Andrew Cunanan. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Гага колко е продала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Гага колко е продала? На нея основните й успешни албуми се разпределят в двете десетилетия от този век- The Fame (Monster) в първото с около 15 милиона, а Born This Way- във второто с около 6 милиона, според Уикипедия. Интересно ми е да направят такава класация и за синглите и да видим дали Кейти няма да властва за актуалните години. Макар че и на нея няколко хита й остават в първото десетилетие, но пък в настоящото са й от E.T. натам и нищо не се знае... Тези дни излязоха някакви мини снипетчета, от които предстоящият албум звучи обещаващо. Дано да е такъв наистина, ама докога ще го бави? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 На нея основните й успешни албуми се разпределят в две десетилетия за този век- The Fame (Monster) в първото с около 15 милиона, а Born This Way- във второто с около 6 милиона, според Уикипедия. Интересно ми е да направят такава класация и за сингли и да видим дали Кейти няма да властва за актуалните години. Макар че и на нея няколко хита й остават в първото десетилетие, но пък в настоящото са й от E.T. натам и нищо не се знае... Тези дни излязоха някакви мини снипетчета, от които предстоящият албум звучи обещаващо. Дано да е такъв наистина, ама докога ще го бави? То и Артпопа щеше да е успешен, ако не го бяха преебали, много ме яд, такъв страхотен Артпоп филм - недооценен, такива страхотни песни и потенциални мегахитове. В новият не виждам нещо, което е да потенциален хит, а в предните - нямаше празно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 То и Артпопа щеше да е успешен, ако не го бяха преебали, много ме яд, такъв страхотен Артпоп филм - недооценен, такива страхотни песни и потенциални мегахитове. В новият не виждам нещо, което е да потенциален хит, а в предните - нямаше празно. Тя в миналата ера явно се депресира от флопа GUY и реши да не пуска повече сингли, а трябваше. В албума имаше поне 2-3 потенциални къртачки. Как можа да не клипира нито една балада!? Gypsy можеше да е супер хит. Новата ера просто не е чак толкова комерсиална, а и самата Гага като изпълнител вече не е от тези, които предизвикват най-голям интерес. И все пак, в албума има няколко парчета, които също могат да са си успешни, тези дни ги обсъждахме тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Kesha Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Kesha Не се отваря? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не се отваря? http://keshadaily.com/photos/albums/userpi...1212016~010.jpg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Keша ми прилича малко на Моника Валериева в лицето :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 ---- Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 ТЕРМИНАТОРКЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Още едно терминаторче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Можно е на 25-ти да излезе клип на Love on the brain, но не е сигурно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Можно е на 25-ти да излезе клип на Love on the brain, но не е сигурно. Използвай Възможно/Може би вместо Можно Чул те Господ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Използвай Възможно/Може би вместо Можно Чул те Господ! Е не ми се копираше "ъ" за Възможно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Тази песен я бях забравил, когато първи път я чух беше на радио и помислих че е на Пинк, то било Келиту. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Световната Джина Стоева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Да си припомним хитовете на 2016. Доста добра година за музиката беше, като се направи равносметка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Да си припомним хитовете на 2016. Доста добра година за музиката беше, като се направи равносметка! И според мен беше много добра, по-добрa от 2015. Песен на годината по мои вкус си е Formation, миналата година ми беше Love me like u do. Топ албуми са ми Lemonade, This is what the truth feels like, Joanne и Starboy. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Любима песен не мога да си определя, много са и 100 процента ще пропусна някоя. Албум - Lemonade *няма как просто* "Grower" /при мен/ на годината - Dua Lipa - и преди съм я харесвал, ама тая година се запалих по нея. /за grower изключвам Louisa и Zara, те са топ/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 За мен пък годината е по-слаба от 2015 и 2014. Любимият ми албум със сигурност е Dangerous woman, харесаха ми още и Starboy, Mind of mine и Last year was complicated. Забелязах, че доста слушах песни от предните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Drake and JLo are working on new music together!!! И JLo да види хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 И модните награди обрахме. Fashion Icon award! (CFDA) https://cfda.com/news/top-2016-cfda-moment-...ns-fashion-icon Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 И модните награди обрахме. Fashion Icon award! (CFDA) https://cfda.com/news/top-2016-cfda-moment-...ns-fashion-icon Съгласен съм за повечето награди на Би Но тук твърдо не съм. Тя е всичко, но не и модна икона. :1000 (29): Има добри попадения, но в повечето случаи облеклото й е потресаващо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Световната Джина Стоева А каква готина беше преди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Аврил Лавин обяви, че догодина ще издаде нов албум. Най-накрая! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари