пее с импровизации. :1000 (29): И получава среден прием за вечерта (бих се зарадвал да е и по-голям, де). Друг е въпроса, че тя си е една от емблемите на поп-фолка и дори и да не напредне кой знае колко в Пайнер, ще си остане една от най-големите. Доказа го в периода без компания и телевизия, ще го докаже и сега. Деси Слава, Глория, Ивана, Камелия... Всички те са нещо повече от ретро легенди- те някак съумяха да запазят у себе си някои работи, които да не ни позволяват да ги сложим в един друг списък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Много ми е интересно дали Женя ще посмее да я пита защо се е разделила с Пайнер на времето.За всички тези години така и не се каза директно каква е причината, а само се чуваше от тук от там.Интересно ми е също дали отново ще изписват "ДесиСлава" в надписите по телевизията - нали това име беше запазена марка на Пайнер. По отношение на клиповете ме съмнява да ги ъпскейлнат до HD, но преспокойно могат да ги конвертират в 16:9 за да ги въртят по Планета!Тук много се говори за успехите на ДесиСлава след напускането на Пайнер, но лично за мен най-големия и пик беше в периода 2001-2003 година, т.е. преди да се махне от там.В предишните постове даже прочетох, че я били въртяли "нон-стоп" по Фен ТВ, което за мен е пълна измислица, тъй като единствените клипове на Деси, които съм виждал в ефира на Касъмовата телевизия, са тези на дуетите и с Азис, Тони Стораро и Играта.Има много хора, които биха се изкефили да видят старите и песни в ефира на Планета!По едно време се говореше, че от Пайнер искат да направят канал "Планета Ретро" - е сега когато отново ще могат да излъчват и клиповете на Деси, преспокойно могат да помислят върху този проект, стига да не се притесняват, че ще е по-гледан от останалите им канали! Място за сравнение между ДесиСлава и Бонка за момента няма, защото още не сме видяли как ще се развие след завръщането.Чак когато направи 1 силна песен и след това заложи само на кючеци и цигански ритми, тогава ще можем да ги сравним(надявам се разбирате какво искам да кажа). С нетърпение чакам да се появи с "Бели нощи" на концерта!Силно се надявам да не пропилее шанса си, да оправдае очакванията на феновете, които от години и повтарят да се върне в Пайнер и най-искрено и пожелавам успех!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 В сайта на ПЛанета си я изписаха както едно време - Деси Слава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Много интересно ще е какво ще става зад кулисите на 1-ви след като и Деса ще е там, ще я гледат като извънземно. Определено на много ще им е кофти, защото Десислава си е Десислава и може да почне да бърка в нечия работа.:1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Мноого се радвам! Винаги съм я харесвала, дано започне да прави песни, достойни за нея, а не лигавщините й в последно време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Много интересно ще е какво ще става зад кулисите на 1-ви след като и Деса ще е там, ще я гледат като извънземно. Определено на много ще им е кофти, защото Десислава си е Десислава и може да почне да бърка в нечия работа. :1000 (29): А може и да я сдухат. Всичко е възможно, няма как да знаем. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Много интересно ще е какво ще става зад кулисите на 1-ви след като и Деса ще е там, ще я гледат като извънземно. Определено на много ще им е кофти, защото Десислава си е Десислава и може да почне да бърка в нечия работа.:1000 (29): Ще ти маркирам само 2 неща. Като Деса се яви в НДК, първото нещо, което ще види е, че двете самостоятелни гримьорни са заети от Галена и Преслава. Добрите гримьори ще са при тях, а в общата такава ще обръщат внимание на някакви други кифли. Второто, което ще види е лицемерни усмивки от всички и избягването и от имената с претенции, все едно е чумава. Защото всичко, което Устата каза за бекстейджа в Пайнер никак не е за завиждане, но там винаги е било така. Деса няма да я чакат с питка мед и сол, това е сигурно. Веднага ще и покажат, че конюнктурата не е като преди 10 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Аз подозирам, че Деса ще е приета така, както Азис през 2007ма или 2008-ма не помня точно с "Накарай ме". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Аз подозирам, че Деса ще е приета така, както Азис през 2007ма или 2008-ма не помня точно с "Накарай ме". 2009-та беше.На наградите за 2008. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ще ти маркирам само 2 неща. Като Деса се яви в НДК, първото нещо, което ще види е, че двете самостоятелни гримьорни са заети от Галена и Преслава. Добрите гримьори ще са при тях, а в общата такава ще обръщат внимание на някакви други кифли. Второто, което ще види е лицемерни усмивки от всички и избягването и от имената с претенции, все едно е чумава. Защото всичко, което Устата каза за бекстейджа в Пайнер никак не е за завиждане, но там винаги е било така. Деса няма да я чакат с питка мед и сол, това е сигурно. Веднага ще и покажат, че конюнктурата не е като преди 10 години. Със сигурност няма да е точно така, все пак по тези концерти ходят и такива като Глория и Ивана, нали не си мислиш, че някакви вчерашни певици като Галена и Преслава си придават номерата. Все пак са 30 изпълнители. Най-много да се лепне за Глория, Ивана, Дачева, Нелина и Кали и толкова. Ще им е интересно на всички там присъствието на Десислава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Със сигурност няма да е точно така, все пак по тези концерти ходят и такива като Глория и Ивана, нали не си мислиш, че някакви вчерашни певици като Галена и Преслава си придават номерата. Все пак са 30 изпълнители. Най-много да се лепне за Глория, Ивана, Дачева, Нелина и Кали и толкова. Ще им е интересно на всички там присъствието на Десислава. Айде моля ти се,нито Преслава,нито Галена са вчерашни певици и двете имат по над 10 години стаж.За успехите,които са постигнали заслужават поне малко уважение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 А те сигурно почти всички вече са разбрали, щом обявиха и новината публично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 (редактирано) Айде моля ти се,нито Преслава,нито Галена са вчерашни певици и двете имат по над 10 години стаж.За успехите,които са постигнали заслужават поне малко уважение. Едната знаем какви успехи е постигала, май само в леглото! Преслава по се ядва, ама Галена никой не я бръсне за нищо, по простата причина, че не може да пее. И за кое да я уважаме? Че харчи парите на мъжа си, а другата 2 години вече симулира пеене. Редактирано Ноември 22 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Дали последните клипове на Десислава ще се излъчват по Планета (Моето зайче, Най-неправилният мъж и т.н.)? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Все си мислех , че няма как да е 100% истина , докато не видях сайта на Планета и изписаното Деси Слава.... Хубаво, че обявиха че ще участва, така хората ще са нетърпеливи и в момента в който излезе залата ще изригне..... ПП. Не се сърдете на Фокси, все пак една от най-омразните му певачки се завръща в голямата компания, а неговата любимка е в 10-та глуха, без продуценти, без песни, без интерес от публиката...на всеки фен щеше да е неприятно.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Все си мислех , че няма как да е 100% истина , докато не видях сайта на Планета и изписаното Деси Слава.... Хубаво, че обявиха че ще участва, така хората ще са нетърпеливи и в момента в който излезе залата ще изригне..... ПП. Не се сърдете на Фокси, все пак една от най-омразните му певачки се завръща в голямата компания, а неговата любимка е в 10-та глуха, без продуценти, без песни, без интерес от публиката...на всеки фен щеше да е неприятно.. Е, тази която не бива да се споменава тук името от благоприличие и заради правилата на форума има 5 участия за 10 дни..... след Пайнер.... а ти си дрънкай колкото искаш. Да те питам нещо така, като си се надявало доста елементарно и по детински глупаво, че Деса няма да се върне в Пайнер, след като аз съм го написал: - Абе само ти ли не знаеш как ще я сгазят Деса в Пайнер сега? - И само ти ли не знаеш що се връща с подвита опашка? - Чуло ли си за вътрешно фирмен хейт и кадровички в Пайнер? - Нещо за пропуснати шансове в кариерата да си чуло? - Къде е тръгнала тая днес, като хубавите времена свършиха отдавна? - Ще си го мери с малките, които са с милионер зад гърба? - Или ще го лапа пак на Митака като едно време? п.п. Обичам да се гавря с "десовите".... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 (редактирано) Е, тази която не бива да се споменава тук името от благоприличие и заради правилата на форума има 5 участия за 10 дни..... след Пайнер.... а ти си дрънкай колкото искаш. Да те питам нещо така, като си се надявало доста елементарно и по детински глупаво, че Деса няма да се върне в Пайнер, след като аз съм го написал: - Абе само ти ли не знаеш как ще я сгазят Деса в Пайнер сега? - И само ти ли не знаеш що се връща с подвита опашка? - Чуло ли си за вътрешно фирмен хейт и кадровички в Пайнер? - Нещо за пропуснати шансове в кариерата да си чуло? - Къде е тръгнала тая днес, като хубавите времена свършиха отдавна? - Ще си го мери с малките, които са с милионер зад гърба? - Или ще го лапа пак на Митака като едно време? п.п. Обичам да се гавря с "десовите".... Ти ми каза, че съм фен на Преслава, Галена, сега на ДесиСлава? :Д Факт е, че не е сега времето за завръщане на Деси Слава , написал съм го на предните страници, защото сме във време на криза на фолка и вече като цяло в бг музиката се иска хит и гледания в нета и никой не пита кой ти е продуцента...Никой не се интересува Криско или Михаела Филева или 100 кила от коя компания са, но имаха хитове.... И все пак най-щастлив трябва да е Пайнера, върна една от най-големите си звезди и гласове и така запълни дупката с Камелия и пак той е печелившия, а някой друг губещия, в случая Кама.. А иначе на мястото на Деси Слава не бих се върнал в Пайнер, 11 години градиш самостоятелна кариера, нямаш шефове и въпреки това издаваш песни, имаш участия, фенове и се връщаш в Димитровград??? Еми не съм много съгласен... Редактирано Ноември 22 от I_N_P Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.