Guest Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галена твърде закъсня с реализирането на продукта, дори в Узбекистан я изпревариха Не ме кефи на руски може би, защото не ми харесва нищо руско. Ама Фейди е готин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ама той вече е в София е писал във фейс страницата си. Да идва по-бързо концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Нали уж БГ версията щеше да получи клип? Галена се отказа,обаче тази песен заслужаваше клип на 100%. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галена се отказа,обаче тази песен заслужаваше клип на 100%. Ясно. Така или иначе песента се наложи и без видео, а довечера ще получи и лайв версия, с която да се върти по телевизията. Самият факт, че има песен с него си е престиж за Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 същите заучени движения на Faydee от концерта снощи.... в еуфория бил и не виждал такава публика.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Славито им се поскара едно хубаво и накрая вика 'всичко беше само шоу' ....... еми да ти имам шоуто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Славито им се поскара едно хубаво и накрая вика 'всичко беше само шоу' ....... еми да ти имам шоуто. докато му се подлизуркват и му ходят в тъпото шоу, така ще бъде !!! А по интересното е, че не го прави със всички изпълнители, а само с някой... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Пфффф, тоя Слави е егати простака. 15 мин. заяждане и през 2 мин. "шегувам се". :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Баси тъпото участие ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Има ли го някъде онлайн? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Има ли го някъде онлайн? Ще го има , ама нищо интересно. Галя каза две думи ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Ужасно беше цялото гостуване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Ужасно беше цялото гостуване. Гостуванията при Слави отдавна са адски тъпи, без съдържание...отиват, "пеят" си песента в повечето случаи и 2 изречения жълти глупости или тъпи въпроси.......изобщо не е като едно време, когато беше събитие да гостуваш там, разговорите бяха по 20-30 мин, пееха се по 2-3 песни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Ужасно беше цялото гостуване. +1. Слави яко се е изчерпал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Баси тъпото участие ... Ужасно беше цялото гостуване. искате да кажете, че не бяха на ниво ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 искате да кажете, че не бяха на ниво ли? Слави не беше на ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Слави не беше на ниво. той повече от 15 години не е на ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Галена много се вживява,хората ще си кажат,че пее на живо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Слави се държи ужасно..това пък ако са шеги,аз съм трамвай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 той повече от 15 години не е на ниво. И затова най-гледаната ни телевизия му плаща по 15 000 лева на предаване и го държи 14 години в най-гледано време и няма намерение да го сменя? Така ли да те разбирам Алехандро? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 И затова най-гледаната ни телевизия му плаща по 15 000 лева на предаване и го държи 14 години в най-гледано време и няма намерение да го сменя? Така ли да те разбирам Алехандро? Това не значи нищо. Сам виждаш, че предаването му не е като едно време... Господари на ефира сигурно е с по-висок рейтинг. Продукциите на Слави са много зле вече. Съсипаха и Гласът на България след първия сезон, а сега като обявят и Невена за победител съвсем... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Ако не друго,тук Галена е адски красива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Много е била готина Галена. От интервюто не съм и очаквал нещо по-различно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Много е била готина Галена. От интервюто не съм и очаквал нещо по-различно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Това не значи нищо. Сам виждаш, че предаването му не е като едно време... Господари на ефира сигурно е с по-висок рейтинг. Продукциите на Слави са много зле вече. Съсипаха и Гласът на България след първия сезон, а сега като обявят и Невена за победител съвсем... Абе я се разкапай с тъпите си теории. Дългият подписа септевмври за нови 5 години с БТВ, а той ми говори за провали само щото се изгаврил с някакви чалга кифли. Ми са не ходят при него като им се струва, че се ебава с тях и ги унижава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари