freagle Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Песента на Преслава е УНИКАЛНА. Една от най-добрите й песни, които съм слушал наистина. Нещо страшно е. Много е добра. Абе като цяло Преслава тая вечер беше невероятна. Много добре изглеждаше също. Уж Галка е по-готина мацка, а Преслава я сложи в малкия си джоб и по визия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Само се чудя къде бяха Андри, Магда и Валя Между другото, забелязахте ли, че само Налина и Милко бяха фас пауза. Друг път само пъшкаме и охкаме кога ще се махат повечето. На Нелина даже се пееше. След втория куплет дето има малко пауза и хората тръгнаха да пеят. Луди! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 на Галена визията супер много ми хареса.Песните,които изпя ай първата плейбек,а втората поне на живо.Eдно ми е интересно защо не изпя "Боже,прости" с Фики ??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Само ме е яд, че Валя не беше поканена да изпее "Все си ти"!Песента си е хит и то много по-голям от песните на Теди Александрова, Милко Калайджиев и прочее!Но както и да е - концерта беше супер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 на Галена визията супер много ми хареса.Песните,които изпя ай първата плейбек,а втората поне на живо.Eдно ми е интересно защо не изпя "Боже,прости" с Фики ??? И двете бяха на плейбек. "Боже, прости" я изпяха в началото още. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 на Галена визията супер много ми хареса.Песните,които изпя ай първата плейбек,а втората поне на живо.Eдно ми е интересно защо не изпя "Боже,прости" с Фики ??? Нищо не си гледала. Пеене на живо нямаше. "Боже, просто" я имаше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Топ приеми: Джена Азис Фикрет Преслава Десислава Брутализъм на вечерта: Новата песен на Преслава. Уникална е меко казано! Извод: 'Моето слабо място'/'Хавана-тропикана'-Песен на годината. Джена/Преслава-Певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Концерт без андрея - БЕЗЦЕННО !! Страхотни Преслава, Галена, Джена, Ивана, ДесиСлава. Какво правеха там недоразуменията Кристияна ( ли се казва) , Татяна, Александрова незнам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Стана ми жал за Галена - две хубави песни, старание за шоу, а самата тя изглеждаше нескопосано, даже се и спъна. Нещо се беше сдухала пак. Язък за парите. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Хавана се видя, че не е хич изветряла, а напротив. Само изпълнителката й да не беше такава овца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Яница, Преслава, Джена, Фики, Десислава, Ивана, Мара и Азис - най - дбре приетите Ивана и Десислава може да си мечтаят за приема на Яница!!!!! атмосферата тук еше уникална прсото най-добрия концерт на пайнЕр Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 И двете бяха на плейбек. "Боже, прости" я изпяха в началото още. Гледал Не си бях вкъщи,сега като гледах умрях,естествено че няма как Галена да изкара такъв глас,както е в самата песен (супер обработен) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Уникален концерт, много ми хареса. Единствено ме е яд, че "Най-добрата" я нямаше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Гледал Не си бях вкъщи,сега като гледах умрях,естествено че няма как Галена да изкара такъв глас,както е в самата песен (супер обработен) Ти си близък с Андреа. Кажи защо не пя? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Утре Галена в Шоуто на Слави с Faydee and Costi !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Десислава беше ли на финалната песен ????? Не я видях.... да не би Джена да я е задушила с перата заради коментара на Деса в Гласът Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Джена ги размаза на тоя концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Андрео, ще ти изцедя силикона, овца с овцата ти, как сама се прецака да не пееш на най-добрия концерт на Пайнер в последните години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Oще не мога да асимилирам това, което направи Преслава с новата песен. Брутална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1452271 Прехвърляйте се да коментирате Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Това е най-добрият концерт на "Пайнер" и "Планета"! За трета поредна година го казвам за годишния им концерт, всеки път надскачат себе си, пожелавам им и занапред да е така! В началото като видях сцената и първите представяния, си казах, че очаквах повече и после го получих - от Фики нататък имаше чудесни моменти! Като цяло това е концертът, на който стана най-голям купон, толкова забавляваща се публика не помня да съм виждал, много, много пъти хората масово бяха на крака! Фики е най-актуалният изпълнител, надявам се го видяхте! Галин също владее публиката! ДесиСлава пя прекрасно, а интрото ѝ беше зашеметяващо, на "Две сърца" много ме изкефи, много се радвам, че ще я гледаме пак на концерти! Ивана направи много емоционално изпълнение, заслужи си овациите! Глория в началото също пя отлично, да отбележим! Цветелина Янева с много добра сценография! Джена и Анелия пяха изключително стабилно, много ми харесаха вокално! Азис и Мария предизвикаха фурор! Емилия е с хит, Константин е с хит! Илиян със Сиана и Кали също много готин! Преслава е с един от най-големите хитове за годината, дуетът ѝ също е хит, а новата ѝ песен е жестока, нямам търпение да я слушам пак! Всичко е на място при нея обаче, личи си каква голяма звезда е! Галена просто си е "Певицата на 2014"! Три големи хита, а какво зашеметяващо представяне - чудесно шоу! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ти си близък с Андреа. Кажи защо не пя? Ето за това тя не можа да пее https://www.facebook.com/OfficialPageAndrea...959684614060281 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Най-добрият концерт на "Пайнер" и "Планета" ! :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): Другия път без Кристиана и Милко ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Джена - новата лидерка! :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Джена - новата лидерка! :1000 (19): :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.