Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Ама това е много странно. Тейлър Суифт най-накрая си пуска музиката в Spotify в деня, когато Кети Пери си пусна албума:

http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news...potify-10589564

И ги намалява в iTunes. :1000 (29):

Не я знам какво иска да постигне- за всички е ясно, че към днешна дата тя е по-силно име от Кейти. Излишно се излага като се опитва да я саботира.

Сподели в други сайтове

Не я знам какво иска да постигне- за всички е ясно, че към днешна дата тя е по-силно име от Кейти. Излишно се излага като се опитва да я саботира.

Тая Суифта много ме дразни, никога не ме е кефила.

В 19:00 часа наше време ще се разбере дали Despacito ще бъде номер 1 за 5-та седмица подред във Великобритания:

http://www.officialcharts.com/charts/uk-to...-singles-chart/

A родителите на Кети Пери като са много вярващи не харесвали текстовете на песните от новия й албум. Дай дъщеря им да е монахиня. Не ги разбирам някои родители и с тези вярвания:

https://www.theguardian.com/lifeandstyle/lo...hard-to-swallow

Като майка ми дето ми вика все: не носи къса пола, панталонки, къса рокля. Е, да, ама не, аз нося напук на нея. Няма да се замонашвам.

Little Mix и Fifth Harmony в един ден си пуснаха новите клипове. Съвпадение или не. Състезават ли се.

Сподели в други сайтове

Пълни глупости.

Сподели в други сайтове

Пълни глупости.

За жалост е така, колкото и да харесвам Кейти. Предишната ера на Трейлър беше по-силна от PRISM, а след това Кейти си даде прекалено дълга почивка и тотално си загуби позициите. Та нейните песни вече и в ТОП 40 не могат да влязат, а преди треперехме дали ще направи пореден номер 1 или ще остане на номер 2. Имам все още някакви надежди, че някои от парчетата в албума ще могат да променят нещата, но няма да се надявам прекалено много.

Ако беше пуснала албума миналата година, когато изтече Witness, щеше да разбие, дори и Грами можеше да вземе. В настоящата позиция обаче този страхотен албум е нейният тотален downfall, след който не знам дали ще се възстанови. Междувременно, Тейлър 100% ще има ера поне като PRISM или Born This Way, съответно тя си е доста по-силно име в момента.

Сподели в други сайтове

Точно пък лиглата Суифта прави мръсно на Кейти.

Кейти си пусна албума и оная шматка Суифта реши как тъй вече музиката да й е в Spotify. Много нагло същество.

На Кети Пери песните са били винаги по-хубави отколкото на лиглата Суифт.

Сподели в други сайтове

И двете ги харесвам откъм песни, но цялостно действително Кейти е по-добра. А с новия албум нагази във води, в които Тейлър не е влизала, браво за смелостта.

Номер 1 в iTunes, най-накрая някъде да я видим на върха през тази ера. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Разбира се, че Лидерката Тейлър е по-силна от Кейти. 1989 е най-продавания албум в последните години, с близо 10 милиона продажби, а това е конкуренция само на Адел. Katy wishes. Кефят ме и двете, но фактите са си факти.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

И двете си имат доста специфика в творчеството, трудно е да се сравняват. За мен лично Кейти е една степен по-креативна и зряла.

Между другото, в последните няколко часа тя е започнала социален експеримент ала Биг Брадър и може да бъде наблюдавана в YouTube от няколко камери. Актуалната е тази, където в момента все още спи. :D

Ето на това му се вика промо на албум, наречен Witness... Много оригинално- браво! :bi:

Сподели в други сайтове

Слушам последния диамант на Тейлър - 1989, треперя пред силата на тези звуци!

Неузнаваем си... :1000 (29):

Коя ти е любима от не-синглите? Аз от край време съм зарибен по This Love и You're In Love- направо са магични! В този албум на практика няма слаба песен, дано и следващия да е толкова изпипан.

Сподели в други сайтове

Разбира се, че Лидерката Тейлър е по-силна от Кейти. 1989 е най-продавания албум в последните години, с близо 10 милиона продажби, а това е конкуренция само на Адел. Katy wishes. Кефят ме и двете, но фактите са си факти.

Когато Кейти мачкаше всичко живо и разбиваше рекорди на по 30 години, Тейлър Суифт още си дрънкаше с китарката в забутаните селца в Щатите. И на мен 1989 ми харесва повече от Prism, но защо сравняваме последните албуми, които дори не излязоха по едно и също време?! Цялостно дискографията, видеографията и образът на Кейти Пери са МНОГО повече от Тейлър Суифт.

От един супер успешен поп албум, вече я коронясахте за кралицата на музиката.

Сподели в други сайтове

Селена Гомез: Следващия ми сингъл е opposite на ''Who says''.

Who says you are perfect :bag:

Ще падне голям хейт. Много си противоречи. Първо снимката с гъза й в инста, след като заяви "Не желая да виждам телата ви в инстаграм", сега и това...

Сподели в други сайтове

Какво е това Селена Гомез?

Кралицата на поп музиката.

Смаза с ''Revival'' а ''It ain't me'' се води една от най-успешните колаборации за 2017 и най-успешната женска такава. Да видим първия сингъл от албума как ще се приеме.

Ще падне голям хейт. Много си противоречи. Първо снимката с гъза й в инста, след като заяви "Не желая да виждам телата ви в инстаграм", сега и това...

Снимката с гъза е за списание VOGUE.

Не мисля, че е голям проблем - всеки снима фотосесии.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Все едно не е BFF с най-противоречащата си изпълнителка в последните години. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Когато Кейти мачкаше всичко живо и разбиваше рекорди на по 30 години, Тейлър Суифт още си дрънкаше с китарката в забутаните селца в Щатите. И на мен 1989 ми харесва повече от Prism, но защо сравняваме последните албуми, които дори не излязоха по едно и също време?! Цялостно дискографията, видеографията и образът на Кейти Пери са МНОГО повече от Тейлър Суифт.

От един супер успешен поп албум, вече я коронясахте за кралицата на музиката.

Какво да направи Лидерката, че е била по-малка? Важното е към днешна дата как стоят нещата ;)

Witness e #1 в 34 държави. Някой, който е по-запознат, да каже дали това е малко няма и 24 часа след излизането или е добре?

Не е.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...