ENJOY Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Едната песен била две сърца за концерта.... И Бели нощи и май нищо ново Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Смятам, че "Казваш, че ме обичаш" е по-голям хит от "Бели нощи". "Мойто зайче" също е подходяща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 И Бели нощи и май нищо ново като ви казах че ще са старите и песни не ми повярвахте Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 "Две сърца" ми е любима, страхотно е, че ще я пее. Дано другата е "Бели нощи", а от нова няма нужда, най-добре да си представи и "Мистерия" към тях. Ще е страхотно откриване обаче с "Бели нощи", ако тя открива, разбира се! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 В крайна сметка, най-добре ще е само "Две сърца"+"Бели нощи". Да не пее нови неща, защото "Мойто зайче" и "Войната" са прекалено диви комерси и биха променили настроението от първите две. Пък нови песни- по-натам. Това сега й е официално завръщане, не е задължително веднага да започне да налага нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Искам "Мистерия" да изпее Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Искам "Мистерия" да изпее След като дават клипа по Планета, оправени ли са й правата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Ноември 26 Author Report Share Публикувано Ноември 26 Деса да дава по новите песни на Планета да не се мота! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Важното е, че "Две сърца" ще пее, това си е голям хит. Можеше да изпее "Казваш, че ме обичаш" ("Дотук"), "Не вярвам", "Мистерия" даже, но и "Бели нощи" си е добре. Щеше да е много яко обаче да навие Руслан да изпеят "Мила моя, мили мой". На мен "Мило мое" много ми харесва, ама едва ли и за нея ще остане време да налага, не говоря само за концерта, ами и за ротацията, ебахти яката кръчмарска песен е!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 От последните й песни, много ми харесва "Усещам", дали ще започнат и нея да въртят? Ще е супер яко Преслава и Десислава да направят дует. :1000 (6): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Ще е супер яко Преслава и Десислава да направят дует. :1000 (6): ммм да Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 От последните й песни, много ми харесва "Усещам", дали ще започнат и нея да въртят? Ще е супер яко Преслава и Десислава да направят дует. :1000 (6): Тази песен не е снимана в HDформат и сигурно няма да я излъчат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Че на "Две сърца" правата платиха ли ги? Не ме кефи много ... "Бели нощи" много ясно, тя е любима песен на чичо Митко, неслучайно има и клонинг - дуета й с Ивана. Така и така албанския й кавър си го е платила и е актуална мелодия, мисля че трябва да го изпее ... Дори и в микс... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 След като дават клипа по Планета, оправени ли са й правата? Вече завъртели ли са някои клипове по "Планета"? Важното е, че "Две сърца" ще пее, това си е голям хит. Можеше да изпее "Казваш, че ме обичаш" ("Дотук"), "Не вярвам", "Мистерия" даже, но и "Бели нощи" си е добре. Щеше да е много яко обаче да навие Руслан да изпеят "Мила моя, мили мой". На мен "Мило мое" много ми харесва, ама едва ли и за нея ще остане време да налага, не говоря само за концерта, ами и за ротацията, ебахти яката кръчмарска песен е!! Съгласен съм за "Дотук". "Бели нощи" колкото и да я харесвам и да е била хит едно време, сега не ми вдъхва доверие, в смисъл самата песен на мен винаги ми е звучала някак си по-некомерсиално. Съмнява ме да има добър прием с нея. А "Мила моя, мили мой" си е абсолютна класика, навярно е позабравена, но яко бих се изкефил да я чуя на живо след толкова години, па макар и никой да не я аплодира. Тя всъщност авторска ли беше? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Вече завъртели ли са някои клипове по "Планета"? Съгласен съм за "Дотук". "Бели нощи" колкото и да я харесвам и да е била хит едно време, сега не ми вдъхва доверие, в смисъл самата песен на мен винаги ми е звучала някак си по-некомерсиално. Съмнява ме да има добър прием с нея. А "Мила моя, мили мой" си е абсолютна класика, навярно е позабравена, но яко бих се изкефил да я чуя на живо след толкова години, па макар и никой да не я аплодира. Тя всъщност авторска ли беше? "Мистерия" са давали. "Мила моя, мили мой" е авторска Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Деси Слава сподели, че договорът, който са подписали е за 5 години. Написах го тук, защото мисля, че е по темата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.