Jump to content

Галена, Фейди и Кости ще бъдат гости в Шоуто на Слави

Препоръчани коментари

Галена твърде закъсня с реализирането на продукта, дори в Узбекистан я изпревариха

Не ме кефи на руски може би, защото не ми харесва нищо руско. Ама Фейди е готин.

Сподели в други сайтове

• Отговори 55
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Нали уж БГ версията щеше да получи клип?

Галена се отказа,обаче тази песен заслужаваше клип на 100%.

Сподели в други сайтове

Галена се отказа,обаче тази песен заслужаваше клип на 100%.

Ясно. Така или иначе песента се наложи и без видео, а довечера ще получи и лайв версия, с която да се върти по телевизията. Самият факт, че има песен с него си е престиж за Галена.

Сподели в други сайтове

Славито им се поскара едно хубаво и накрая вика 'всичко беше само шоу' ....... еми да ти имам шоуто. :helpsmilie:

докато му се подлизуркват и му ходят в тъпото шоу, така ще бъде !!! А по интересното е, че не го прави със всички изпълнители, а само с някой...

Сподели в други сайтове

Ужасно беше цялото гостуване.

Гостуванията при Слави отдавна са адски тъпи, без съдържание...отиват, "пеят" си песента в повечето случаи и 2 изречения жълти глупости или тъпи въпроси.......изобщо не е като едно време, когато беше събитие да гостуваш там, разговорите бяха по 20-30 мин, пееха се по 2-3 песни...

Сподели в други сайтове

той повече от 15 години не е на ниво.

И затова най-гледаната ни телевизия му плаща по 15 000 лева на предаване и го държи 14 години в най-гледано време и няма намерение да го сменя? Така ли да те разбирам Алехандро?

Сподели в други сайтове

И затова най-гледаната ни телевизия му плаща по 15 000 лева на предаване и го държи 14 години в най-гледано време и няма намерение да го сменя? Така ли да те разбирам Алехандро?

Това не значи нищо. Сам виждаш, че предаването му не е като едно време... Господари на ефира сигурно е с по-висок рейтинг.

Продукциите на Слави са много зле вече. Съсипаха и Гласът на България след първия сезон, а сега като обявят и Невена за победител съвсем...

Сподели в други сайтове

Това не значи нищо. Сам виждаш, че предаването му не е като едно време... Господари на ефира сигурно е с по-висок рейтинг.

Продукциите на Слави са много зле вече. Съсипаха и Гласът на България след първия сезон, а сега като обявят и Невена за победител съвсем...

Абе я се разкапай с тъпите си теории. Дългият подписа септевмври за нови 5 години с БТВ, а той ми говори за провали само щото се изгаврил с някакви чалга кифли. Ми са не ходят при него като им се струва, че се ебава с тях и ги унижава.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...