Blueberry Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Истината е, че Ариана Гранде слага в малкия си джоб и Бионсе, и Гага в последните години - и като музика, и като пеене, и като клипове, и като визия, и като поведение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Истината е, че Ариана Гранде слага в малкия си джоб и Бионсе, и Гага в последните години - и като музика, и като пеене, и като клипове, и като визия, и като поведение! Как няма да ги слага, та тя е наследничката на Бритни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 Извинявайте, ама да ми сравнявате оная с лампата в междукрачните си пространства с една от най-успешните световни звезди в последните 20 години е не смешно, ами направо нелепо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 12.12.16 - What's next? Бийонсе и Джей Зи ще мачкат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Runnin' наистина е уникален клип, но той реално не е на Бионсе. Тя има участие в песента, изпяла е част от нея и дотам. Иначе и за Pretty Hurts съм съгласен, доста добре направен клип. Другите от Beyonce са там предимно, колкото да се каже, че има, за мен лично са доста хаотични и безидейни. От Лимонадата освен една бухалка и жълта рокля нищо друго не помня. Опитвам се да кажа, че продукцията ѝ в последните години не може да се сравнява с предните ери, където грешка нямаше като клипове и като песни. Single Ladies е един от най-ефектните проекти в поп музиката изобщо - клип, песен - емблематично от първата до последната секунда. Оранжевата рокля и потника и късите дънки от Crazy In Love - един от най-известните ѝ образи. Ето това са клипове, които оставят следа в шоубизнеса като изпипани и емблематични проекти, не бозите, които ви пробутва за арт в последните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 На 6 ноември са MTV Europe Music Awards и мисля да присъствам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 Кога Тейлър ще издаде нов албум? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 И после Деми не била красива, става все по-готина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Зейн е толкова готин без брада. Заедно са сега с Джиджи на модно ревю Givenchy show Опрделено е много сладък Зейн сега с Джиджи в Париж на ревюто Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 На 6 ноември са MTV Europe Music Awards и мисля да присъствам. Аууу значи да очакваме Live coverage от теб То къде беше тази година, че ме мързи да го гугълвам? п.с. Нов сингъл от фараонката тази сряда - Million Reasons Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Аууу значи да очакваме Live coverage от теб То къде беше тази година, че ме мързи да го гугълвам? п.с. Нов сингъл от фараонката тази сряда - Million Reasons В Холандия, Ротердам ще са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Аууу значи да очакваме Live coverage от теб То къде беше тази година, че ме мързи да го гугълвам? п.с. Нов сингъл от фараонката тази сряда - Million Reasons Ква Фараонка? С Перфект Илойжън стана за смях резилът е пълен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Аууу значи да очакваме Live coverage от теб То къде беше тази година, че ме мързи да го гугълвам? п.с. Нов сингъл от фараонката тази сряда - Million Reasons Да, да... най-много да ти пусне фейсбук кавъридж от кафето в Монтанските гета. п.п. The Weeknd пак избухна с хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Да видим тази седмица дали Vente PaCa ще влезе в Билборд за латино , латино поп песни и най-въртяни латино песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Потвърдено ли е, че Million reasons е втори сингъл ???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 олееее реално Рири трябва да обере всички награди Мтв,Билбоард,Еми,Грами истинска кралица само не ми бутате Гага ,Бионсе,Адел и др. 2006-2017 винаги в топ 3 ! всяка година има мегахит за разлика от горепосочените 800 000 млн ! дали до края годинта ще прави милиярд? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 тука изкарате Адел богиня но видяхме последния й албум. остана само с Хейло Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 олееее реално Рири трябва да обере всички награди Мтв,Билбоард,Еми,Грами истинска кралица само не ми бутате Гага ,Бионсе,Адел и др. 2006-2017 винаги в топ 3 ! всяка година има мегахит за разлика от горепосочените 800 000 млн ! дали до края годинта ще прави милиярд? Прав си, но това е така, защото Риана все още залага И на комерс за разлика от Би. Отделно, кариерата на Риана започна доста по-късно от тази на Бионсе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 тука изкарате Адел богиня но видяхме последния й албум. остана само с Хейло И кво? Дреме ѝ на 20-те милиона продадения копия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Пиковите години в кариерата на Би бяха от 2001 - 2008/9 , а на Риана започват от 2008/9. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Аз пък мисля, че от 2013 Би пак е в пик, само че по-различен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 12.12.16 - What's next? Бийонсе и Джей Зи ще мачкат. Тц, това е за албум на Major Lazer, албумът с прелюбодееца е догодина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 ''Revival'' на Селена Гомез е продал милион бройки в САЩ и близо 900 хиляди WW. Продажбите на ''Good for you'' също са много добри: Над 3 милиона в САЩ. 200 хиляди в UK. 140 хиляди в Австралия. 160 хиляди в Канада. Интересен факт са 60-те хиляди в Дания. В другите държави интервала е 30-80 хиляди. (Италия, Испания, Швеция.. ) Да минем на ''Same old love'': Над 2 милиона в Сащ. 160 хиляди в Канада. Няма данни за UK и Австралия. В Дания за пореден път 60 хиляди! ''Hands to myself'' 1 милион в САЩ. 400 хиляди в UK. 70 хиляди в Австралия. 80 хиляди в Канада. ''Kill em with kidness'' Над 500 хиляди в USA. Мисля, че тази ЕРА беше много успешна за нея, но се притеснявам, че това което се случи с турнето и тн. ще и изиграе много лоша шега. https://twitter.com/TheFactsOfShade/status/...354049938395136 - част от новите песни в #SG2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Аз пък мисля, че от 2013 Би пак е в пик, само че по-различен 2012, aко визираш раждането на Блу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари