Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Колкото до Зейн, той каза, че няма смисъл да ходи на Билборд тъй като работи върху нови песни и скоро ще ги чуем.

Джиджи Хадид изказа съпричастност за Манчестър, както и Рики.

Когато нямаш какво да пееш, не виждам за какво трябва да се натрапваш.

Chayanne също е изказал съпричастност за Манчестър:

CHAYANNE‏ CHAYANNEMUSIC 20h20 hours ago

Muy triste por lo sucedido anoche en #Manchester al final del concierto de @arianagrande. Una oración por las familias de las víctimas 🙏🏼😢

Латино изпълнителите са добри за разлика от някои други. Те са хора.

Сподели в други сайтове

Колкото до Зейн, той каза, че няма смисъл да ходи на Билборд тъй като работи върху нови песни и скоро ще ги чуем.

Джиджи Хадид изказа съпричастност за Манчестър, както и Рики.

Когато нямаш какво да пееш, не виждам за какво трябва да се натрапваш.

Chayanne също е изказал съпричастност за Манчестър:

CHAYANNE‏ CHAYANNEMUSIC 20h20 hours ago

Muy triste por lo sucedido anoche en #Manchester al final del concierto de @arianagrande. Una oración por las familias de las víctimas 🙏🏼😢

Латино изпълнителите са добри за разлика от някои други. Те са хора.

Аз не го нападам, че не се е явил. Просто отбелязвам, че последното, което писа в социалните мрежи, беше, че няма да е на наградите и след това повече не се е появявал.

Сподели в други сайтове

Новият албум на Шакира изтече само 2 дена преди излизането му. От всички фалшиви линкове, което не мога да си обясня защо го правят, взех, че попаднах на оригиналния нов албум. Дотука нищо отличаващо се.

Песента с Nicky Jam е регетон.

Другата й песен с Малума "Trap" е балада, нещо ар енд би, може би.

Направо се чудя как за 3 години може да направи толкова слаб албум. Нищо не те грабва.

Сподели в други сайтове

Новият албум на Шакира изтече само 2 дена преди излизането му. От всички фалшиви линкове, което не мога да си обясня защо го правят, взех, че попаднах на оригиналния нов албум. Дотука нищо отличаващо се.

Песента с Nicky Jam е регетон.

Другата й песен с Малума "Trap" е балада, нещо ар енд би, може би.

Направо се чудя как за 3 години може да направи толкова слаб албум. Нищо не те грабва.

Как защо? Опитват се да изкарат пари.

Сподели в други сайтове

Прочетох че са отказани всички концерти в Европа от турнето Опасната жена, не знам колко е вярно.

Официално са отменени концертите до 5 юни включително. Не е казано дали на 7-ми юни се завръща (тогава има концерт в Париж), предполагам, че ще се обсъжда допълнително.

Сподели в други сайтове

За по-малко от 30 мин. новият албум на Шакира е номер 1 се похвали тя.

И новият албум на Шакира вече е в Spotify:

https://open.spotify.com/album/6bUxh58rYTL67FS8dyTKMN

Kaкто и в канала й ShakiraVEVO. Като гледам, най- много се харесват песните й с Малума, Nicky Jam, и Nada:

https://www.youtube.com/user/shakiraVEVO/videos

Сподели в други сайтове

Тука само се правите, че харесвате Шакира. Виждам какъв интерес има към албума й като се качи, никакъв.

А колко ще си го купят, едва ли ще си го купите дори. Аз разучих- от kupicd. com е 36 лв с доставката е 39 лв, но от Вирджиния рекърдс го дават за 19 лв. само.

А, като се такива фенове, дали ще го купите, не мисля.

Малума и той нови версии на последния си сингъл сега качи- pop, urban и banda version.

Сподели в други сайтове

Фейди е на живо в момента в инстаграм, а новият албум на Шакира засега е номер 1 само в латиноамериканските страни, Русия и Саудитска Арабия.

И Пике сподели за албума на Шакира, че е номер 1.

Сподели в други сайтове

Албумът на Шакира от Вирджиния рекърдс е 19 лв. плюс 5 лв доставка, а от kupicd е 36 лв. плюс 3 лв. доставка.

Брееееееее, току- що Шакира сподели, че новият й албум е номер 1 в 27 страни само няколко часа откакто е излязъл и сред флаговете има и България. Кога у нас се купи албума?

Сподели в други сайтове

Албумът на Шакира вече е номер 1 в 34 страни включително и у нас и тя написа: Номер 1 в 34 страни. Как да ви се отблагодаря, че ми давате толкова много.

Сподели в други сайтове

Despacito е номер 1 за 2-ра седмица в Австралия:

http://www.ariacharts.com.au/news/2017/des...for-second-week

Despacito също е номер 1 за най-добрите песни в Itunes в света:

Pop Crave‏ @PopCrave May 27

The Top 4 on the Worldwide iTunes Song Chart:

•Despacito

•Shape Of You

•Sign Of The Times

•There For You

Сподели в други сайтове

Песента на тоя Хари обаче е брутална, много добро парче, ретро. Не съм очаквал да тръгне в такава посока. Браво! Албумът му също е добър.

Истински Крал, има и супер големи продажби :ba:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...