Andrew Cunanan. Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Не ми харесва засега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Не съм впечатлена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Не ми харесва засега. Офффффф ужасна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Страшно ме зариби,страхотна песен!ХИТ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Много често започнах да я слушам тази песен. В този албум Анелия просто няма слаба песен. Клипът наистина не е кой знае какво до "Твоя съм", но песента е наравно толкова добра! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.