DarkChild Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 На Деса не викаха при обявяването, но като излезе да пее, всички бяха на крака и се драха. На Две сърца да не говорим. Да се изядат от яд някои вече пенсионерки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Деса имаше бис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 На мен много ми харесва как пее тоя певец, не знам вие какво искате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Много е хубава тая песен на Ивана. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Разбрахме я тая песен, next. Искам златните хитове вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 На живо е Ванча...браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lusy_Montana Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Излишно е да казвам защо гледам аз тази вечер. Моята дългогодишна любимка, певицата, която винаги съм обичала най-много се завърна. Чак не вярвах, казвам ви. А как пя, боже как пя! Направо ме уби директно, особено с Две сърца. Признавам си, че очаквах Мъжете всичко искат, но което и да бе изпяла е все добре. Излишно е да казвам, че за мен вече всички са на второ място, дори любимките ми Галена и Преслава. Жесток глас, феноменален. А за публиката какво да кажа...освен, че съм на противоположното мнение на Фокси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Marin Külegeç IVANA 13 GODINI BREMENNAA Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 На Деса не викаха при обявяването, но като излезе да пее, всички бяха на крака и се драха. На Две сърца да не говорим. Да се изядат от яд някои вече пенсионерки. Че те и при Яница и Тедка Ломска бяха на крака. Къде е разликата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Не трябваше тази песен, Глория и Ивана се изложиха този път. Да се поучат от Десислава що е то златен хит и как се поднася. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Партньора на Ивана сложи в малкия си джоб половината от "певиците" на този концерт!Евала на момчето!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Няма свършване тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ужасна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 По принцип тази песен на Ивана ми е страшно противна, но мен още ме държи емоцията от Деси Слава и тия минават като фон. Пък си представям какво им е на хората в залата. Ами запомнящ се концерт е. Винаги е имало и слаби моменти, а сега се редуват силно със слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ивана била глас Божи. Страх ме е да питам тоя до нея какъв глас е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Приспаха публиката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 НЯМА ЛИ КРАЙ ТОЗ ДУЕТ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Нямаше свършване тая песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Засега: Азис Фикрет Десислава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 На Деса не викаха при обявяването, но като излезе да пее, всички бяха на крака и се драха. На Две сърца да не говорим. Да се изядат от яд някои вече пенсионерки. И искам да ти кажа, че за пръв път съм съгласен с теб на 100%. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Бис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Партньора на Ивана сложи в малкия си джоб половината от "певиците" на този концерт!Евала на момчето!!! перфектен е - е така се пее...Тук кой каза, че е на плейбек?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 АЙДЕ НА ХИТОВЕТЕ!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Айде запуквай Ивано Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ЩЕ ПЕЕ ВИИИИК Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.