SG Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Бтв колкото и да ми се ще, на Гага времето може би е отминало за суперкупата. Ако отново се върне на върха може, но по принцип нейните изпълнения са супер сексуални и не бих дал на малки деца да я гледат Може да направи някакво шоу като онова приказното в Good Morning America, ако не се лъжа. Но в близкото бъдеще действително няма изгледи да я поканят, освен ако не направи някой и друг монстър хит. Още отсега се носят слухове кои ще са догодина... Сред най-ярките претендентки са Тейлър и Бритни. Най-накрая имаме нещо ново и от Аврил Лавин- ще пуска клип на една от любимите ми песни в албума Avril Lavigne- Give You What You Like! Песента ще е част от сериала на Lifetime "Babysitter's Black Book". Трейлър: Радвам се, че тя дарява с някакво промо тази толкова яка песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Може да направи някакво шоу като онова приказното в Good Morning America, ако не се лъжа. Но в близкото бъдеще действително няма изгледи да я поканят, освен ако не направи някой и друг монстър хит.Още отсега се носят слухове кои ще са догодина... Сред най-ярките претендентки са Тейлър и Бритни. Най-накрая имаме нещо ново и от Аврил Лавин- ще пуска клип на една от любимите ми песни в албума Avril Lavigne- Give You What You Like! Песента ще е част от сериала на Lifetime "Babysitter's Black Book". Трейлър: Радвам се, че тя дарява с някакво промо тази толкова яка песен! Тейлър ако извади трета поред тупалка след Shake it off и Blank space е абсолютно възможно тя да е на следващото полувреме. Бринтито нещо я няма от 2011 насам, но пък си има статуса на поп икона. Доколкото знам тази година ще пуска албум, така че е възможен вариант за догодина. А на Аврил много й се кефя, че толкова години минаха и не е мръднала. Последно се разбивах на Here's to never growing up Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Йес бе, най-сетне Аврил да извади нещо с потенциал за хит. :1000 (29): Дано се популяризира. А третата тупалка на Тейлър е сигурна - Style е страшна, ще взриви всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Но в близкото бъдеще действително няма изгледи да я поканят, освен ако не направи някой и друг монстър хит. Още отсега се носят слухове кои ще са догодина... Сред най-ярките претендентки са Тейлър и Бритни. Значи няма как да те поканят ако нямаш "монстър" хит, ама се спряга Бритни :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Значи няма как да те поканят ако нямаш "монстър" хит, ама се спряга Бритни :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Може би защото Бритни е от много повече години на сцена и доста добре си се е задържала... Да не говорим, че вече се е надигала след слаб период. Последният й албум е флоп, но пък тя си е легенда, която пее от над 15 години- заслужава си Супер Боул, особено след като веднъж вече е била на тази сцена. Само да пее на живо, че сигурно ще я разкъсат ако пак е на очевиден плейбек на такова събитие. Гага вече е друго нещо. Трябва да се стегне, да изкара хитове и тогава да си заслужи да я поканят. Не може да се задържиш в А-листата само 3-4 години, после всички да коментират колко ти е пропаднала кариерата, а феновете ти да искат да си на Супер Боул... Всъщност става, но ако си гост звезда. :1000 (29): На мен Аврил ми е една от първите любимки, още отпреди Кейти и Тейлър. Има страшно много песни с потенциал, които не е реализирала, може би защото и тя се страхува да се отклонява прекалено много от комерсиалното... Което е странно, като се има в предвид, че първите й два албума са си цялостно отклонение... Една от любимите ми нейни нереализирани песни, от албума с Girlfriend: Интересно е, че това фен видео има над 46 милиона гледания- добър показател какъв потенциал имаше тази песен, мисля че си беше голям фаворит по онова време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Шерил с нова песен 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Шерил с нова песен Песента не е нова, от албума й е... Обаче ми харесваше от преди да видя клипа, сега още повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 исках да кажа с нов видеоклип 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 На мен Аврил ми е една от първите любимки, още отпреди Кейти и Тейлър. Има страшно много песни с потенциал, които не е реализирала, може би защото и тя се страхува да се отклонява прекалено много от комерсиалното... Което е странно, като се има в предвид, че първите й два албума са си цялостно отклонение...Една от любимите ми нейни нереализирани песни, от албума с Girlfriend: Интересно е, че това фен видео има над 46 милиона гледания- добър показател какъв потенциал имаше тази песен, мисля че си беше голям фаворит по онова време. Аврил да се стяга и да мачка, тази година (пак) ще се завръща. Новият сингъл с премиера 21.02, през лятото ще пуска песента на име Fly, а през есента се очаква албум. Дано наистина улучи нещо този път. А тази песен ми е наааай-любимата от нейните <3 : Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Аврил да се стяга и да мачка, тази година (пак) ще се завръща. Новият сингъл с премиера 21.02, през лятото ще пуска Fly, а през есента се очаква албум. Дано наистина улучи нещо този път. А тази песен ми е наааай-любимата от нейните <3 : Класика! Аз за албум не съм чувал нищо, но се надявам наистина да го е запланувала за до края на годината. Иначе още повече ще изостане- на нея именно протакването й изигра лоша шега. Кейти Пери вече е с най-гледаното видео на жена в YouTube! Dark Horse (814.7 милиона) вече мина On the Floor (814.3 милиона). Видеото вече е 4-тото най-гледано в портала и 3-тото на VEVO. Скоро очакваме 1 милиард! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Георги, нека все пак да ти обясня, че: 1. стана ясно, че вече не се кани на Super Bowl, a лейбълът плаща, за да участваш 2. най-големият страх пред продуцентите на събитието е да няма скандал. Ще припомня погрома, който последва след една покрита цица на Джанет Джексън...поради тази причина ако Гага не пее там, това не е защото не е мега звезда с огромни хитове, а защото нейният ШОК фактор е твърде голям и не желаят да рискуват. Колкото до това дали албумът й е флоп...Да, със сигурност представянето му е по-слабо от предишните, но пак е един от най-продаваните албуми за годината. Това, че всички й скочиха, не значи, че ерата беше провал. Едни от най-добрите й изпълнения бяха тогава, а албумът си е страхотен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Класика! Аз за албум не съм чувал нищо, но се надявам наистина да го е запланувала за до края на годината. Иначе още повече ще изостане- на нея именно протакването й изигра лоша шега. Доста циркулира този слух по американските жълти медии, дано наистина се случи. Най-голямата грешка в кариерата й е, когато направи 4-годишната пауза между "The best damn thing" и "Goodbye Lullaby". Някак, хората май отвикнаха от нея, а и не направи огромното успешно завръщане, което се очакваше, затова изпадна в дупка, от която дори Оцко не може да я изкара. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Какво се случва с Адел Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Георги, нека все пак да ти обясня, че: 1. стана ясно, че вече не се кани на Super Bowl, a лейбълът плаща, за да участваш 2. най-големият страх пред продуцентите на събитието е да няма скандал. Ще припомня погрома, който последва след една покрита цица на Джанет Джексън...поради тази причина ако Гага не пее там, това не е защото не е мега звезда с огромни хитове, а защото нейният ШОК фактор е твърде голям и не желаят да рискуват. Колкото до това дали албумът й е флоп...Да, със сигурност представянето му е по-слабо от предишните, но пак е един от най-продаваните албуми за годината. Това, че всички й скочиха, не значи, че ерата беше провал. Едни от най-добрите й изпълнения бяха тогава, а албумът си е страхотен. Това за плащането въобще не знам да е чак толкова ясен факт. Ако говориш за Кейти, тя самата беше казала че няма да си плаща за да я канят... и в последствие я поканиха. Албума на Гага си беше флоп дори и за звезда, която преди това не е имала албум с 15 милиона продажби. Да се водиш от най-големите и да не можеш да стигнеш 2 милиона в световен мащаб... кофти си е. За радост, не е толкова малко като другите флопове около този албум- Avril Lavigne, Britney Jean и най-потресаващото- Me. I Am Mariah... А по отношение на хитовете- само Applause си беше истински хит, пък на другите защо не им се е получило е друг въпрос... Ерата беше доста неуспешна. Доста циркулира този слух по американските жълти медии, дано наистина се случи. Най-голямата грешка в кариерата й е, когато направи 4-годишната пауза между "The best damn thing" и "Goodbye Lullaby". Някак, хората май отвикнаха от нея, а и не направи огромното успешно завръщане, което се очакваше, затова изпадна в дупка, от която дори Оцко не може да я изкара. :1000 (29): Ааааа Аврил с песен на Оцко! Страхотна идея, трябва да го предложим на лейбъла! Наистина паузата между тези два албума доведе спада. А после и забавянето на Avril Lavigne, докато междувременно се пускаха нови и нови сингли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Цялото ни поколение трябва ръка да целува на Max Martin. Ненормалник! Billboard Hot 100 number one singles, produced by Martin: 1999 - "...Baby One More Time" (Britney Spears) 2000 - "It's Gonna Be Me" ('N Sync) 2008 - "I Kissed a Girl" (Katy Perry) 2008 - "So What" (P!nk) 2009 - "My Life Would Suck Without You" (Kelly Clarkson) 2009 - "3" (Britney Spears) 2010 - "California Gurls" (Katy Perry feat. Snoop Dogg) 2010 - "Teenage Dream" (Katy Perry) 2010 - "Raise Your Glass" (P!nk) 2011 - "Hold It Against Me" (Britney Spears) 2011 - "E.T." (Katy Perry featuring Kanye West) 2011 - "Last Friday Night (T.G.I.F.)" (Katy Perry) 2012 - "Part of Me" (Katy Perry) 2012 - "One More Night" (Maroon 5) 2012 - "We Are Never Ever Getting Back Together" (Taylor Swift) 2013 - "Roar" (Katy Perry) 2014 - "Dark Horse" (Katy Perry feat. Juicy J) 2014 - "Shake it Off" (Taylor Swift) 2014 - "Blank Space" (Taylor Swift) Отделно големите хитове на Backstreet Boys, Britney Spears, N*SYNC, Pink... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Цялото ни поколение трябва ръка да целува на Max Martin. Ненормалник! Billboard Hot 100 number one singles, produced by Martin: 1999 - "...Baby One More Time" (Britney Spears) 2000 - "It's Gonna Be Me" ('N Sync) 2008 - "I Kissed a Girl" (Katy Perry) 2008 - "So What" (P!nk) 2009 - "My Life Would Suck Without You" (Kelly Clarkson) 2009 - "3" (Britney Spears) 2010 - "California Gurls" (Katy Perry feat. Snoop Dogg) 2010 - "Teenage Dream" (Katy Perry) 2010 - "Raise Your Glass" (P!nk) 2011 - "Hold It Against Me" (Britney Spears) 2011 - "E.T." (Katy Perry featuring Kanye West) 2011 - "Last Friday Night (T.G.I.F.)" (Katy Perry) 2012 - "Part of Me" (Katy Perry) 2012 - "One More Night" (Maroon 5) 2012 - "We Are Never Ever Getting Back Together" (Taylor Swift) 2013 - "Roar" (Katy Perry) 2014 - "Dark Horse" (Katy Perry feat. Juicy J) 2014 - "Shake it Off" (Taylor Swift) 2014 - "Blank Space" (Taylor Swift) Отделно големите хитове на Backstreet Boys, Britney Spears, N*SYNC, Pink... Леле няма песен от списъка, която да не ми харесва Това не е нормално Цяла вечер това ми е на рипийт: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Това за плащането въобще не знам да е чак толкова ясен факт. Ако говориш за Кейти, тя самата беше казала че няма да си плаща за да я канят... и в последствие я поканиха. Албума на Гага си беше флоп дори и за звезда, която преди това не е имала албум с 15 милиона продажби. Да се водиш от най-големите и да не можеш да стигнеш 2 милиона в световен мащаб... кофти си е. За радост, не е толкова малко като другите флопове около този албум- Avril Lavigne, Britney Jean и най-потресаващото- Me. I Am Mariah... А по отношение на хитовете- само Applause си беше истински хит,. It also topped national record charts in seven additional countries, and charted within the top ten in over twenty. Artpop was the ninth best seller album of 2013 with 2.3 million copies worldwide. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 It also topped national record charts in seven additional countries, and charted within the top ten in over twenty. Artpop was the ninth best seller album of 2013 with 2.3 million copies worldwide. Само да уточня, че така и не стана сигурно дали е 2.3 милиона или 1.8 милиона- различни източници говореха различно. Пак казвам- нейното не е чак толкова голям флоп като други, но си е флоп- най-малкото всички започнаха да говорят, че при Гага има срив. А после с C2C отиде в съвсем друга насока, а дори и той не беше най-продаваният джаз албум на годината. Малко странно би седял Супер Боул в такъв момент, но те си решават. Според мен, една поп ера е напълно успешна, когато има поне 3 милиона продажби и 2-3 големи хита. Гага, която едвам драпаше до 2 милиона и до един истински хит, трудно може да се води успешна. С Born This Way й се получи, но с ARTPOP- не. Каквото и да си говорим, наистина успешните и трайни изпълнителки в последните години са Кейти Пери, Тейлър Суифт, Бионсе и Риана. И Адел, за която и аз вече мисля да започвам да питам- какво става с нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Аз викам Гага да направи дует с АделЕ, а по песента да работят Max Martin и RedOne. Клипът да е дело на Франсис Лорънс А това излезе: Чаках я твърде дълго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Аз викам Гага да направи дует с АделЕ, а по песента да работят Max Martin и RedOne. Клипът да е дело на Франсис Лорънс А това излезе: Чаках я твърде дълго. Ох, голяма какафония, дано официалната версия да е по-чиста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Ох, голяма какафония, дано официалната версия да е по-чиста. Това е официалната версия, просто е с кофти качество На мен пък ми харесва много, предвиждам, че ще я въртя докато не ми се доповръща от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Това е официалната версия, просто е с кофти качество На мен пък ми харесва много, предвиждам, че ще я въртя докато не ми се доповръща от нея. Да, имах предвид съвсем официалния релийз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Да, имах предвид съвсем официалния релийз Ама това е официалната версия, която е включена в саундтрака на филма, който излезе преди часовев айтюнЗ. Колко по-официално да е :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Ама това е официалната версия, която е включена в саундтрака на филма, който излезе преди часовев айтюнЗ. Колко по-официално да е :1000 (29): Докато не пише VEVO, не е официално за мен. Не мога да си представя обаче по-подходяща песен за филма, а с този вариант е просто... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Докато не пише VEVO, не е официално за мен. Не мога да си представя обаче по-подходяща песен за филма, а с този вариант е просто... Queen B Наистина трудно биха намерили по-добър избор. Beyonce създава eротична атмосфера без това да е пошло или развратно. Не знам как да го обясня, дано ме разбираш А иначе мисля, че умишлено бавят качването в тубата, че повече будали да купят саундтрака от айтюнс (макар и само заради тази песен). Четох, че официално би трябвало да излезе на 10ти, не знам това ранен релиийз ли е, какво е, но го има доколкото знам в айтюнс Аржентина официално. Така че вероятно около датата на премиера на филма ще можем да си пускаме песента от тръбата, когато вече ще я мразим от въртене :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари