Shh... It's a secret Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Залата беше пълна. Според мен най-голямото избухване беше на Мария и Азис. На Фики и Галин също се викаше доста. Вторият от двамата беше по-аплодиран от другия, но пък това може и да се дължи, че публиката беше загряла на Фики. Разбира се, на последните 3-4 изпълнителки също беше шумно, няма смисъл да пиша. Роксана много грозно си изпроси биса, не знам дали се е видяло на камерите. Доста слабо аплодиране на ДесиСлава, но аз го очаквах. Да се надяваме, че до следващия рожден ден ще си върне позициите от 2002-2003. На 3-4 пъти през концерта се скандираше името на Джена между изпълненията. Само нейното! Аз като цяло съм доволен, всички изпълнения ми харесаха (като изключим Татяна, Милко Калайджиев и другите бозави). Имаше доста цигани, които до колкото разбрах са били доста проблемни. Имаше и някаква жена на около 30, която май не беше много в час, защото очевидно искаше да се качи на сцената и да танцува. Започна да бута охраната, когато не я пуснаха. После пък приятеля й започна да блъска охраните... Цирк! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Добре, Галена не се провали. Галена не оправда за пореден път очакванията на всички и не успя да защити позициите си. Кой пореден концерт проваля със закриването си? Финалът трябваше да е най-запомнящото се. А не да гледам стресирани физиономии на женския Гандалф и Билбо Бегинс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 На"Моето слабо място" луднах Даже на Деса не се раздавах така Искам пица! Ще черпя една Капричоза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Айде престанете с тва,че Галя е провал. Имаше си перфектен прием. Просто след 3 часа и половина всички бяха уморени. Ако беше излязла по-рано щеше да срути НДК. Роксана и Яница бяха по-добре приети от Ивана! Специално 5ти сектор всички бяха седнали на целия и микс. На Деса също хората се раздвижиха чак на "Две сърца". Тя се представи незадоволително. Емилия и Джена смазаха. Галена разби с Фики, след това и на финала, на балкона всички бяха станали. То там през цялото време почти беше така. Деса получи даже по-добър прием от това, което очаквах. Сега като гледам записа се убеждавам. Баладата ба Преса е страхотна. Да не забравяме, че Ивана не е отдавна в апогея си, но дуетът й се прие адски добре. Специално това й представяне беше много по-силно от последните няколко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Попфолкът се завръщал отново, ама с нова публика... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 От гордост разбиваш сърцето в мен, а моето его ти връща на теб. И нас промени проклетото време ... Не, не мога да й се наслушам на тая песен, просто не е реално как се беше забила в комерса години наред и как избухна с това .. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rum_bum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Тя е стъкло и реже чак до кръв! Бясна е че песента й не е приета за хитова,а тя е очаквала друго. Бясна е че Яница набара мега хита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 За мен за представянето на Галена има една дума - провал. Няма как да нарека по друг начин ПЛЕЙБЕК-закриване от Певицата на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 И нас промени проклетото време ... Ей това ми е любимо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Добре, Галена не се провали. Галена не оправда за пореден път очакванията на всички и не успя да защити позициите си. Кой пореден концерт проваля със закриването си? Финалът трябваше да е най-запомнящото се. А не да гледам стресирани физиономии на женския Гандалф и Билбо Бегинс. ок, следващият път ще закрива Хлория фючеринг Цеца, JK, Мазонакис, Деспина и Симона Загорова :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ох тая Яница. Просто ме спечели като фен. Сигурно е умряла от кеф да види цяло НДК да и стане на крака и да пее. Беше страхотно, любимия ми момент от вечерта!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ей това ми е любимо. И на мен, точно за това цитирах този откъс сега Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ок, следващият път ще закрива Хлория фючеринг Цеца, JK, Мазонакис, Деспина и Симона Загорова :1000 (19): Това беше злобноо :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Добре, Галена не се провали. Галена не оправда за пореден път очакванията на всички и не успя да защити позициите си. Кой пореден концерт проваля със закриването си? Финалът трябваше да е най-запомнящото се. А не да гледам стресирани физиономии на женския Гандалф и Билбо Бегинс. На нас в залата пък ни хареса. Пееше се на изпълненията й, всички бяха станали. Не знам какво закриване все очаквате. От последния блок всяко едно представяне беше достойно за закриване. Галена пък е единствената от тези, които са имали честа да закриват да се постарае за нещо различно и интересно на сцената. Концертът беше адски дълъг обаче, това също допринесе. Ако "Боже, прости" или "Кой" бяха за финал щеше да падне залата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Това беше злобноо :1000 (29): :1000 (29): не съм такъв човек Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Със сигурност циганите бяха значително по-малко от друг път. Е, Преслава се върна в играта. Предстои интересна фолк зима. :1000 (29): Toва ми хареса! ;-)) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Къде мога да видя визитките на Деси Слава и Ивана? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Toва ми хареса! ;-)) Знаех си аз още като си почерни пак косата преди няколко месеца, че се стяга много здраво .. :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Veronika (Official) 26 mins · Нашият жанр може само да се гордее с песен като тази! Респект към Preslava и целия екип на проекта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Fast, Айде качи и Анелияяяяяя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Коментирахте ли, че Десислава щеше да падне ? Преслава предизвиква масова истерия навсякъде! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Къде мога да видя визитките на Деси Слава и Ивана? У фейса Деса трябваше да включи във визитката стари клипове или народни вокали. Ивана изкърти като каза, че текстът на "Грешна нощ" звучи като поезия в днешно време Коментирахте ли, че Десислава щеше да падне ? Преслава предизвиква масова истерия навсякъде! Застъпваше си роклята май И в Гласа имаше много по-добри визии от тази, какво дойде сякаш е в мола Преса обаче беше яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Добре, Галена не се провали. Галена не оправда за пореден път очакванията на всички и не успя да защити позициите си. Кой пореден концерт проваля със закриването си? Финалът трябваше да е най-запомнящото се. А не да гледам стресирани физиономии на женския Гандалф и Билбо Бегинс. Незнам дали си бил в залата или пред екраните, но определено Галена беше най-запомнящата се с тези светещи тоалети, беше уникална! Много по ярки и живи цветове, цялата зала на крака, ако това е вяло приемане.... окей... В интерес на истината Преслава беше една идея по-слабо приета Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Как ще коментирате факта, че Теди Александрова се е взела за Хана Монтана? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Глория и Симона бяха много яки и двете,нищо че Симона ми се струваше,че пее на плейбек,може и да бъркам. Соня Немска си изби рибата,това ми е нейната любима песен и много се радвам,че е на живо. Кристиана нито визия,нито пеене,не знам до къде ще стигне това момиче.Хубави песни има и гласът й е як,не знам тоя плейбек до кога. Райна ми хареса,че пя на живо,но визията и беше ужасна. Яница се сети да пее на живо,има убииствен и як глас. Деси Слава си разби всичко и всички,според мен трябваше малко повече да се напъне за ''Някой ден''. Цветелина Янева така ме заблуди с тия лайф записи,точно първата и песен ми е толкова любима,тя на лайф :X Джена тая жена равна няма излиза и пее,евалата. Анелия също се представи много добре. Преслава яка визия,но слабо пеене на "Моето слабо място",тая песен е един от най-въртящите се хитове в момента и тя нямаше глас за тая песен,направо ме разочарова,но дуета със Стораро добре и се получи.БАЛАДАТА ЗАКОВА НА МЯСТО ДА Я ПУСКА ПО-БЪРЗО. Галена красива визия,разочарова ме на Habibi и на "Боже прости"(знаехме,че няма как да я изпее,както попринцип е самата песен,все пак това си е доста компютърна обработка),но успя да забие публиката с Хаваната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.