Charlie Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Little Mix работят върху нов албум! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Little Mix работят върху нов албум! Вече са снимали клип към новия сингъл, който се казва Shout Out To My Ex. Клипа е сниман в Испания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Sia никога няма да направи по–добра песен от Elastic Heart, тя е просто ТОП! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Брутално добро парче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 И от Рики, Малума се прехвърля на Шакира. Двамата са в студиото и записват обща песен. shakira: Prepárense para lo que estamos cocinando aquí en el estudio @maluma https://www.instagram.com/p/BKOdV1-gQMa/?taken-by=shakira 10 hours ago Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Lady Gaga revealed in a recent interview that she would definitely consider playing the Super Bowl Half Time Show Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Lady Gaga revealed in a recent interview that she would definitely consider playing the Super Bowl Half Time Show С какъв акъл отказва песните от RedOne? Разочарова ме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 С какъв акъл отказва песните от RedOne? Разочарова ме! Това не го знаем още, нека изчакаме албума все пак. Може да са го вместили с някоя песен Иначе двамата с Гага правят магия - дори демотата им звучат адски зарибяващо. Пресен пример, който открих едва вчера (даже не знам кога е изтекъл): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Това не го знаем още, нека изчакаме албума все пак. Може да са го вместили с някоя песен Иначе двамата с Гага правят магия - дори демотата им звучат адски зарибяващо. Пресен пример, който открих едва вчера (даже не знам кога е изтекъл): Кошмари да сънувам от тая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Това не го знаем още, нека изчакаме албума все пак. Може да са го вместили с някоя песен Иначе двамата с Гага правят магия - дори демотата им звучат адски зарибяващо. Пресен пример, който открих едва вчера (даже не знам кога е изтекъл): Ебаси яката песен. Що не я е releas-нала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Lariss е снимала нов видеоклип - "I Love You". За къде бърза? Последната песен е яка, не се развива много добре, но не мисля, че е нужно да замазва положението с нова песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Lariss е снимала нов видеоклип - "I Love You". За къде бърза? Последната песен е яка, не се развива много добре, но не мисля, че е нужно да замазва положението с нова песен. В Русия го е снимала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Не и трябва Ред Уан на Гага, поредна брутална и новаторска песен изкара. Мен ме спечели още в началото с "LoveGame", а с "Bad Romance" ми стана тотална любимка и така до днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 В Русия го е снимала. Видях, песента уж е на английски език. Явно е за световния пазар. Определено я бутат напред, да става като Era, Inna, Alexandra Stan и други. Това официално ли е, какво е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Официално е, да, но не се знае дали ще остане единствения официален видеоклип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 'Perfect Illusion' by Lady Gaga was today's biggest gainer on US Pop Radio in spins & audience. It's already top 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Жалко че днес няма такива бендове, които ще останат в времето с безвременски песни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Жалко че днес няма такива бендове, които ще останат в времето с безвременски песни! Любимата ми група, имам им няколко албума. Другите ми фаворити са The Doors: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 И мен много песни ми харесват песните на Eagles но Hotel California ми е специална. От Тhe Doors откровено не знам нито една песен. Интересно ми е, ще се интересувам и за тях. R.E.M имат хубави песни. И Nirvana от "по-новите" В някои песни музиката хич не ми харесва, дори ме и дразни, но имат много добри текстове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Зейн пуска първата си книга на 1 ноември. Трябва да се купи: http://inzayn.com/#book https://www.amazon.com/Delacorte-Untitled-Y...7064&sr=1-1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Деми е отново с дълга коса на турнето си. Много е готина, да не е посмяла да е с къса коса: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 След наградата си от MTV за най- добри нови изпълнители се очакваше DNCE да пуснат и дебютен албум. Е, той ще е факт на 18 ноември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Lady Gaga's fifth studio album will be titled 'Joanne' and will be released on October 21! CONFIRMED JOANNE TRACKS: - Perfect Illusion - Hey Girl (ft. Florence Welch) - Sinner’s Prayer (ft. Father John Misty) - John Wayne - Ayo Обложката излиза до няколко часа. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Един хит няма да има в този албум - помнете ми думата. ''Perfect illusion'' почна да умира и като продажби и като гледания. Няма спомен от 2008-2010. Все пак успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Гага флопна. Знаех си, че поп кариерата й приключи още 2013-та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари