Andrew Cunanan. Публикувано на Ноември 22 Report Share Публикувано на Ноември 22 Ваня е новото попълнение в редиците на "Пайнер". Преди около две седмици изпълнителката, която до скоро бе чест от Ара Мюзик, е подписала договор с най-голямата музикална компания у нас. Това бе потвърдено за Signal.bg от Любо Костадинов - PR на "Пайнер". Певицата вече има поети клубни изяви и подготвя новите си проекти. Подробности за решението ѝ да прекрати взаимоотношенията си с предишните продуценти и да потърси партньорството на най-известната музикална компания, лансираща попфолк, очаквайте по-късно днес. Ваня е готова с новия си сингъл, с който ще стартира като изпълнител на "Пайнер". Певицата е новото попълнение в редиците на най-голямата музикална компания и ще предложи на феновете видеото към предстоящата песен в началото на декември. Това разкри тя в интервю за Signal.bg. Ваня издаде и на кои автори е заложила."Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Пак на него се доверих, защото намерихме някаква пресечна точка. Той ме усеща добре и смятам, че правим добри песни. Текстът е на Мариета Ангелова, а режисьор на Видеото ще е Николай Скерлев". Актуалната изпълнителка не скри, че има намерение да бъде изцяло отдадена на музикалната си кариера и е амбицирана да разгърне пълния си потенциал. "Досега някак си са ми се получавали нещата като на шега. Смятам, че трябва да впрегна максимално силите си и да се покажа такава, каквато съм на сто процента. Това не може да стане за едни месец, но се надявам в продължение на няколко месеца, до една година да разгърна потенциала си и най-вероятно ще бъда оценена по друг начин" - сподели тя. Какви са причините да се раздели с Ара Мюзик и какво трябва да се промени в кариерата й оттук нататък като изпълнител на "Пайнер", чуйте какво сподели по телефона Ваня пред Емилия Стоянова. info:Signal.bg,щом има тема за Деси Слава,редно е да има и Ваня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ако ги наредят на сцената в една редичка Деса, Преса, Галка, Ваня, Сияна, Димана, Яница, Валя, Гергана и т.н. ще видите колко са еднакви на ръст всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Доста неочаквано Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Вече участията й се рекламират по "Планета". Ваня е талантлива певица, харесвам я - успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ваня е маргинал, няма да има никакъв успех в Пайнер. Прекалено много прилича на всички останали.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ако ги наредят на сцената в една редичка Деса, Преса, Галка, Ваня, Сияна, Димана, Яница, Валя, Гергана и т.н. ще видите колко са еднакви на ръст всички. Гергана над всички! П.П. Много се радвам за Ваня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Радвам се за нея,надявам се в Пайнер да има доста по-голям успех . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ако ги наредят на сцената в една редичка Деса, Преса, Галка, Ваня, Сияна, Димана, Яница, Валя, Гергана и т.н. ще видите колко са еднакви на ръст всички. Важното, е че в редицата няма да е Камелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Важното, е че в редицата няма да е Камелия Вече не и трябва да е там. И без това ги комплексираше достатъчно много години. Сега да видим Ваня как ще я замести, нали така? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Вече не и трябва да е там. И без това ги комплексираше достатъчно много години. Сега да видим Ваня как ще я замести, нали така? :1000 (29): Никой няма да я замества,тя на никой не липсва,че да е нужно да я заместват.Години наред вече концертите минават без нея и никой не забелязваше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Никой няма да я замества,тя на никой не липсва,че да е нужно да я заместват.Години наред вече концертите минават без нея и никой не забелязваше. Знам, че не можеш да пишеш по темата за Ваня в Пайнер, защото и ти си тук заради мен. :1000 (29): И да, всеки път се забелязваше, когато онази я нямаше и това няма да се промени, като ти го напишеш така. Освен това, вземи напиши нещо за Ваня, че модераторите колкото и да са много, може да не видят, че просто тролиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Важното, е че в редицата няма да е Камелия Ми тя е висока и стройна, няма място при тях. :1000 (29): Никой няма да я замества,тя на никой не липсва,че да е нужно да я заместват.Години наред вече концертите минават без нея и никой не забелязваше. Всичко друго е вярно, но не и че никой не забелязвал. Всяка година се обсъжда дали ще участва, има такива коментари от феновете и в медиите също го коментират, на концерта май за наградите за 2013 чухме и едно провикване "Камелия" от публиката. :1000 (29): Пожелавам успех на Ваня, има готини песни, тая година и популярни такива имаше, надявам се да ѝ се получат добре нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Забелязват го само форумците след като Фокси пищеше и тролеше по цял ден,никой друг не го ебе за това дали Камелия била някъде и дали е "пяла". Иначе на Ваня успех,мисля че скоро ще бъде в топ имената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Забелязват го само форумците след като Фокси пищеше и тролеше по цял ден,никой друг не го ебе за това дали Камелия била някъде и дали е "пяла". Иначе на Ваня успех,мисля че скоро ще бъде в топ имената. Да, естествено Камелия. Тролчетата за друго не могат да пишат. А да, могат - за Фокси! Елементарници... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Да, естествено Камелия. Тролчетата за друго не могат да пишат. А да, могат - за Фокси! Елементарници... Фоксич, ти си по-известен от КАма напоследък. :1000 (29): :1000 (29): А Ваня... ако се върне към първите си песни, там ще спечели. Иначе няма да избяга от дублирането с другите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Снощи даваха песен на Ваня по Фен ТВ... интересно... :–) Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Снощи даваха песен на Ваня по Фен ТВ... интересно... :–) И в рекламата за участията й звучи само отсвира на "Върви, живей", без пеене - може би досегашните й песни си остават в "Ара" и няма да се въртят по "Планета". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Какво значение има? В конкурентна среда от 3 певици на кръст не направи нищо, пък в тоя змиярник Пайнер ли ще направи? Такива като Преслава и Андреа ще я закопаят на секундата. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Не ми е интересна тази жена. Благодарение на Дамян и въртят песните по дискотеките, но не виждам да предизвикват фурор. А и тя изглежда доста старичка на живо, не знам на колко е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Какво значение има? В конкурентна среда от 3 певици на кръст не направи нищо, пък в тоя змиярник Пайнер ли ще направи? Такива като Преслава и Андреа ще я закопаят на секундата. :1000 (29): Еми тя в Ара беше в Топ 3!Изглежда това й е малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Не ми е интересна тази жена. Благодарение на Дамян и въртят песните по дискотеките, но не виждам да предизвикват фурор. А и тя изглежда доста старичка на живо, не знам на колко е. На мен ми е симпатична. Някои песни се въртяха, а Ти ли си още се върти, но не мисля, че ще постигне повече в Пайнер. Добре се отличаваше по Фен ТВ - веднага след Емануела и Алисия беше, а понякога и с по-хитови песни от техните. Според мен греши. Иначе да е някъде на 35 г., така ми изглежда, което не е лошо. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 И тая кат всички останали - абсолютно прозрачни и невзрачни, обаче като подпишат с Пайнер и започват изказвания от типа "Сега ще покажа каква съм и колко мога"... нищо няма да стане и с нея... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Снощи даваха песен на Ваня по Фен ТВ... интересно... :–) Ми те нямат какво друго да дават ... :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Не е направила нищо в Ара, защото не може фирмата да и Пиарите да залагат само на Алисия и Емануела ... нищо че не са имали договор.. Отдавна трябваше да идат в Пайнер, да не кажа още в началото.. След като "напусна" Ара .. колко участия имаше едно сле ддруго, а в ара 2/3 на месец .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Ми тя е висока и стройна, няма място при тях. :1000 (29): Всичко друго е вярно, но не и че никой не забелязвал. Всяка година се обсъжда дали ще участва, има такива коментари от феновете и в медиите също го коментират, на концерта май за наградите за 2013 чухме и едно провикване "Камелия" от публиката. :1000 (29): Пожелавам успех на Ваня, има готини песни, тая година и популярни такива имаше, надявам се да ѝ се получат добре нещата. това провикване ще да е било на фокси да ти кажа радвам се за Ваня в нея има някаква харизма не им е безразлична на попфолк почитателите нека да продължава напред Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.