NICK. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ето за това тя не можа да пее https://www.facebook.com/OfficialPageAndrea...959684614060281 Дрън дрън... Каква чужбина, като днес в 16:00 часа се е тагнала в инстаграм от София.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 В душевен оргазъм ли сме след новата балада на Преслава? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Най-доброто изпълнение. Уникален глас има тая Даяна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Кристиана от началото беше голяма излагация. Дебил! Милко е пълнеж от "За да те забравя" насам. Татяна пя ПОКЪРТИТЕЛНО. Просто намалих по време на нейното изпълнение, защото не се издържаше. Други сякаш не ме издразниха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Само на Яница, Преслава и Фики мога да ревна. А на Даяна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Кристиана от началото беше голяма излагация. Дебил! Милко е пълнеж от "За да те забравя" насам. Татяна пя ПОКЪРТИТЕЛНО. Просто намалих по време на нейното изпълнение, защото не се издържаше. Други сякаш не ме издразниха. Татяна си пя доста добре, покъртително пя Галена например. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Джена - новата лидерка! :1000 (19): Да. В душевен оргазъм ли сме след новата балада на Преслава? Да!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rum_bum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ТИЯ ОТ ПАЙНЕР СА ДЕБИЛИ, ЗАЩО ВАЛЯ Я НЯМА БЕ СЛЕД КАТО ПЕСЕНТА Й Е МНОГО ДОБРА И АКТУАЛНА? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Татяна си пя доста добре, покъртително пя Галена например. Галена пя на живо една песен, и то много добре. Плейбека накрая няма да го коментирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Дрън дрън... Каква чужбина, като днес в 16:00 часа се е тагнала в инстаграм от София.. Нали знаеш,че има и асистенти,които също и поддържат Instigrama Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Нали знаеш,че има и асистенти,които също и поддържат Instigrama Вие сериозно ли ? Какво има да му се поддържа на инстаграм ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ТИЯ ОТ ПАЙНЕР СА ДЕБИЛИ, ЗАЩО ВАЛЯ Я НЯМА БЕ СЛЕД КАТО ПЕСЕНТА Й Е МНОГО ДОБРА И АКТУАЛНА? Защото Валя е заета - има 3 участия този месец и не остава време за разходки по главната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Fast, моля те качи изпълнението на Яница... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 А на Даяна? Не. Но и тя беше на ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галена пя на живо една песен, и то много добре. Плейбека накрая няма да го коментирам. Ми на мен не ми хареса. Татяна си изпълни супер правилно песента, показа и възможности в кулминационната част на песента, а ти я обиждаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Не. Но и тя беше на ниво. Има нещо турско в теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 :1000 (19): Джена отдавна е лидерка! Татяна си изпя много добре песента. По-добре и от записа, като че ли. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Коментирайте истинската кралица тази вечер: ЯНИЦА!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Коментирайте истинската кралица тази вечер: ЯНИЦА!!! Наистина не сте добре с главата. Какво да и коментираме ? Приличаше на пиян травестит и правеше едни такива несвързани движения, а в лице е просто като годзила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Боже, прости му на тоя човечец. Яница просто ме изпълни, даже след Провалена си пуснах нея, да с отърся от разочарованието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Наистина не сте добре с главата. Какво да и коментираме ? Приличаше на пиян травестит и правеше едни такива несвързани движения, а в лице е просто като годзила. Подкрепям. Жалко е да си от 11 години на сцена и все още да не знаеш как да се държиш на голяма сцена. Голяма работа, че има някаква вървежна песен от Оцко, която аз лично не харесвам. ДО наградите е забравена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ще мачкаш ли сърцето ми пак? Ще караш ли да плача, защото ти е лош деня? Плачете на хита. -А. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ЯНИЦА - ПРОГРЕС НА ГОДИНАТА!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Подкрепям. Жалко е да си от 11 години на сцена и все още да не знаеш как да се държиш на голяма сцена. Голяма работа, че има някаква вървежна песен от Оцко, която аз лично не харесвам. ДО наградите е забравена. Тъпото в случая е че реват когато някой не пее добре, а Даяна ги помете от-до и никой даже не коментира това, а ми коментират тая надута и грозна Яница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Боже, прости му на тоя човечец. Яница просто ме изпълни, даже след Провалена си пуснах нея, да с отърся от разочарованието. Значи Татяна си я намалил, а Яница си я оставил и я слушаш пак? И ти трябва да си критерии за нещо ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.