Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Като знам колко пълнежи има и как ще замине инерцията, ми става lo6o. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Да, това е срам за Галена. А Фики трябва да има самочувствие като много по-добър от нея и вече да не прави дуети с аматьорки и позьорки. То бива изхвърляне, ама тва твойто .... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
niksyn4o Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ии сега Камелия излизаме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галин пее доста по-приятно от онзи турчак, дето вие. Не знам как може да го слушате изобщо? Иначе пълна скука и това не е никакъв хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Поне е ня живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ААААА ГАЛИНЕ, НЕВЕРОЯТЕН СИИИИИ <3333333 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галин е ужасен, пеенето му е ужасно, песничките му са забравени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Хаха ... дали ПРЕСЛАВА няма да е №1 по прием, след като изместиха толкова напред Фики и Галин? Приемът отдавна не се определя от имената, а по-скоро от песните, което е добре. Името също работи в случая, но не е чак такъв фактор. Иначе и аз си имам очаквания за Преслава. Дано се представи на ниво, въпреки че ако мисли да пее "Моето слабо място"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Хаха ... дали ПРЕСЛАВА няма да е №1 по прием, след като изместиха толкова напред Фики и Галин? Приемът отдавна не се определя от имената, а по-скоро от песните, което е добре. Името също работи в случая, но не е чак такъв фактор. Иначе и аз си имам очаквания за Преслава. Дано се представи на ниво, въпреки че ако мисли да пее "Моето слабо място"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Пусни публиката, бе.. Два пъти се опита ама нещо не се получи на ''Само за минута''.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Сега гледайте Татяна как ще е след тия двамата .. кой е правил подредбата е луд. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Трагично пеене от Галин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Каква огромна разлика между Галин и Фики обаче. Мангалът издуха Галин многократноооо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ФИКИ уби Галин.. Тук дори и фалшиви аплодисменти има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Приемът отдавна не се определя от имената, а по-скоро от песните, което е добре. Името също работи в случая, но не е чак такъв фактор. Иначе и аз си имам очаквания за Преслава. Дано се представи на ниво, въпреки че ако мисли да пее "Моето слабо място"... Е, точно в "Моето слабо място" е надеждата .. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Публиката се дере! 1. Фики 2. Галин 3. Даяна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Е, точно в "Моето слабо място" е надеждата .. Недей, моля те. Хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Слаб прием. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Все напред е напълно забравена, хората си изпосядаха по местата. Само сравнете с Фики - мангал, какъв ли не, ама... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Добре, че беше този концерт да се види ''КОЙ'' е лидера. ФИКИИИИИИИ <3. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Недей, моля те. Хаха Ще видим Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Все напред е мегахит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Фики определено беше приет по-добре, но той е и с доста по-актуално парче в момента. ;-) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Цялата зала се дере и е на крака на песни, съответно на 3 и 7 месеца. И после песните му изветрявали.:Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Определено Фики е пред Галин, но и той не е за подценяване. Едва ли много ще могат да се похвалят с такива приеми като на тях двамата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.