Jump to content

Потвърдено: Ваня подписа с „Пайнер“

Препоръчани коментари

Ваня е новото попълнение в редиците на "Пайнер". Преди около две седмици изпълнителката, която до скоро бе чест от Ара Мюзик, е подписала договор с най-голямата музикална компания у нас. Това бе потвърдено за Signal.bg от Любо Костадинов - PR на "Пайнер".

Певицата вече има поети клубни изяви и подготвя новите си проекти. Подробности за решението ѝ да прекрати взаимоотношенията си с предишните продуценти и да потърси партньорството на най-известната музикална компания, лансираща попфолк, очаквайте по-късно днес.

Ваня е готова с новия си сингъл, с който ще стартира като изпълнител на "Пайнер". Певицата е новото попълнение в редиците на най-голямата музикална компания и ще предложи на феновете видеото към предстоящата песен в началото на декември. Това разкри тя в интервю за Signal.bg.

Ваня издаде и на кои автори е заложила."Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Пак на него се доверих, защото намерихме някаква пресечна точка. Той ме усеща добре и смятам, че правим добри песни. Текстът е на Мариета Ангелова, а режисьор на Видеото ще е Николай Скерлев".

Актуалната изпълнителка не скри, че има намерение да бъде изцяло отдадена на музикалната си кариера и е амбицирана да разгърне пълния си потенциал.

"Досега някак си са ми се получавали нещата като на шега. Смятам, че трябва да впрегна максимално силите си и да се покажа такава, каквато съм на сто процента. Това не може да стане за едни месец, но се надявам в продължение на няколко месеца, до една година да разгърна потенциала си и най-вероятно ще бъда оценена по друг начин" - сподели тя.

Какви са причините да се раздели с Ара Мюзик и какво трябва да се промени в кариерата й оттук нататък като изпълнител на "Пайнер", чуйте какво сподели по телефона Ваня пред Емилия Стоянова.

info:Signal.bg,щом има тема за Деси Слава,редно е да има и Ваня.

Сподели в други сайтове

• Отговори 27
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ако ги наредят на сцената в една редичка Деса, Преса, Галка, Ваня, Сияна, Димана, Яница, Валя, Гергана и т.н. ще видите колко са еднакви на ръст всички.

Сподели в други сайтове

Ако ги наредят на сцената в една редичка Деса, Преса, Галка, Ваня, Сияна, Димана, Яница, Валя, Гергана и т.н. ще видите колко са еднакви на ръст всички.

Гергана над всички!

П.П. Много се радвам за Ваня.

Сподели в други сайтове

Важното, е че в редицата няма да е Камелия :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Вече не и трябва да е там. И без това ги комплексираше достатъчно много години. Сега да видим Ваня как ще я замести, нали така? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Вече не и трябва да е там. И без това ги комплексираше достатъчно много години. Сега да видим Ваня как ще я замести, нали така? :1000 (29):

Никой няма да я замества,тя на никой не липсва,че да е нужно да я заместват.Години наред вече концертите минават без нея и никой не забелязваше.

Сподели в други сайтове

Никой няма да я замества,тя на никой не липсва,че да е нужно да я заместват.Години наред вече концертите минават без нея и никой не забелязваше.

Знам, че не можеш да пишеш по темата за Ваня в Пайнер, защото и ти си тук заради мен. :1000 (29): И да, всеки път се забелязваше, когато онази я нямаше и това няма да се промени, като ти го напишеш така. Освен това, вземи напиши нещо за Ваня, че модераторите колкото и да са много, може да не видят, че просто тролиш.

Сподели в други сайтове

Ми тя е висока и стройна, няма място при тях. :1000 (29):

Всичко друго е вярно, но не и че никой не забелязвал. Всяка година се обсъжда дали ще участва, има такива коментари от феновете и в медиите също го коментират, на концерта май за наградите за 2013 чухме и едно провикване "Камелия" от публиката. :1000 (29):

Пожелавам успех на Ваня, има готини песни, тая година и популярни такива имаше, надявам се да ѝ се получат добре нещата.

Сподели в други сайтове

Забелязват го само форумците след като Фокси пищеше и тролеше по цял ден,никой друг не го ебе за това дали Камелия била някъде и дали е "пяла".

Иначе на Ваня успех,мисля че скоро ще бъде в топ имената.

Сподели в други сайтове

Забелязват го само форумците след като Фокси пищеше и тролеше по цял ден,никой друг не го ебе за това дали Камелия била някъде и дали е "пяла".

Иначе на Ваня успех,мисля че скоро ще бъде в топ имената.

Да, естествено Камелия. Тролчетата за друго не могат да пишат. А да, могат - за Фокси! Елементарници... :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Да, естествено Камелия. Тролчетата за друго не могат да пишат. А да, могат - за Фокси! Елементарници... :gun_bandana:

Фоксич, ти си по-известен от КАма напоследък. :1000 (29): :1000 (29):

А Ваня... ако се върне към първите си песни, там ще спечели. Иначе няма да избяга от дублирането с другите.

Сподели в други сайтове

Снощи даваха песен на Ваня по Фен ТВ... интересно... :–)

И в рекламата за участията й звучи само отсвира на "Върви, живей", без пеене - може би досегашните й песни си остават в "Ара" и няма да се въртят по "Планета".

Сподели в други сайтове

Какво значение има? В конкурентна среда от 3 певици на кръст не направи нищо, пък в тоя змиярник Пайнер ли ще направи? Такива като Преслава и Андреа ще я закопаят на секундата. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Не ми е интересна тази жена. Благодарение на Дамян и въртят песните по дискотеките, но не виждам да предизвикват фурор. А и тя изглежда доста старичка на живо, не знам на колко е.

Сподели в други сайтове

Какво значение има? В конкурентна среда от 3 певици на кръст не направи нищо, пък в тоя змиярник Пайнер ли ще направи? Такива като Преслава и Андреа ще я закопаят на секундата. :1000 (29):

Еми тя в Ара беше в Топ 3!Изглежда това й е малко.1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Не ми е интересна тази жена. Благодарение на Дамян и въртят песните по дискотеките, но не виждам да предизвикват фурор. А и тя изглежда доста старичка на живо, не знам на колко е.

На мен ми е симпатична. Някои песни се въртяха, а Ти ли си още се върти, но не мисля, че ще постигне повече в Пайнер. Добре се отличаваше по Фен ТВ - веднага след Емануела и Алисия беше, а понякога и с по-хитови песни от техните. Според мен греши.

Иначе да е някъде на 35 г., така ми изглежда, което не е лошо.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

И тая кат всички останали - абсолютно прозрачни и невзрачни, обаче като подпишат с Пайнер и започват изказвания от типа "Сега ще покажа каква съм и колко мога"... нищо няма да стане и с нея...

Сподели в други сайтове

Снощи даваха песен на Ваня по Фен ТВ... интересно... :–)

Ми те нямат какво друго да дават ... :D :D :D

Сподели в други сайтове

Не е направила нищо в Ара, защото не може фирмата да и Пиарите да залагат само на Алисия и Емануела ... нищо че не са имали договор..

Отдавна трябваше да идат в Пайнер, да не кажа още в началото.. След като "напусна" Ара .. колко участия имаше едно сле ддруго, а в ара 2/3 на месец ..

40.jpg 30.jpg 38.jpg
Сподели в други сайтове

Ми тя е висока и стройна, няма място при тях. :1000 (29):

Всичко друго е вярно, но не и че никой не забелязвал. Всяка година се обсъжда дали ще участва, има такива коментари от феновете и в медиите също го коментират, на концерта май за наградите за 2013 чухме и едно провикване "Камелия" от публиката. :1000 (29):

Пожелавам успех на Ваня, има готини песни, тая година и популярни такива имаше, надявам се да ѝ се получат добре нещата.

това провикване ще да е било на фокси да ти кажа

радвам се за Ваня в нея има някаква харизма не им е безразлична на попфолк почитателите нека да продължава напред

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...