-A. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Много се споделя. Пак налапа хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Много се споделя. Пак налапа хит. Абсолютно. Пролича си веднага, че песента ще е сред големите хитове на зимата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Видеото - нищо ново или запомнящо се. Но песента ми харесва много, това е по-важното! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Оригинала ми хареса повече , но и нейната версия е добра... малко слаби идват куплетите , припева е станал супер . Клипа - въпреки хубавата картина не мога да го различа с Твоя съм, малко идея е трябвало да вкарат . Иначе Анелия е уникална ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 1000 харесвания за 2 часа и половина. Дали няма да е хит? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Приятна песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Много се споделя. Пак налапа хит. Факт! Анелия пак изкара един от хитовете Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Оригиналът няма минаване, версията на Анелия не е лоша, но няма да ми е от любимите песни. Видеото наистина е кошмарно и този път дори не ми се струва красива, даже някак обикновена. Като за единствена нова песен в албум трябваше много повече, не мисля, че това ще надмине "Твоя ставам". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Абсолютно всички кадри сме ги виждали в други клипове вече. Дори Магда си хвърли миглата в уискито преди Анелия. Песента става да си я пуснеш единствено като фон докато чистиш с пракосмукачка, за да не я чуваш. Оригинала е класи отгоре този път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Единственото в тоя клип, което сме го виждали от Галена е ваната и нищо друго. Спрете с глупостите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Страхотна е песента, браво!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Анелия сифтоса всички вани и душове...Потрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Скандализира с гледания, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Много ми хареса, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Жалко,че това е единствената нова песен в албума,иначе е хубава Видеото е приятно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ми скучно е всичко, не знам. Не ми харесва. Нещо Анелия е много зле напоследък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 24 h. - 113 000 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Невероятно е колко много гледания за посредствена песен за име като Анелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Както видяхме, този канал направи чудеса с Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Става, не е зле като цяло, ама едва ли ще се слуша повече от месец-два от останалите, а от мен - никога повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 уникална Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Ако няма оригинал е добре, но като си слушал гръцкото изпълнение - положението е зле. Всичко хубаво е премахнато и заменено с постен аранжимент, съчетан с тъпия ритъм за дискотеките... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Харесва ми песента, най- вече като текст. И Анелия е много красива във видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Допада ми, ще си я слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Между другото видеото не е толкова зле, но "Твоя съм" ми допада повече. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.