Kиро Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 ДесиСлава-Не вярвам и Думи две Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 ДесиСлава-Не вярвам и Думи две :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Десислава-Ти ще бъдеш Десислава-Няма те до мен Глория-Лабиринт Румяна-Вечната обич Анелия-Само мене нямаш Преслава-Не и утре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Щом трябва да започнем с една, посочвам "Ези - тура" на Деси Слава - уникална песен, дала име на един от най-добрите албуми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Лия и Кондьо - "Обич за двама" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Глория - Откраднат миг Глория - За добро или зло ДесиСлава - Бели нощи Тони Стораро - Милиони звезди Камелия - Луда по тебе ДесиСлава - Думи две Емилия - не виждам Емилия - Коварство и печал Мария - Проклинам те Таня Боева - Непокорни сме Много са... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Ивана - Стара история Емилия - Не виждам Анелия - Само мене нямаш и още много други, почти на всеки изпълнител имам любими песни, останали във времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 В никакъв случай не мога да определя само една любима песен, но това са някои от тях: Деси Слава - Няма те до мен, Следи от сълзи, Не вярвам, Неочакван край Рени - Водопад от любов, Плакала съм нощем дълго, Като птица съм свободна Глория - Откраднат миг, Присъда Емилия - Не виждам, Ти замина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Стораро - Милиони звезди Кристали - Съдба Софка - Плачещо сърце, Без теб Орнела - Невиждани очи Тези най-вече, иначе имам и мноого, много други любими, твърде много са, за да ги изброявам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Мария - "Не те обичам" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Обичам те още - Орхан Мурад Ех, налей - Орхан Мурад Губя те - Тони Дачева Никога няма да знаеш - Ивана Единствен мой - Софи Маринова Сълзи - Азис Никой не може - Азис Химия - Джена Магиосница - Слави Трифонов Откраднат миг - Глория Седем дена, седем нощи - Сашо Роман Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rum_bum Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Глория "За добро или зло" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Орхан Мурад - Хиляди Слънца Глория - Песента Деси Слава - Синя птица Рени - Влюбих Се Опасно Тони Дачева - Губя Те Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
famous92 Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Любимата ми ретро песен е Бони - "Полудявам ли". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Камелия-Залеза и зората ДесиСлава-Не вярвам Галена и Dj Дамян-Сама Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ако трябва да избера една... "К'ъв си ти, бе?"... Също "Мистрия, "Две сърца", "Няма шега". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Обичам те още - Орхан Мурад Ех, налей - Орхан Мурад Губя те - Тони Дачева Никога няма да знаеш - Ивана Единствен мой - Софи Маринова Сълзи - Азис Никой не може - Азис Химия - Джена Магиосница - Слави Трифонов Откраднат миг - Глория Седем дена, седем нощи - Сашо Роман Да добавя, че се сетих: Плаче ми душата - Южен вятър Не прекрачвай прага - Еми Стамболова Каменно сърце - Лияна Черна роза - Константин Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.