Charlie Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Тези дето не са в кралството на кралицата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 12 неизлезли клипове на Бийонсе са изтекли и се продават за 3 милиона. :о Дано ги пуснат и онлайн, след като ги купят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 12 неизлезли клипове на Бийонсе са изтекли и се продават за 3 милиона. :о Дано ги пуснат и онлайн, след като ги купят. Кога ги е заснела тези видеа ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Селена в колаборация с Уиз Калифа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Мачкай, фараонке Утре вечер - при моделките: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Ставам като Танчето с Рики, но да отбележим и този факт Formation has now become the most awarded song/video of Beyoncé's entire career, surpassing both Crazy In Love and Single Ladies. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Странно, новият албум на Давид Бисбал го има само в Spotify, никъде за сваляне, а е излязъл на 2 декември. Никой ли не го е купил да го качи: https://play.spotify.com/album/6RRGe7Zz7Hg1zKDWW6rqaR Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Бионсе между 11-те финалисти за персона на годината на TIME http://time.com/4589502/person-of-the-year-2016-shortlist/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Утре новият албум на The Weeknd влиза директно на номер 1 в Билборд 200 и мести от върха новия албум на Металика, а новият албум на Бруно Марс след дебют на номер 2 миналата седмица пада на номер 4: http://www.billboard.com/articles/columns/...lboard-200-no-1 Сигурно другата седмица пък новият албум на Бон Джоуви ще влезе на върха, защото в момента е номер 1 в 54 страни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 All 18 songs from The Weeknd's 'Starboy' enter or climb on this week's Hot 100. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Хора, има ли я някъде новата песен на Ники Минаж - Black Barbies? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Хора, има ли я някъде новата песен на Ники Минаж - Black Barbies? В Спотифай, Ютуб Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 All 18 songs from The Weeknd's 'Starboy' enter or climb on this week's Hot 100. Браво! Слушам албума нонстоп но все още не ми се открояват фаворити, само False Alarm ми става все по-хубава и по-љубима с всяко следващо слушане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Браво! Слушам албума нонстоп но все още не ми се открояват фаворити, само False Alarm ми става все по-хубава и по-љубима с всяко следващо слушане. PARTY MONSTER!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 PARTY MONSTER!!!!! То само Party Monster да беше, пфу .. ЖЕЛЕЗЕН албум извади The Weeknd! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 ТОП 3 албуми за 2016 са ми : 1. Lemonade 2. This is what the truth feels like - Gwen Stefani 3. Joanne / Starboy Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 The Weeknd наистина извади много як албум. "Party Monster" е нещо брутално, няма спиране! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Абел смаза! Албумът е жесток! И не го казвам само, защото съм върл фен, просто песните са мега.. и е много трудно да имаш фаворит. По скоро мога да кажа тази, която ми харесва по-малко от останалите, а именно – "True Colors", нещо не може да ме грабне тая песен. Искам само задължителен сингъл да бъде бомбата "Party Monster" и после която и да клипира, ще бъда доволен! П.С. Много любима ми е "Ordinary Life", осъзнавам, че няма шанс да бъде сингъл, но е много яка. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Абел смаза! Албумът е жесток! И е много трудно да имаш фаворит. По скоро мога да кажа тази, която ми харесва по-малко от останалите, а именно – "True Colors", нещо не може да ме грабне тая песен. Aбсолутно на същото съм мнение. Според мен много са 18 песни и трябва време да ги слушаш и да определиш коя ти харесва повече. Мен на първо слушане впечатление ми оставиха Sidewalks, Love to lay, I feel it coming и Party monster (наи-вече с това Aнджелина липс лаик Анджелина) . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Celine Dion между 2000 и 2009 е спечелила близо 750 милиона. КРАЛИЦА! Между другото тя е единствената изпълнителка която може да се похвали с два албума с над 30 милиона продажби. Как да не я обожава човек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 "Party Monster" официално е сингъл :Vishenka_05: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Celine Dion между 2000 и 2009 е спечелила близо 750 милиона. КРАЛИЦА! Между другото тя е единствената изпълнителка която може да се похвали с два албума с над 30 милиона продажби. Как да не я обожава човек? Мадона също не е за подценяване в това отношение. При нея най-интересното е, че най-продавания ѝ албум е компилация с хитовете ѝ от 80-те - The Immaculate Collection, 30 милиона копия, а след това Like a Virgin и True Blue има по 25 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Кралицата Би с 9 номинации! Full list - http://www.grammy.com/nominees?utm_medium=...t=nominees-list Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Аман от тая бе. Слабо откъм нови попълнения тази година, Чейнсмоукърс преди 3 години мачкаха с хит, сега да са номинирани за Ню Артист? Тия по-зле и от Планета. Албумът е ясно, че няма да е Purpose, кой би си позволил да даде награда на Бийбър пред Адел и Бульонсе, но неговият е най-издържаният във всяко едно отношение от номинираните. И не по-малко важно - най-хитов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари