Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Мда когато Кaty мачкаше с One of the boys, Тaylor мачкаше и смачка я с Fearless. :Vishenka_05:

Katy я смачка едино с Teenage Dream, Speak now (май беше) е най-слабо продавания и' албум.

В Америка може би. Реално никой извън САЩ не беше чувал за някаква си Тейлър преди 22. Дотогава Кейти беше изкарала едно 7 мегахита.

Сподели в други сайтове

Абе много бързо забравяте. Кейти от толкова години прави силни албуми и големи хитове с изпипани клипове, че Суифт трябва гъза да си скъса за да я мине. Имаше силна ера и успехи, но няма как да кажете че е по-добра от Кейти цялостно.

Преди 9 години. А пръдлата Тейлър какво е правила преди 9 години? Чудила се е сигурно кой да е поредния с който ще спи за пари. :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Кейти залезе.

Последните си песни само на Марс не ги изпълни и пак не постигнаха голям успех.

Мега-ултра-гига flop-a ''Joanne'' беше в повече държави номер едно. ;)

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Абе много бързо забравяте. Кейти от толкова години прави силни албуми и големи хитове с изпипани клипове, че Суифт трябва гъза да си скъса за да я мине. Имаше силна ера и успехи, но няма как да кажете че е по-добра от Кейти цялостно.

Преди 9 години. А пръдлата Тейлър какво е правила преди 9 години? Чудила се е сигурно кой да е поредния с който ще спи за пари. :1000 (6):

Тейлър си има приятелка от години, не вярвам да се чукала с пореден, още по-малко за пари.

Другото, което е тя е по-малка от Кейти и е нормално преди 9 години да е вършила различни дела. А сега има албум с 10 милиона продадени копия, Кейти кога?

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

В Америка може би. Реално никой извън САЩ не беше чувал за някаква си Тейлър преди 22. Дотогава Кейти беше изкарала едно 7 мегахита.

Аз я знам години преди това, от Love story насам започна повече да ме интересува за нея, след това отново ми стана скучна но с 1989 се одължи. :3fdb8960598fa63e:

Love story беше доста позната песен, по MTV я въртеха.

Сподели в други сайтове

Тейлър със сигурност е по-актуална от Кейти към днешна дата, но не мисля, че можем да я наречем 'по-голяма' като гледаме цялостно на кариерите им. Кейти има 3 албума, пълни със световни мега хитове, а Тейлър има само един от такъв мащаб (най-много два, ако зачетем Red, който е по скоро прехода между кънтри принцесата и поп звездата и не мисля, че може да се сравни с тези на Кейти). Подчертавам, че става въпрос за световен мащаб, където Тейлър на практика проби чак с 1989. Огромните й продажби на предишните албуми и песни бяха главно от Америка, но там всеки по-известен кънтри певец продава милиони, какво остава за младо момиче, наложено като тийн сензация.

А това е другото нещо- че Тейлър все още си е нещо като тийн сензация, макар и с 1989 да започна да става по-масивна и сред по-големите. И все пак, според мен повече възрастни хора биха слушали Кейти, а не Тейлър. Но както Кейти е тръгнала да запада, ако не се възроди до година-две, Тейлър ще успее да я измести и в това отношение още със следващия си албум, ако е достатъчно силен.

Сподели в други сайтове

Witness дали е Кейтиният Artpop ? :scratch:

По-скоро на ниво ''Joanne''.

В UK ''Bon apetit'' не е продала +30 хиляди копия, докато ''The cure'' вече е продала 200 хиляди БЕЗ НИКАКВО ПРОМО.

Гага доказа, че ако залага на яко комерс може пак да си върне позиции, но Katy май няма шанс.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Witness си е отвсякъде Artpop. И двата имат хитов първи сингъл и две не толкова хитови песни след това. Какъв Joanne? Та на него все още нито една от песните му няма 100 милиона гледания, а хем клиповете са на по няколко месеца. На Кейти дори и провала Бон Апетит се очертава със 150 милиона за по-малко от месец, за какво въобще говорим?

Joanne има шанс да е по-силен от Witness само при албумните продажби от първата седмица, а за по-натам ще видим.

Сподели в други сайтове

Ама много ми е интересно хората, които тук възхваляват Тейлър за сметка на Кейти, колко песни извън 1989 й знаят, а какво остава да харесват? Ако този разговор го бяхме водили преди издаването на 1989, 80% от вас щяха да я знаят само покрай връзките й и скандала с Кание и едно 20% щяха да са слушали I knew you were trouble и другите й по-популярни песни. Тейлър е много голяма в Америка, но Кейти е световна сензация.

Един албум кариера не прави. Вижте Мегън Трейнър например - разби всякакви рекорди, обра всякакви награди, а вторият й албум дори хит не можа да произведе. Тейлър тепърва има да се доказва извън кънтрито и САЩ, докато Кейти може да си позволи да издаде нещо като Witness, което хем си има radio friendly поп, хем си има експерименталната нотка и не е тотално извращение като Artpop, нито тотална безвкусица като Joanne.

Разбирам, че Кейти застрашава много от вашите любимки, но поне не пишете неща, лишени от елементарна логика. Пожелавам и на вашите "кралици" да "флопват" с номер 1 в 33 държави и топ 3 в още 24 само за iTunes, предвид, че албумите им са качени във всички стрийминг платформи, а не се правят на ощипани госпожици.

Сподели в други сайтове

Разбирам, че Кейти застрашава много от вашите любимки, но поне не пишете неща, лишени от елементарна логика. Пожелавам и на вашите "кралици" да "флопват" с номер 1 в 33 държави и топ 3 в още 24 само за iTunes, предвид, че албумите им са качени във всички стрийминг платформи, а не се правят на ощипани госпожици.

Не кълни!!!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Неузнаваем си... :1000 (29):

Коя ти е любима от не-синглите? Аз от край време съм зарибен по This Love и You're In Love- направо са магични! В този албум на практика няма слаба песен, дано и следващия да е толкова изпипан.

I Know Places, една от любимите ми нейни песни като цяло. Жалко, че не я пусна като сингъл. Дано, през есента ли излиза? Аз напоследък съм много зарибен по Тейлър, след като другите ми фаворитки не правят нищо - Гага удари дъното, Лана ми е скучна нещо, а Бионсе ще ражда.

Сподели в други сайтове

Селена Гомез: Ще има колаборации.

Ясно е, че има с Gucci Mine. Имаше слух, че с Абел също имат, но тя го отрече - може би само за да го запази като изненада.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Какво нещо, след концерта на Рики вчера в Лисабон на MEO Arena, там също ще пее и Ариана Гранде, но на 11 юни:

https://www.facebook.com/MEOARENApt/photos/...e=1&theater

Днес Шакира ще пее в Гласът на Франция тази песен:

Сподели в други сайтове

Прогнозите за Witness са 175-200k pure sales/200-225k SPS. Ако се реализират, това ще е най-успешната първа седмица за жена за годината.

Някой тук гледа ли денонощния лайфстрийм? Има доста яки моменти, а също и много забавни... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Невероятно е колко много промотира тази ера, обиколи де що имаше предаване, награди, какво ли още не, всякакви кампании, каквито се сетиш... и накрая с клизма продава 200к, синглите пък едва се отразяват. Просто като не е smash от първо слушане, не става, колкото и да се бута. Радвам се, че пробва нещо различно и му даде такава гласност, че е различна и т.н., но според мен ако имаше силни песни, щеше да е доста по-сладко.

Сподели в други сайтове

Прогнозите за Witness са 175-200k pure sales/200-225k SPS. Ако се реализират, това ще е най-успешната първа седмица за жена за годината.

Някой тук гледа ли денонощния лайфстрийм? Има доста яки моменти, а също и много забавни... :1000 (29):

Аз пускам от време на време, наистина е интересно.

За момента този "рекорд" се държи от Халзи, ще е смешно да не мине нея.

Сподели в други сайтове

Невероятно е колко много промотира тази ера, обиколи де що имаше предаване, награди, какво ли още не, всякакви кампании, каквито се сетиш... и накрая с клизма продава 200к, синглите пък едва се отразяват. Просто като не е smash от първо слушане, не става, колкото и да се бута. Радвам се, че пробва нещо различно и му даде такава гласност, че е различна и т.н., но според мен ако имаше силни песни, щеше да е доста по-сладко.

И с друг тип песни да се беше завърнала- нямаше да е успешна. Още от миналата или по-миналата година имах теорията, че дългото замотаване ще я срине и стана точно така. Образът й се позабрави, хората се пренасочиха към други любимци по време на тази почти 3-годишна безхитова пауза на Кейти. Отделно на това и медиите се възползваха от спада й, за да я сринат, което лично според мен си е по поръчка от хора, които искат да я довършат... и се получва.

На база това 200k са изумително много продадени албуми, аз очаквах да е под 100k. Проблемът е, че тази прогноза е на база успехите от първия ден, а сега като гледам албумът вече е паднал на второ място в iTunes USA т.е флопаджийството отново е потвърдено. :helpsmilie:

Аз пускам от време на време, наистина е интересно.

За момента този "рекорд" се държи от Халзи, ще е смешно да не мине нея.

Така е- ще е смешно. Дано да не падне чак толкова много, макар че щом още на втория ден се срива на второ място... не знам какво да си мисля.

Поне лайфстриймът й ми помогна да погледна по друг начин на нея и дори на новата й ужасна прическа. :D Много е яка и щура Катя, кефи ме на макс.

Сподели в други сайтове

Вчера Шакира пя в Гласът на Франция:

Вчера беше и Летният бал на радио Capital FM. Доста актуални са пяли- Sean Paul, Dua Lipa, Лиам Пейн, Little Mix, Луиса Джонсън, Charlie Puth, Nall Horan, Anne- Marie и други:

https://www.youtube.com/user/CapitalFMOfficial/videos

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...