Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Палавницата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Защо така на бързо се прибраха Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Не си уважи биса Азис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Азис искаше и биса да уважи, ама Мара го дърпа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Аз съм доволеееееееееннннн! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Мн. яко парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Пак са на плейбек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Сиса, ще пееш ли някога на живо ? Или само на члена на Ганев ''пееш''.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Азис искаше и биса да уважи, ама Мара го дърпа. Как няма да го дърпа, нали ще тряя да е на живо, хахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ау, добър прием на "Палавница". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Или само на члена на Ганев ''пееш''.. скандален, както винаги :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 1. Фики 2. Мария и Азис 3. Галин 4. Даяна О, нееееее... Илиянски. Но и неговата песен си е хит, само кючеци и леки песни се оценяват явно. Не ги виня вече, че не правят балади. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Сиса, ще пееш ли някога на живо ? Или само на члена на Ганев ''пееш''.. На Наградите беше на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Дуета на годината е ясен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 И тия видеостени за прожекции на клипове ли са там? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Фокса се навря в миша дупка. Предвещаваше крах, а то такъв концерт не е имало от 10 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Мн. Пеят беее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 То след Азис и на Биляна щяха да се разбият. Циганинът просто си го обичаме и толкова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 скандален, както винаги :1000 (29): Мерси, Кали. Ама ме дразни Сижана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Илиян защо започна да пее само на плейбек? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Мара се уплаши от писа обаче,Азис се кефеше,тя видимо се притисни и го дръпна....... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Мара не може да повярва, ще умре от кеф. Видя се кои песни народът си иска обаче... +1 Мазнотията си е била и май винаги ще си бъде най-вървежната в НДК. Очаквах, че само участието на Азис е достатъчно за добър прием, но се изненадах колко силно се пееше на първата песен. Ако пееха, а не дефилираха само, щяха да получат още по-силен прием. А Мария не ми хареса. Беше много навлечена, да беше излезнала с някоя визия от Чуй ме. Писна ми да гледам Сиана. Как може да има толкова неадекватно същество? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Приема на Мария и Азис ме изненада много. Толкова лошо изпълнение и пълна липса на синхрон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Обаче залата си е препълнена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Яница щом до сега не излезе, ще е с добър прием. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.