Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Чух новата песен на Шакира - Ме Енаморе, много е зле.

А, тъй, кажи им. Деспасито е хита.

Само една поправка, наградите са на 7 юли.

Шакира прави едва по милион и нещо гледания на ден с Ме енаморе, много бързо е паднал интереса към нея и вече е чак на номер 52 сред най-гледаните клипове.

Сподели в други сайтове

Таня като обсебена си от Шакира. :1000 (29): Нека пада,става....Какво ти пука като не я харесваш?

Despacito и от чешмата ще потече вече. Въпреки това не ми е омръзнала и все повече ми харесва. Като цяло обожавам латино музиката и са доста силни в по-веселите и танцувални песни. На Фонси имам 2-3 любими песни преди тази и то в друг стил от "Despacito". Не е чак толкова зле колкото го изкарвате някои. :1000 (29):

879836.jpg
Сподели в други сайтове

:happybday: Честит рожден ден на Chayanne! :happybday:

С пожелание да си остане все така уникален и земен, и още дълги години да ни радва с музиката си. :P :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Despacito е отново номер 2 в класацията на MTV Top 20. Номер 1 е простотията на онзи измисления диджей с Риана дето окрал Карлос Сантана.

Но Despacito и преди седмици по MTV си беше номер 2.

Сподели в други сайтове

Шакира започва Световно турне от ноември до февруари. Тя се сетила зимата да работи чак да прави турне. Хората лятото работят, а зимата си почиват, тя обратното.

Не знае как да си направи графика тя.

Ей, го Рики- април месец започна във Вегас, като си е отделил за април и дни за почивка.

После прекъсна, почна май турне в Испания като имаше пак няколко дена почивка, направи концерт в Португалия.

Сега юни продължава с Вегас, като пак има между Вегас през ден-два почивка.

До 2 юли ще е с Вегас. После пак спира Вегас за концерти в Мексико до 15 юли.

От 15 юли е решил да почива до август. Само на 16 август ще има един съвместен концерт с Малума в Коста Рика, пък и август е рождения ден на децата му.

И септември продължава пак с Вегас до края на септември. После не се знае, може сватбата да обмисля.

Но така си е направил графика, че да не е само работа. Вече не кариерата го управлява, а той си управлява кариерата беше казал той скоро.

Ако преди години само пътуваше без почивка от турнета, сега си е решил хем да работи, хем и да почива, но не на всяка цена да е зает постоянно.

Сподели в други сайтове

Despacito е отново номер 2 в класацията на MTV Top 20. Номер 1 е чисто-новият гигантски хит на Риана.

Bye, #DespaSHITo! :3fdb8960598fa63e:

Зайке, заминавай да преправяш графика на Шакира и престани да занимаваш кротките потребители с латино-пръдните си.Благодаря.

Сподели в други сайтове

Bye, #DespaSHITo! :3fdb8960598fa63e:

Зайке, заминавай да преправяш графика на Шакира и престани да занимаваш кротките потребители с латино-пръдните си.Благодаря.

Завист голяма.

Сподели в други сайтове

Азис прави повече гледания от новите песни на Katy Perry.

Скандал и техноритъм!

На втората седмица продажбите са паднали на 89%.

-89% от първата седмица, тоест на 11%

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Той да правеше повече само от Кейти Пери... :1000 (29):

На мен ми се струва, че до края на лятото Мотел ще мине гледаемостта на Swish Swish (Audio), John Wayne, The Cure, Strip That Down, Slow Hands... А иначе за момента вече е минал новият сингъл на завърнала се легенда като Шаная Туейн, както и този на Ник Джонас. Не ми се иска да се ровя за още. :D Ето това е скандал и техноритъм. :1000 (29):

Поне на Кейти няма как да й догони двата клипирани сингъла... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Според мен всичко е ПР, иначе бих бил крайно разочарован от Бионсе. Не може да проповядва феминизъм и женска сила, а да седи с парцал, който и е изневерявал.

Сподели в други сайтове

Деспасито се връща на номер 1 във Великобритания след като миналата седмица падна от върха и беше седмици наред номер 1, но сега е отново на върха.

Despacito остава и номер за седма поредна седмица в Хот 100 на Билборд.

Сподели в други сайтове

Despacito е номер 1 за ОСМА поредна седмица в топ 40 на радио N-JOY според вота на слушателите :P

DESPACITO-_NO_1_FOR_8_TH_WEEK_ON_N-_JOY_TOP_40-_1.jpg

#Despacito се връща обратно на номер 1 във Великобритания за седма седмица след като миналата седмица за първи път падна на номер 2:

http://www.officialcharts.com/chart-news/l...spacito__19543/

DESPACITO_IS_BACK_TO_NO_1_FOR_7_TH_WEEK_IN_UK-_30.jpg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...