Born to Die Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Все пак е първа в това да направи шоу, но ние друго си искаме. Добър прием на летния хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Припява върху плейбека... тотална излагация Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Певицата на годината, идола, фаворита, лидера .. с плейбек и с поне 5 по-добре приети имена от нея .. да им е честито на всички, които ме оборваха преди няколко дни като казах, че тази година Галена издиша. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Очаквайте яко солене върху Галка от Криско Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Айде Галена окраде и Криско Редовно отъркване у актуалното в хип-хопа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Бичи върху.плейбека,Галош излагаш ае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 И Хавана тропикана ли е на плейбек? Тя на моменти дори не се сеща да си доближи микрофона до устата. Ама пак пеят хората с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Много е яко светлинното шоу, ама нещо липсва. И плейбека е много кофти... Галка да се стяга, че Пепе и Деса ще й отмъкнат първото място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Много е зле Галена. Даже приятелите ми са разочаровани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Като не пее, поне да беше научила танца и да се раздава, тя не знае кво да прави. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ДАВАЙТЕ ''АКО УТРЕ МЕ УБИЕШ'' Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Айде Галена окраде и Криско Криско окраде роботите на Устата.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Певицата на годината, идола, фаворита, лидера .. с плейбек и с поне 5 по-добре приети имена от нея .. да им е честито на всички, които ме оборваха преди няколко дни като казах, че тази година Галена издиша. Оф тоя пък.. що преувеличаваш сега? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Нищо общо с миналата година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Много е статична, малко да се поразмята. За Бога, дори Емилия се прероди и затанцува на умерена песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ДАВАЙТЕ ''АКО УТРЕ МЕ УБИЕШ'' губиш беше май, не убиеш .. ;д Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Повтаряме ли историята от 10 години Планета? Галена излезе с мотор и кво ли не, но реакция от публиката - не особено голяма. Преслава излезе преди нея изпя 2 песни с една черна рокличка и уби всичко живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Freya Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 По добре плейбек, отколкото живото пеене, което видяхме в Бургас през лятото Сакън! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 оф...... мене ме беше срам заради Анелия..... ама Галена, даже и Faydee и Кости не и помогнаха.... върнах си мнението за представянето на Анелия, поне си изпя песните на живо ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Десислава, Ивана, Емилия и Преслава - това беше концертът с качествени песни и пеене тази вечер - всичко друго бе БОР-ЧВОР отвсякъде! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Пълен провал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Много е зле Галена. Даже приятелите ми са разочаровани. Махай я от подписа. Има вече друга кралица в бяло! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Хавана е МНОГО силна. Единственото, което ми хареса от всички. Галена да си изпее СТАВАЙ ТРЪГВАЙ МАХАЙ СЕ и... да действа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Тая извади парочистачкатаааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Та какво викате - Галена-Лидерката? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.