Jump to content

Online: Фики ft. Преслава - Горе-долу

Препоръчани коментари

Не ми харесва .. с тия фийчъринги се насраха, Галин и Камелия, Цветелина Янева и Фики, Борис Дали и Галена .. айде и това сега.

Но присъствието на имената Фики и Преслава ще доведе до феноменални първоначални гледания :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

• Отговори 125
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Аз ли съм глух или Оцко е преработвал Таркан?

"С ритъма Шакадъм, Шакадъм, аз оставам в твоите мисли" :happyppl:

Много е зле на Фики песента и по-точно текста... Скоро не бях слушала по-голяма простотия.

Сподели в други сайтове

Селяк, когато Фивос е дошъл да си иска парите, Ленко Драганов му е пуснал арабските кавъри, а Кама го е почерпила кафе.

Изчезвай оттук невежество лежещо гъза на Галка. :gun_bandana:

какво общо има Фивос, като песента е на Таркан :1000 (29):

Къде е Гърция, къде Турция (Германия)

Сподели в други сайтове

Аа, браво!

Браво, много интересна песен, щура, имах нужда от нещо подобно. И попфолкът също. Мелодия, аранжимент, изпяване, видеоклип - всичко е приятно! Най-хубав обаче е текстът! Включването на Преслава ми харесва, така не смятам, че е прекалено, просто украсява песента, пак си е негова, което ме радва, че много дуети станаха. Яка е и частта с бавното пеене. Фики изглежда стилно, облечен е като сериозен мъж. Има бая прилично поведение пред камера.

Фики заслужава "Певец на 2014-та година"! :)

Сподели в други сайтове

какво общо има Фивос, като песента е на Таркан :1000 (29):

Къде е Гърция, къде Турция (Германия)

Като нищо се знаете за тоя бизнес с оная от Смядово си затваряйте плювалниците..... и си лижете гъза на този резняк Фикрет, който Преса ви го взе. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Какъв Оцко, това е си е чист кавър на Sikidim.

:whistling:

Преслава пак се е набутала между шамарите.

Така като те гледам - Да ти готвя ли? Да ти чистя ли ?

Или направо да те почвам ?!

Ей, Фики, Фики правиш го добре, ей Фики, Фики няма като теб,

ей Фики, Фики сладур голям ? ще те, ще те изям!

:happyppl:

Сподели в други сайтове

Това ще бъде тотален хит, сигурен съм!

Пхаххахахаха, та то е такъв от 15 години бре..... а нашия тъпанар е повярвал на Оцко, че не е кражба. :1000 (29): Жалки са....

Сподели в други сайтове

Пхаххахахаха, та то е такъв от 15 години бре..... а нашия тъпанар е повярвал на Оцко, че не е кражба. :1000 (29): Жалки са....

Аз не вярвам нито Фики, нито Тони да не са се усетили. Турци са все пак :1000 (29): Праса и тя в кюпа.

Друг вариант е Оцко да преебава Фики за сметка на Галин :whistling:

Сподели в други сайтове

Кво пък му е на текста? Много е готин, забавен, с атрактивни фрази.

Да не би пък всичко да трябва да е за сълзи, че да е готино.

Ей-го единият фен на Райна текста критикува, а пък за оня на лятната ѝ песен какво ли е казал? Той да не е по-добър - "покажи, разбери, остани, кажи", по-добре просташко, но интересно, отколкото изреждане на глаголи в повелително наклонение като Преслава и Райна.

Сподели в други сайтове

Аз не вярвам нито Фики, нито Тони да не са се усетили. Турци са все пак :1000 (29): Праса и тя в кюпа.

Според мен са просто крадливи животни и са си помислили, че ще им се размине. Определено нито един от тях не е от най-умните същества.

Сподели в други сайтове

Не, не е преебавка. Оцко свърши, просто краде като Пашев и Лобошки, за да изкарва пари. Опитал е малко да пипне аранжимента, че да не личи, но пак се усеща на момента. Сега, ако го направят на проблем ще почнат като ония сърби за крадената "Видимо доволни". Ама 4 такта, 5 такта, на майка им гъза - чиста кражба и Пайнер в кюпа барабар Петко с мъжете. Предполагам схващате вече що върна Деса - в безпътица са....

Ей, Фики пак ги размаза хейтърчетата. :happybday:

Голям е просто !

Преса ви го взе бре "галенца" заблудени. Какво мислиш, че следва след фючъринг? Ахаххахахх..... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Като нищо се знаете за тоя бизнес с оная от Смядово си затваряйте плювалниците..... и си лижете гъза на този резняк Фикрет, който Преса ви го взе. :1000 (19):

ТОй има предвид "Няма да ти кажа не", а ти говориш за арабския кавър на "Искаш да правиш любов с мен", която в Гърция е "Masai" на Ели Кокино.

Сподели в други сайтове

ТОй има предвид "Няма да ти кажа не", а ти говориш за арабския кавър на "Искаш да правиш любов с мен", която в Гърция е "Masai" на Ели Кокино.

Същата работа, всичко са арабски оригинали. Фивос има цял екип от 20 души, които цял ден слушат пакистански и ирански радиостанции, за да свиват това и онова.

Сподели в други сайтове

Фокс, да не си мислиш, че това е темата за Камелия, че толкова си се развълнувал за новата песен на Фики? Или не можеш да си намериш място, че песента ще бъде по-голям хит от всички сегашни на Галин? Или че Преслава, Галена са отказали на Галин за дует, а искат да пеят с Фики?

Сподели в други сайтове

Това да откраднеш един от най- големите хитове на балканите и пак да ти е тъпа песента си е постижение.

Толкова са се занижили критериите в тази музика, че е направо плашещо.

А тия толкова успешни, млади изпълнители в Пайнер, защо не смеят да пускат самостоятелни проекти?

Сподели в други сайтове

Май Галена участва в песента на Галин - новата, така че не прибързвайте със заключенията..

Песента на Фики е много яка, клипът е скучен но той самият изглежда много добре този път. Браво, на мен много ми харесвааа! Успех на проекта!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...