Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Много силен концерт!!! От доста години не е имало такъв... Представям си Фокса в момента хахаххах А Кама? Сигурно си гризе ноктите от яд и се тъпче шоколад пред ТВ у тях .. ;д Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Невероятна си Кали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 :read: Е, точно "Комбайна вършачка" не е трябвало да развалят. Тази тъпа версия няма да достигне и 0,01% от успеха на оригинала. Вършачката е друга песен, не се бъркай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ОООООООООООО МИТАКА_94.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Любимата ми песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 БЪРКАШ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Не си ли разочарован от плейбека? Иначе щом "Пробвай се" не я направиха Дует на годината, няма шанс "Чуй ме". Не ме интересува плебейкът, цялата зала беше на крака! Адски много ме развълнува това изпълнение. Знаеш какво певицата, която обичаш да е най-добрата! хахахаха Ако не вземе дует, то дискотечен хит, все нещо ще дадат. Сигурен съм!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Искаш да кажеш, че това е добър концерт? За мен е уникално скучен и то с тези песни. Ами това не Българската Коледа все пак, а Пайнерски концерт. Това че има класни изпълнители не означава, че публиката не отива там, за да куфее на кючеците. Плюс че има и страхотни песни, големи хитове. Ето ви една лятна "Аз съм аз", която още се пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Страхотна песен....Кали да подаде на публиката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ОООООООООООО МИТАКА_94.. Преди малко го видях да се раздава на Фики :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Тез в оркестрината какви са? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Преди малко го видях да се раздава на Фики :1000 (29): И на Кали се раздава.. Дано я извикат на бис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Тез в оркестрината какви са? В поканите на Анелия е имало и бонус - концерт на Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Мачкай Кали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Вършачката е друга песен, не се бъркай. Оф, Комбайнеро интелигентска исках да напиша :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Кали, обичам те, мааа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Кали мачка с хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 И сегааа "4-4-2" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Джамайката ли е в оркестрината? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Искам Теди Александрова! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Искаш да кажеш, че това е добър концерт? За мен е уникално скучен и то с тези песни. Това са песните в момента, това е публиката. Аз не знам и 90% от песните, които се пяха тая вечер, но не ми пречи да призная, че концертът е успешен. Всяка песен е приета добре, всеки изпълнител е аплодиран, пеят му се песните. Толкова публика не е имало от 2003-2004 година сигурно. Лично на мен много ми харесва, че са разчупили програмата също и са сложили по-обичани изпълнители по- отрано. Просто въпрос на гледна точка. Ако не искаш нещо да ти хареса, то никога няма да ти хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Борката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Борис с хит! БРАВО. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Браво на Борката, на живо както винаги! :D:D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Никога не са се осмелявали да снимат така залата btw. Да видим дали и Борко има хит, но мисля, че да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.