Senhor Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Топ 50 хитове в световен мащаб за първата половина на 2016: 01. Love Yourself - Justin Bieber 02. 7 Years - Lukas Graham 03. Stressed Out - Twenty One Pilots 04. Work - Rihanna feat. Drake 05. I Took A Pill In Ibiza - Mike Posner 06. One Dance - Drake feat. WizKid & Kyla 07. Sorry - Justin Bieber 08. Work From Home - Fifth Harmony feat. Ty Dolla $ign 09. Pillowtalk - Zayn 10. Cake By The Ocean - DNCE 11. Cheap Thrills - Sia 12. Hello - Adele 13. Can't Stop The Feeling! - Justin Timberlake 14. Faded - Alan Walker 15. Me, Myself & I - G-Eazy feat. Bebe Rexha 16. My House - Flo Rida 17. Stitches - Shawn Mendes 18. Fast Car - Jonas Blue feat. Dakota 19. This Is What You Came For - Calvin Harris feat. Rihanna 20. Panda - Desiigner 21. No - Meghan Trainor 22. One Call Away - Charlie Puth 23. Don't Let Me Down - The Chainsmokers feat. Daya 24. Lush Life - Zara Larsson 25. Adventure Of A Lifetime - Coldplay 26. Dangerous Woman - Ariana Grande 27. Roses - The Chainsmokers feat. Rozes 28. Hymn For The Weekend - Coldplay 29. Light It Up - Major Lazer feat. Nyla & Fuse ODG 30. What Do You Mean? - Justin Bieber 31. Hands To Myself - Selena Gomez 32. Never Forget You - Mnek feat. Zara Larsson 33. Just Like Fire - Pink 34. Ex's & Oh's - Elle King 35. When We Were Young - Adele 36. Hotline Bling - Drake 37. Middle - DJ Snake feat. Bipolar Sunshine 38. Sugar - Robin Schulz feat. Francesco Yates 39. Close - Nick Jonas feat. Tove Lo 40. Bang My Head - David Guetta feat. Sia 41. The Hills - The Weeknd 42. Too Good - Drake feat. Rihanna 43. This Girl - Kungs vs. Cookin' On 3 Burners 44. Here - Alessia Cara 45. In The Night - The Weeknd 46. H.O.L.Y. - Florida Georgia Line 47. Can't Feel My Face - The Weeknd 48. Same Old Love - Selena Gomez 49. No Money - Galantis 50. Send My Love (To Your New Lover) - Adele Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Отново ли ще се парфюмира и в този клип или ще изпусне този път. https://www.facebook.com/britneyspears/?fref=ts Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Когато от парфюмите си имаш печалба милиард и половина долара и си продала над 30 милиона бутилки само с името си, не ще се пръскаш, ами ще се къпеш с тях. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Когато от парфюмите си имаш печалба милиард и половина долара и си продала над 30 милиона бутилки само с името си, не ще се пръскаш, ами ще се къпеш с тях. :1000 (29): Ами омръзна ми, този детински глас, само танцува... определено вече си е лелка, не е на 20 Това пръскане ми е любимо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 https://twitter.com/grandeslices/status/750884315723161601 :roll1: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 "Make Me (Oooh)" изтече под формата на едноминутен снипет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 "Make Me (Oooh)" изтече под формата на едноминутен снипет. Аз доколкото разбрах, не е реален. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 В Инстаграм има дозина клипчета. Аудио: https://soundcloud.com/aprilmoons/1234567890a Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 И какво сега Таylor ли написала текста за Тhis is what you came for ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 https://twitter.com/grandeslices/status/750884315723161601 Вероятно е искала да види на коя дата е родена... или как й е истинското име. Какви са тези глупости Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Britney Spears и Katy Perry пуснаха сингли по едно и също време. Make Me.. с G-Eazy и Rise. Коя от двете ви харесва повече? Постнал съм линкове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Много яки песни и от Кейти, и от Бритни. Неслучайно окупираха върха на iTunes за нула време. Ще ги видим накъде ще се развият, пожелавам им успех. Доколкото разбрах, Rise ще има и още едно видео. Надявам се на нещо страхотно в Кейти Пери стайл... Но и това си е много силно, докосва те по друг начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 "Body Say" въпреки, че е по модела на "Good For You" пак покъртително зле се приема, клетата! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 65 Demi Lovato Body Say 2770 Клетата! Вместо да се вдига, тя пада стремглаво надолу.. И то това е първи сингъл 3к продажби в Америка са буквално нищожни. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 http://www.eonline.com/news/780642/kim-kar...g-famous-lyrics http://www.eonline.com/news/780656/kanye-w...hian-s-snapchat Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Кейти вече няколко дена е номер 1 в iTunes на USA и още някои страни, и то без песента да е официален сингъл от албум... И в YouTube има добра гледаемост, всеки момент ще направи 10 милиона. Жалко, че песента не е качена в Spotify и не е добавена официално към радиостанциите в САЩ, номер 1 в Билборд можеше да й е гарантиран... Излязла е нова песен и на Оли Мърс, която е страшно яка и е някак различна от неговия стил... Поздрав: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Жалко, че песента не е качена в Spotify и не е добавена официално към радиостанциите в САЩ, номер 1 в Билборд можеше да й е гарантиран... До една две седмици ще е навсякъде. В момента се води екзлузивна за iTunes / Apple Music. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 До една две седмици ще е навсякъде. В момента се води екзлузивна за iTunes / Apple Music. Добре поне, че и в Ютуб я ъплоуднаха... :1000 (29): На тази песен тепърва й предстои да е масова- представяте ли си какво ще е, когато започнат Олимпийските игри... Всичко това обаче ме навява на мисълта, че скоро може и да не видим официален сингъл и албум от Кейти... но кой знае... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Не знам за Кейтита, Бритнита и т.н., ама Clean Bandit смазаха, като поканиха Lousia за певица в новата им песен. Уникален глас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Песента на Кейти е много яка! Дали ще заснеме официално видео? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Песента на Кейти е много яка! Дали ще заснеме официално видео? Може би. Още не се знае със сигурност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Вече прави по 10милиона на ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Вече прави по 10милиона на ден В Слънчев Бряг по главната като минаваш в 20:00ч. по дискотеките гъмжи, а за по-късно не знам как стоят нещата, но със сигурност няма да са по-различни. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 В Слънчев Бряг по главната като минаваш в 20:00ч. по дискотеките гъмжи, а за по-късно не знам как стоят нещата, но със сигурност няма да са по-различни. :1000 (29): И не само в Слънчев Бряг... :1000 (29): В София гърми отвсякъде, егати хита... Задминава дори Work, даже съм сигурен, че ако беше включена в ANTI като първи сингъл, щеше да е нещо още по-разбиващо... Но нямаше да пасва на стила на албума. Риана разбива вече 10 години- отдавна не беше имало изпълнител, който да се е задържал толкова дълго на върха! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 И не само в Слънчев Бряг... :1000 (29): В София гърми отвсякъде, егати хита... Задминава дори Work, даже съм сигурен, че ако беше включена в ANTI като първи сингъл, щеше да е нещо още по-разбиващо... Но нямаше да пасва на стила на албума. Риана разбива вече 10 години- отдавна не беше имало изпълнител, който да се е задържал толкова дълго на върха! Не знам за София, преди седмица бях за ден на Слънчев Бряг и затова знам. :1000 (29): Ако я беше включила с ANTI по-малко щеше да се забележи според мен, а и така стана по-добре, сега цяло лято ще гърми. Не че иначе нямаше, но щеше да е омръзнала на повечето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари