Nicolas Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Нов албум от Кенджи на 30 октомври.Дано албумът му е да хубав като дебютния му: https://itunes.apple.com/fr/album/ensemble/id1048284555 Ама той имал нов клип от предстоящия си албум и отново съчетава френското с латино звучене, което ме кефи в него: Keнджи пак е як. Не е като оная Индила или каква беше. Кенджи пак ще има як албум. Еми Индила е от тия депресарките, яко звучене имат песните ѝ, но текстовете ме изнервят. Както онази Лана дел Рей, при нея даже и звученето не ме кефи. "Wildest dreams" се изкачи на 6та позиция. Има шанс да стане топ 5 сингъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Най-после в HD изпълнението в Good Morning America от вчера Не е в HD обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Дали Адел е разбила рекорда за най-много гледания за 24 часа? Мисля че го направи. Рекорда беше 20 милиоана, а тя има 25 в момента. Направо им отсече главите, евала!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Рекорда беше 23, но Аделе има повече! Кралица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Да не забравяме, че това, което ние виждаме в YouTube са си само тамошните цифри, а истинските VEVO гледания са повече. Адел 100% е счупила рекорда на Тейлър, който доколкото си спомням беше малко над 20 милиона. Няма да се изненадам Hello да има над 30- представяте ли си после как някой ще подобри такова нещо? Адел определено е мега звездата на последното десетилетие. Очаквам албума да дебютира с 2М+ продажби в Америка и 3М+ в световен мащаб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Очаквам да се провали тая и да изчезне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Очаквам да се провали тая и да изчезне. Рики може да мечтае за таланта, хитовете, успехите и наградите на "тая" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Рики може да мечтае за таланта, хитовете, успехите и наградите на "тая" +1! Допълвам, че тя всичко това реално го е постигнала с един албум (19 не е толкова хитов, макар и да е много хубав), а други с 20 не могат... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Адел е класа, такъв глас и харизма има, че...Рики педала даже не може и да си мечтае за такива успехи. Ама то няма какво да се спори със Зайка, то се вижда кой счупва рекорди, кой има толкова награди, толкова фенове и кой го е признал цял свят. Няма как да сравниш песните на Адел със латино лайната на Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Джо Джонас си е взел модел- руса със сини очи. Свалял я е още като е била на 13 години, но тогава тя е била малка за него и му е отказала среща. Години по- късно, от няколко месеца са неразделни: http://www.dnes.bg/zvezdi/2015/08/20/djidj...a-sesiia.273836 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Гледайте за каква разлика между първото и второто място в Itunes говорим... USA 1.Adele - Hello - 1.0000 2.Justin Bieber - Sorry - 0.2645 UK 1.Adele - Hello - 1.0000 1.Justin Bieber - Sorry - 0.1895 В момента Адел просто взривява музикалния свят! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Песента на Бийбър между другото е много добра, може да не оглави класациите, но със сигурност ще се слуша много. Джиджи и Джо са ми по-фейк от Тейлър и Хари и ще замоля, ако може да не се пишат повече подобни безсмислици в темата, тъй като иначе е интересна, но ще се превърне в спам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Адел е счупила VEVO рекорда с 27.7 милиона гледания първото денонощие! В момента има над 70 и до утре може да е счупила и рекорда на Майли за най-бързи 100 милиона! В Spotify също има милиони слушания, в iTunes е номер 1 в 100 страни и се очаква в Америка да дебютира с 750 000+ продадени сингъла! Това е просто невероятно! Адел е велика! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Рекордът не е ли на Psy - Gentleman? Някъде за 2-3 дни ги направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Не помня колко гледания имаше Psy, но неговите така или иначе не са били към VEVO. Там Wrecking Ball е лидер засега... но от утре ще е друго. Доколкото разбрах, Риана най-накрая ще издава албум в някоя от следващите седмици. Дано да не се набута при Адел, защото ще стане лошо... Обложката: Албумът щял да е с Брайлова обложка, първата такава в историята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Не помня колко гледания имаше Psy, но неговите така или иначе не са били към VEVO. Там Wrecking Ball е лидер засега... но от утре ще е друго. Доколкото разбрах, Риана най-накрая ще издава албум в някоя от следващите седмици. Дано да не се набута при Адел, защото ще стане лошо... Обложката: Албумът щял да е с Брайлова обложка, първата такава в историята. Ужасна обложка. Като я погледна и ми се насълзяват очите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Албумът на Селена тази седмица пада от номер 1 на номер 7 в Билборд 200 за албуми, а на Деми албума влиза на номер 2. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Рики на турнето на Тейлър Суифт преди 2 часа в Маями. Лично е поканен от нея и е изненадата на концерта Рики е класи пред нея: Тя хич не може да пее. Много се излага до Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Харесва ми тази идея на Тейлър винаги да кани гост-изпълнители на сцената. С Рики са готини заедно. 100 000 000 за по малко от 5 пълни денонощия! Пореден счупен рекорд от урагана Адел! Очаква се албумът да дебютира с 1.5-1.7 милиона копия в САЩ и да счупи и дългогодишния рекорд на Бритни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Харесва ми тази идея на Тейлър винаги да кани гост-изпълнители на сцената. С Рики са готини заедно. Да ,ама тя кани изпълнители, на които им е фенове. И аз все пак аз не я харесвам Тейлър. Каква разлика имаше с нейните песни и когато Рики се появи и всичко избухна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Харесва ми тази идея на Тейлър винаги да кани гост-изпълнители на сцената. С Рики са готини заедно. Да, ама тя кани изпълнители, на които им е фен. И все пак не я харесвам. Каква разлика имаше от нейните песни и като излезе Рики и всичко избухна и полудя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 6 ноември- нов албум от Лаура Паузини. На 13 ноември същият албум, но на испански. Испанският ще ми е по-интересен да го чуя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 6 ноември- нов албум от Лаура Паузини. На 13 ноември същият албум, но на испански. Испанският ще ми е по-интересен да го чуя. Като се има в предвид каква скука е "lato destro del cuore" изобщо не възлагам големи надежди. Харесвам я заради старите й неща, но новата й продукция е пълен потрес за ушите. За разлика от България, в Италия изпълнителите от предното поколение държат топ позиции с модерни проекти жалко, че точно Лаура се излага така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Сред другите изпълнители, които ще пеят на Американските музикални награди на 22 ноември са Оne Direction, Ник Джонас, Деми Ловато и други. Важното е, че Деми ще е там. Деми и Ник догодина заедно на турне "Future Now The Tour". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Деми участва заедно с приятеля си Уилмър на финала на 2-я сезон на From Dusk Till Down. Приятелят й Уилмър е написал за Деми: "Толкова съм щастлив, че с моето момиче можем да споделим заедно финала на сезона на From Dusk Till Dawn: The Series. Благодаря ти, скъпа! Ти наистина беше "badass" #Culebra! Хаха, обичам те! Беше дълга нощ... Но премина много бързо, когато съм с теб." Wilmer Valderrama Yesterday at 4:28pm · So happy my lady and I were able to share the season finale of #FromDuskTillDawn together.. Thank you honey, you were one bad ass #Culebra! haha I love you. Ps. Long night that was.. But short when with you. Ей, обичат се Деми и Уилмър. Голяма любов са. Утре Деми ще бъде специален гост на вечерното шоу на Jimmy Fallon, където ще даде интервю и ще изпее "Confident". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари