Боби Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Аз викам Гага да направи дует с АделЕ, а по песента да работят Max Martin и RedOne. Клипът да е дело на Франсис Лорънс Чаках я твърде дълго. НИщо чудно...слуховете са такъв дует са от месеци...а те двете не бързат да ги разсейват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Аз викам Гага да направи дует с АделЕ, а по песента да работят Max Martin и RedOne. Клипът да е дело на Франсис Лорънс Чаках я твърде дълго. НИщо чудно...слуховете са такъв дует са от месеци...а те двете не бързат да ги разсейват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Тейлър Суифт е просто жестока- сега гледам, че за по-малко от 4 месеца вече е продала 6 милиона! Никой друг освен Адел не би стигнал дотам в днешни дни, не и за толкова кратко време. И то само с два монстър сингъла... а тепърва предстоят още... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 След минути ТУК ще можем да гледаме червения килим на Грамитата и навярно връчването на предварителните награди, преди голямата церемония. Миналата година беше много интересно, навярно и тази ще е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 След минути ТУК ще можем да гледаме червения килим на Грамитата и навярно връчването на предварителните награди, преди голямата церемония. Миналата година беше много интересно, навярно и тази ще е. От колко почва баш церемонията? Гледа ми се, ама да не почваме седмицата със закъснение. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 От колко почва баш церемонията? Гледа ми се, ама да не почваме седмицата със закъснение. :1000 (29): Ами и на мен ми е чудно в колко часа е по наше време, също както и къде ще можем да я гледаме, тъй като миналата година сайта май резна зрителите точно тогава. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Ами и на мен ми е чудно в колко часа е по наше време, също както и къде ще можем да я гледаме, тъй като миналата година сайта май резна зрителите точно тогава. :1000 (29): 4 сутринта мисля, че беше за нас, наскоро го смятах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Madonna си показа гъза на червения килим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Гледам, че по-флегматичния дори от Джеймс Артър негов сънародник Сам Смит е обрал всички Грамита за приспивната си песен, която не блести нито с музика, нито с текст, нито с изпяване ... за клип да не говорим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Гледам, че по-флегматичния дори от Джеймс Артър негов сънародник Сам Смит е обрал всички Грамита за приспивната си песен, която не блести нито с музика, нито с текст, нито с изпяване ... за клип да не говорим. +1 Тоя пикльо се опитват да го налагат, като отнеха наградите на 'Shake it off" и "Chandelier". Да им имам и "академията". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Днес ли излиза клипа към Style? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Днес ли излиза клипа към Style? Да, сингълът е официално пуснат днес, така че го чакаме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 +1 Тоя пикльо се опитват да го налагат, като отнеха наградите на 'Shake it off" и "Chandelier". Да им имам и "академията". А после всички се тупат в гърдите кво са взели... Миналата година бе същото и с Lorde. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 А после всички се тупат в гърдите кво са взели... Миналата година бе същото и с Lorde. Те "академията" са си боклуци, дават или наградите на дебютанти с 1 хит, или поддържат на системи умрели кариери. Аман от тях. А пък Lorde се видя, че е one hit wonder. Изкара Royals и след нея - в коша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 +1 Тоя пикльо се опитват да го налагат, като отнеха наградите на 'Shake it off" и "Chandelier". Да им имам и "академията". Грами се дава на заслужилите,а тая сладникава песничка на Суифта не заслужава изобщо Грами. Само вие тука си я боготворите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Грами се дава на заслужилите,а тая сладникава песничка на Суифта не заслужава изобщо Грами. Само вие тука си я боготворите. 562 млн. гледания, Тейлър е съавторка, песента беше 4 седмици номер 1 по продажби на най-големия музикален пазар. Най-успешната песен от всички номинирани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Те "академията" са си боклуци, дават или наградите на дебютанти с 1 хит, или поддържат на системи умрели кариери. Аман от тях. А пък Lorde се видя, че е one hit wonder. Изкара Royals и след нея - в коша. Нямаше как да го кажа по-правилно! Танче, албума на Суифт е феноменален. Това, че ти не я харесваш не я прави по-малко добра, иновативна и успешна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не съм доволен. Срамота е Chandelier да не обере всички възможни награди. Феноменален проект! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Сия наистина беше една от най-прецаканите... Не мога да повярвам че не взе награда. След малко излиза клипът на Style! Не знам да е обявен час, но президентът на Big Machine е потвърдил, че ще е 'до няколко часа'. Нямам търпение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Аз пък смятам, че Сам си заслужи наградите, божествен албум, само х на Шийрън може да се мери с него. Лиготийките не могат да се мерят с тях двамата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Гага снощи ги е смазала всички, никой копче не може да й каже! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Част от новата фотосесия на Риана за списание i-D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Част от новата фотосесия на Риана за списание i - D Потресаващо циганска, както винаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Утре премиера на новият клип на CHAYANNE- " Madre Tierra". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари